Салат з куркою і сухариками
Салат - це просто ідеальна їжа для зайнятих і вічно поспішають, кудись людей. Вони дуже швидко готуються, зате в результаті страва виходить поживним і ситним. Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування салатів з куркою і сухариками, які чудово прикрасять і доповнять будь-який стіл.
Інгредієнти:
куряча грудка копчена - 500 г;
огірки свіжі - 2 шт.;
редис - 2 шт.;
помідори - 2 шт.;
сир м'який - 200 г;
сухарики - 200 г;
майонез - 100 мл
Приготування
Отже, для приготування салату з курки з сухарями і сиром спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі ретельно промиваємо водою, потім насухо витираємо їх за допомогою паперового рушника. Далі беремо огірки, розрізаємо їх спочатку навпіл уздовж, а потім на кілька частин по всій довжині і шаткуємо невеликими брусочками. Помідори просто подрібнюємо кубиками, а редис - кружечками. Тепер беремося за курячу грудку : очищаємо її від кісток, знімаємо шкірку і нарізаємо філе так само невеликими кубиками. Перекладаємо все в глибоку чашу і перемішуємо. Зверху на крупній тертці натираємо сир і додаємо хрусткі сухарики. Безпосередньо перед подачею на стіл кладемо в салат з курки з сиром , сухариками і помідорами майонез, перемішуємо і насолоджуємося його чудовим смаком.
Інгредієнти:
консервована квасоля - 400 г;
куряче філе - 1 шт.;
сухарики - 200 г;
морква - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
кріп - пучок;
майонез для заправки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо тоненькими смужками і обсмажуємо на розігрітій олії до світло - золотистого кольору. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Морква промиваємо, очищаємо і натираємо соломкою на крупній тертці. Потім обсмажуємо овочі на що залишився в сковороді олії до м'якості. Квасоля відкидаємо на друшляк і промиваємо водою. Тепер змішуємо в салатниці порізане куряче філе, консервовану квасолю, цибулю і моркву. Додаємо дрібно порубаний кріп, викладаємо сухарики і заправляємо майонезом. Всі перемішаємо і ставимо салат на 30 хвилин у холодильник для просочення. Перед подачею на стіл прикрашаємо його гілочками кропу!
Інгредієнти:
капуста пекінська - 1 шт.;
куряче філе - 200 г;
хліб - 200 г;
часник - 1 зубчик;
сіль, перець - за смаком;
майонез для заправки;
рослинне масло - для обсмажування;
вершкове масло;
зелену цибулю.
Приготування
Отже, спочатку беремо куряче філе відварюємо його до повного приготування в трохи підсоленій воді. Потім акуратно дістаємо м'ясо, даємо йому охолонути і розбираємо на волокна. У сковороду наливаємо олію, обсмажуємо куряче філе до появи рум'яної скоринки. Тепер давайте займемося приготуванням хрустких сухариків з білого хліба. Для цього нарізаємо хліб невеликими однаковими кубиками. Знову розігріваємо сковороду, кладемо на неї невеликий шматочок вершкового масла, чекаємо, поки воно розтане, і після цього додаємо подрібнений зубчик часнику. Як тільки ви відчуєте аромат часничку, викладаємо відразу ж кубики білого хліба і смажимо до появи апетитною хрусткої скориночки і золотистого кольору. Цим часом, ріжемо разом із зеленою цибулею пекінську капусту, пересипаємо в глибокий салатник і додаємо куряче філе. Засипаємо сухариками і заправляємо салат з курки з сухариками і капустою майонезом. При необхідності трохи додаємо сіль блюдо і гарненько перемішуємо.
Салат з копченою куркою і сухариками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування салату з курки з сухарями і сиром спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі ретельно промиваємо водою, потім насухо витираємо їх за допомогою паперового рушника. Далі беремо огірки, розрізаємо їх спочатку навпіл уздовж, а потім на кілька частин по всій довжині і шаткуємо невеликими брусочками. Помідори просто подрібнюємо кубиками, а редис - кружечками. Тепер беремося за курячу грудку : очищаємо її від кісток, знімаємо шкірку і нарізаємо філе так само невеликими кубиками. Перекладаємо все в глибоку чашу і перемішуємо. Зверху на крупній тертці натираємо сир і додаємо хрусткі сухарики. Безпосередньо перед подачею на стіл кладемо в салат з курки з сиром , сухариками і помідорами майонез, перемішуємо і насолоджуємося його чудовим смаком.
Салат з курки з сухариками і квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо тоненькими смужками і обсмажуємо на розігрітій олії до світло - золотистого кольору. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Морква промиваємо, очищаємо і натираємо соломкою на крупній тертці. Потім обсмажуємо овочі на що залишився в сковороді олії до м'якості. Квасоля відкидаємо на друшляк і промиваємо водою. Тепер змішуємо в салатниці порізане куряче філе, консервовану квасолю, цибулю і моркву. Додаємо дрібно порубаний кріп, викладаємо сухарики і заправляємо майонезом. Всі перемішаємо і ставимо салат на 30 хвилин у холодильник для просочення. Перед подачею на стіл прикрашаємо його гілочками кропу!
Салат з курки з сухариками і пекінською капустою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку беремо куряче філе відварюємо його до повного приготування в трохи підсоленій воді. Потім акуратно дістаємо м'ясо, даємо йому охолонути і розбираємо на волокна. У сковороду наливаємо олію, обсмажуємо куряче філе до появи рум'яної скоринки. Тепер давайте займемося приготуванням хрустких сухариків з білого хліба. Для цього нарізаємо хліб невеликими однаковими кубиками. Знову розігріваємо сковороду, кладемо на неї невеликий шматочок вершкового масла, чекаємо, поки воно розтане, і після цього додаємо подрібнений зубчик часнику. Як тільки ви відчуєте аромат часничку, викладаємо відразу ж кубики білого хліба і смажимо до появи апетитною хрусткої скориночки і золотистого кольору. Цим часом, ріжемо разом із зеленою цибулею пекінську капусту, пересипаємо в глибокий салатник і додаємо куряче філе. Засипаємо сухариками і заправляємо салат з курки з сухариками і капустою майонезом. При необхідності трохи додаємо сіль блюдо і гарненько перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Обжорка» з сухариками
Салат «Обжорка» має безліч варіацій. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати його з сухариками, причому і з покупними, і з домашніми. А ще в
Салат з куркою і капустою
Салати з куркою - це завжди смачно, вишукано і святково. Їх готують з найрізноманітнішими інгредієнтами. Сьогодні ми хочемо порекомендувати вам
Салат з квасолею та морквою
Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
Салат з сухариками і шинкою
Салат з сухариками і шинкою - чудове ситне блюдо, яке можна приготувати і до обіду і до вечері. Таке апетитне страва сподобається всім членам сім'ї.
Салат «Цезар» з пекінською капустою
Салат «Цезар» з пекінською капустою - смачне і легке страва, що приготувати досить просто. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш вишуканих
Салат «Цезар» з куркою і сухариками
Салат «Цезар» - популярне блюдо північноамериканської кухні. В даний час існує безліч рецептів його приготування. І сьогодні ми розповімо, як його