Салат «Кучугури» з куркою
Новорічні свята символізуються у нас з шикарно накритим столом, на якому присутні найрізноманітніші страви. Практично в кожній родині є кілька традиційних страв, які завжди прикрашають свято. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати салат «Кучугури» з куркою. Він представляємо собою невелику білу гірку, присипану сиром. Таке блюдо, безсумнівно, стане достойним гостем святкового столу.
Інгредієнти:
свіжі печериці - 200 г;
майонез - 250 г;
сир - 100 г;
яйце - 4 шт.;
куряча грудка - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
зерна граната;
зелена цибуля;
олія рослинна.
Приготування
Грудки відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо повністю в бульйоні, обсушуємо рушником і нарізаємо м'ясо кубиками. Точно так само відварюємо свіжі печериці, остуджуємо, шаткуємо пластинками, а потім злегка обсмажуємо на маслечко. Яйця заздалегідь варимо круто, чистимо, розрізаємо навпіл уздовж, дістаємо жовтки, розминаємо їх вилочкою і перемішуємо з видавленим через прес часником і майонезом. Приготовленим соусом змащуємо половинки білків і відкладаємо їх поки в сторону. Зелену цибулю дрібненько рубаємо, а сир натираємо на тертці. Коли всі інгредієнти готові, починаємо викладати салат шарами: спочатку куряче м'ясо, потім шар зеленої цибулі, грибочки і зверху білки так, щоб вийшли «кучугури». Кожен шар промазуємо майонезом, посипаємо салат зверху тертим сиром і перед подачею на стіл салат «Кучугури» з куркою і печерицями, оформляємо свіжою зеленню і гранатовими зернами.
Інгредієнти:
куряче філе - 300 г;
помідори - 2 шт.;
перець болгарський - 2 шт.;
сир плавлений - 150 г;
сухарі - 50 г;
майонез - 50 мл
Приготування
Першим ділом беремо куряче філе відварюємо її в підсоленій воді до готовності. Далі відварне м'ясо остуджуємо і подрібнюємо на тоненькі волокна. Помідори і болгарський перчик промиваємо, обробляємо і рубаємо кубиками. Твердий сир натирається на терочке. Тепер давайте приготуємо соус: чистимо часник і видавлюємо його в майонез, перемішуючи. Коли всі інгредієнти готові, приступаємо до ліплення нашого «кучугури». Звертаємо вашу увагу, що кожен шар обов'язково просочуємо майонезом. Отже, спочатку кладемо куряче філе, потім помідори, болгарський перчик і сухарі. Готовий салат прикрашаємо щільним повітряним шаром твердого сиру і подаємо страву до столу.
Рецепт салату «Кучугури» з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Грудки відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо повністю в бульйоні, обсушуємо рушником і нарізаємо м'ясо кубиками. Точно так само відварюємо свіжі печериці, остуджуємо, шаткуємо пластинками, а потім злегка обсмажуємо на маслечко. Яйця заздалегідь варимо круто, чистимо, розрізаємо навпіл уздовж, дістаємо жовтки, розминаємо їх вилочкою і перемішуємо з видавленим через прес часником і майонезом. Приготовленим соусом змащуємо половинки білків і відкладаємо їх поки в сторону. Зелену цибулю дрібненько рубаємо, а сир натираємо на тертці. Коли всі інгредієнти готові, починаємо викладати салат шарами: спочатку куряче м'ясо, потім шар зеленої цибулі, грибочки і зверху білки так, щоб вийшли «кучугури». Кожен шар промазуємо майонезом, посипаємо салат зверху тертим сиром і перед подачею на стіл салат «Кучугури» з куркою і печерицями, оформляємо свіжою зеленню і гранатовими зернами.
Салат «Снігові кучугури» з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом беремо куряче філе відварюємо її в підсоленій воді до готовності. Далі відварне м'ясо остуджуємо і подрібнюємо на тоненькі волокна. Помідори і болгарський перчик промиваємо, обробляємо і рубаємо кубиками. Твердий сир натирається на терочке. Тепер давайте приготуємо соус: чистимо часник і видавлюємо його в майонез, перемішуючи. Коли всі інгредієнти готові, приступаємо до ліплення нашого «кучугури». Звертаємо вашу увагу, що кожен шар обов'язково просочуємо майонезом. Отже, спочатку кладемо куряче філе, потім помідори, болгарський перчик і сухарі. Готовий салат прикрашаємо щільним повітряним шаром твердого сиру і подаємо страву до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з чорносливом і печерицями
Чорнослив добре підходить для створення других страв, десертів і, звичайно ж, салатів. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному салаті з чорносливом
Салат з ананасів і печериць
Салати є прикрасою будь-якого святкового застілля. І сьогодні ми поговоримо про незвичайну салаті з ананаса і печериць. Незважаючи на дивне поєднання
Салат «Соняшник» з ананасом
Салат «Соняшник» - це смачне барвисте блюдо для святкового столу. Варіантів його приготування досить багато. І сьогодні ми вам розповімо про ще
Котлети «Замет» - рецепт
Напевно, вам вже набридли традиційні м'ясні і овочеві котлети?! Тоді пропонуємо вам здивувати близьких і гостей новим і вишуканим блюдом - котлетами
Салат «Кучугури» з м'ясом
Будь-який святковий стіл, звичайно ж, прикрашають салати. І сьогодні ми розповімо, як приготувати смачний і красивий салат «Кучугури» з м'ясом.
Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у