Салат «Кучугури» з м'ясом
Салати смачні супутники святкового столу. Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати смачний і красивий салат «Кучугури» з м'ясом. Блюдо виходить досить ситним і оригінальним. Впевнені, ваші близькі та гості будуть задоволені.
Інгредієнти:
м'ясо варене - 200 г;
картопля - 3 шт.;
яйця - 4 шт.;
морква - 1 шт.;
майонез - 200 г;
сир - 150 г;
часник - 2 зубчики.
Приготування
Відварну картоплю чистимо, натираємо на тертці і першим шаром викладаємо на плоске блюдо. Солимо за смаком і змащуємо домашнім майонезом . Моркву чистимо й теж тремо на тертці. Викладаємо поверх картоплі, злегка притискаючи руками. Невеликими кубиками ріжемо відварне м'ясо. Викладаємо на тарілку поверх моркви, солимо, перчимо і змащуємо майонезом. Чистимо відварені яйця, ріжемо навпіл і акуратно виймаємо жовтки, кладемо їх у невелику мисочку і акуратно розминаємо виделкою. Часник чистимо і подрібнюємо. Змішуємо часник з жовтками, додаємо майонез і перемішуємо. Фаршируємо білки отриманою масою. Відправляємо яйця на тарілку, викладаючи їх зрізом вниз. На середній тертці натираємо сир і посипаємо їм салат. Перед подачею даємо йому настоятися в холодильнику 2 години.
Інгредієнти:
м'ясо копчене - 300 г;
картопля - 2 шт.;
огірок - 1 шт.;
яйця - 2 шт.;
гриби печериці - 150 г;
сир - 100 р.
Приготування
Картопля, яйця відварюємо і трьом на тертці окремо. Також відварюємо печериці. Огірок, відварені гриби і копчене м'ясо ріжемо соломкою. Тепер починаємо оформляти салат, викладаючи інгредієнти в такій послідовності - м'ясо, огірки, трохи майонезу, картопля, гриби, яйця знову хороший шар майонезу. Зверху засипаємо салат сиром, тертим на дрібній тертці. Краще це робити безпосередньо над тарілкою з салатом, щоб вийшов легкий і повітряний «сніг» з сиру.
Інгредієнти:
помідори - 2 шт.;
сир - 150 г;
перець болгарський солодкий - 2 шт.;
відварне м'ясо - 300 г;
сухарі - 50 г;
часник - 2 зубчики;
майонез - 50 р.
Приготування
Відварне м'ясо розбираємо на дрібні волокна. Солодкий перчик і помідори шаткуємо соломкою. Сир подрібнюємо за допомогою дрібної терки. Майонез змішати з подрібненим часником. Інгредієнти викладаємо шарами, промазуючи кожен часниковим майонезом: відварне м'ясо, помідори, перець і сухарики. І верхнім шаром сир, який, до речі, натерти можна прямо над тарілкою, щоб його структура вийшла більш повітряної.
Смачний салат «Кучугури» з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Відварну картоплю чистимо, натираємо на тертці і першим шаром викладаємо на плоске блюдо. Солимо за смаком і змащуємо домашнім майонезом . Моркву чистимо й теж тремо на тертці. Викладаємо поверх картоплі, злегка притискаючи руками. Невеликими кубиками ріжемо відварне м'ясо. Викладаємо на тарілку поверх моркви, солимо, перчимо і змащуємо майонезом. Чистимо відварені яйця, ріжемо навпіл і акуратно виймаємо жовтки, кладемо їх у невелику мисочку і акуратно розминаємо виделкою. Часник чистимо і подрібнюємо. Змішуємо часник з жовтками, додаємо майонез і перемішуємо. Фаршируємо білки отриманою масою. Відправляємо яйця на тарілку, викладаючи їх зрізом вниз. На середній тертці натираємо сир і посипаємо їм салат. Перед подачею даємо йому настоятися в холодильнику 2 години.
Рецепт салату «Кучугури» з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Картопля, яйця відварюємо і трьом на тертці окремо. Також відварюємо печериці. Огірок, відварені гриби і копчене м'ясо ріжемо соломкою. Тепер починаємо оформляти салат, викладаючи інгредієнти в такій послідовності - м'ясо, огірки, трохи майонезу, картопля, гриби, яйця знову хороший шар майонезу. Зверху засипаємо салат сиром, тертим на дрібній тертці. Краще це робити безпосередньо над тарілкою з салатом, щоб вийшов легкий і повітряний «сніг» з сиру.
Салат «Зимові кучугури» з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Відварне м'ясо розбираємо на дрібні волокна. Солодкий перчик і помідори шаткуємо соломкою. Сир подрібнюємо за допомогою дрібної терки. Майонез змішати з подрібненим часником. Інгредієнти викладаємо шарами, промазуючи кожен часниковим майонезом: відварне м'ясо, помідори, перець і сухарики. І верхнім шаром сир, який, до речі, натерти можна прямо над тарілкою, щоб його структура вийшла більш повітряної.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Кучугури» - рецепт
Салати «Кучугури», про яких мова піде в цій статті, відрізняються ніжним смаком і незвичайним зовнішнім виглядом, в силу чого їх роблять досить
Салат з м'ясом і грибами
М'ясні салати виходять не тільки смачними, але і поживними. Проявивши трохи фантазії і помінявши кілька інгредієнтів можна отримати нове блюдо. І
Салат «Лисяча шубка»
Прекрасною альтернативою звичної «оселедця під шубою» з буряком буде салат «Лисяча шубка». Найчастіше готують його з оселедцем, але іноді також
Салат «Кучугури» з куркою
Якщо вам не пощастило зі снігом цієї зими, то порадуйте себе «Заметом» на святковому столі! Такий салат не може залишитися непоміченим і стане
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Котлети «Замет» - рецепт
Напевно, вам вже набридли традиційні м'ясні і овочеві котлети?! Тоді пропонуємо вам здивувати близьких і гостей новим і вишуканим блюдом - котлетами