Салат - це просто ідеальна їжа для зайнятих і вічно поспішають, кудись людей. Вони дуже швидко готуються, зате в результаті страва виходить поживним і ситним. Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування салатів з куркою і сухариками, які чудово прикрасять і доповнять будь-який стіл.
Салат з копченою куркою і сухариками
Інгредієнти: куряча грудка копчена - 500 г; огірки свіжі - 2 шт.; редис - 2 шт.; помідори - 2 шт.; сир м'який - 200 г; сухарики - 200 г; майонез - 100 мл Приготування Отже, для приготування салату з курки з сухарями і сиром спочатку готуємо всі необхідні інгредієнти. Овочі ретельно промиваємо водою, потім насухо витираємо їх за допомогою паперового рушника. Далі беремо огірки, розрізаємо їх спочатку навпіл уздовж, а потім на кілька частин по всій довжині і шаткуємо невеликими брусочками. Помідори просто подрібнюємо кубиками, а редис - кружечками. Тепер беремося за курячу грудку : очищаємо її від кісток, знімаємо шкірку і нарізаємо філе так само невеликими кубиками. Перекладаємо все в глибоку чашу і перемішуємо. Зверху на крупній тертці натираємо сир і додаємо хрусткі сухарики. Безпосередньо перед подачею на стіл кладемо в салат з курки з сиром , сухариками і помідорами майонез, перемішуємо і насолоджуємося його чудовим смаком.
Салат з курки з сухариками і квасолею
Інгредієнти: консервована квасоля - 400 г; куряче філе - 1 шт.; сухарики - 200 г; морква - 2 шт.; цибулина - 1 шт.; рослинне масло - 2 ст. ложки; кріп - пучок; майонез для заправки; сіль, перець - за смаком. Приготування Куряче філе промиваємо, обсушуємо, ріжемо тоненькими смужками і обсмажуємо на розігрітій олії до світло - золотистого кольору. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо. Морква промиваємо, очищаємо і натираємо соломкою на крупній тертці. Потім обсмажуємо овочі на що залишився в сковороді олії до м'якості. Квасоля відкидаємо на друшляк і промиваємо водою. Тепер змішуємо в салатниці порізане куряче філе, консервовану квасолю, цибулю і моркву. Додаємо дрібно порубаний кріп, викладаємо сухарики і заправляємо майонезом. Всі перемішаємо і ставимо салат на 30 хвилин у холодильник для просочення. Перед подачею на стіл прикрашаємо його гілочками кропу!
Салат з курки з сухариками і пекінською капустою
Інгредієнти: капуста пекінська - 1 шт.; куряче філе - 200 г; хліб - 200 г; часник - 1 зубчик; сіль, перець - за смаком; майонез для заправки; рослинне масло - для обсмажування; вершкове масло; зелену цибулю. Приготування Отже, спочатку беремо куряче філе відварюємо його до повного приготування в трохи підсоленій воді. Потім акуратно дістаємо м'ясо, даємо йому охолонути і розбираємо на волокна. У сковороду наливаємо олію, обсмажуємо куряче філе до появи рум'яної
скоринки. Тепер давайте займемося приготуванням хрустких сухариків з білого хліба. Для цього нарізаємо хліб невеликими однаковими кубиками. Знову розігріваємо сковороду, кладемо на неї невеликий шматочок вершкового масла, чекаємо, поки воно розтане, і після цього додаємо подрібнений зубчик часнику. Як тільки ви відчуєте аромат часничку, викладаємо відразу ж кубики білого хліба і смажимо до появи апетитною хрусткої скориночки і золотистого кольору. Цим часом, ріжемо разом із зеленою цибулею пекінську капусту, пересипаємо в глибокий салатник і додаємо куряче філе. Засипаємо сухариками і заправляємо салат з курки з сухариками і капустою майонезом. При необхідності трохи додаємо сіль блюдо і гарненько перемішуємо.