Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі кишеньки - вишукане блюдо для всієї родини

Курячі кишеньки - вишукане блюдо для всієї родини

19-03-2015, 17:46
2 365
Курячі кишеньки - вишукане блюдо для всієї родини
Це чудове блюдо - курячі кишеньки, наповнені смачною начинкою, робляться дуже просто з курячих грудок, повністю відокремлених від кісточки. Вони виходять досить оригінальними і трохи інтригуючими, так як всередині зазвичай ховаються різні начинки. Це можуть бути, гриби, овочі, сир і навіть риба.

Курячі кишеньки з грибами


Інгредієнти:

  • куряче філе - 2 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • свіжі гриби - 500 г;

  • сир - 100 г;

  • панірувальні сухарі - 100 г;

  • приправа для курки - за смаком.


  • Приготування
    Отже, у курячому філе робимо невеликий розріз. Гриби і цибулю шаткуємо скибочками і пасеруємо на рослинній олії. Готову начинку вкладаємо в куряче філе і закріплюємо краю, використовуючи зубочистки. Далі вийшли «кишеньки» занурюємо у збите яйце, потім тертий сир, знову в яйце, а потім у паніровку, змішану з спеціями. Тепер відправляти нашу страву на 30-40 хвилин у духовку.

    Курячі кишеньки з овочевою начинкою


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 5 шт.;

  • в'ялені помідори - 100 г;

  • рукола - 100 г;

  • сир Фета - 200 г;

  • лимон - 1 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинне масло - для смаження.


  • Приготування
    Спочатку давайте приготуємо начинку: рукколу подрібнюємо, в'ялені помідори ріжемо на шматочки. Сюди ж кришимо сир Фету і видавлюємо сік лимона. Всі інгредієнти добре перемішуємо.
    Тепер переходимо до формування «кишеньок». У кожній курячої грудки робимо розріз і заповнюємо його начинкою. Потім закріплюємо краю зубочисткою і трохи додаємо сіль м'ясо. Далі на сковороду наливаємо олію, розігріваємо і обсмажуємо 10 хвилин до рум'яної скоринки, а потім акуратно перевертаємо «кишеньки» на іншу сторону. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо грудки ще приблизно 10 хвилин. Готову страву даємо трохи охолонути й нарізаємо скибочками.

    Курячі кишеньки з шинкою


    Інгредієнти:

  • філе куряче - 6 шт.;

  • сир - 100 г;

  • шинка - 200 г;

  • огірки солоні - 2 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • панірувальні сухарі - 100 р.


  • Для соусу:

  • сметана - 200 мл;

  • часник - 2 зубчики;

  • зелень, спеції - за смаком.


  • Приготування
    Куряче філе моєму, просушуємо, а потім робимо невеликий надріз, утворюючи в ньому кишеню. Готуємо тепер начинку: шинку і солоні огірки кришимо дрібними кубиками і змішати з сиром, подрібненим на тертці. Підготовлені філе натираємо сіллю і спеціями, а потім щільно набиваємо приготовленої начинкою. Закриваємо краю за допомогою зубочистки або шпажки. Яйця збиваємо з дрібкою солі і обвалюємо отримані «кишеньки» спочатку в цій суміші, а потім в паніровці.
    Обсмажуємо м'ясо на гарячій сковороді з додаванням рослинного масла. Коли м'ясо злегка підрум'яниться і придбає золотистий колір, перевертаємо його на іншу сторону. Потім акуратно знімаємо «кишеньки» зі сковороди і виймаємо шпажки. Подаємо готову страву зі сметанним соусом . Для цього часник чистимо, видавлюємо через прес і перемішуємо зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню. Все перемішуємо і перекладаємо соус в пиалку!

    Курячі кишеньки з чорносливом та ізюмом


    Інгредієнти:

  • бекон - 4 шт.;

  • гірчиця - 2 ст. ложки;

  • мед - 2 ч. ложки;

  • родзинки - 40 г;

  • чорнослив - 50 г;

  • масло рослинне - 1 ст. ложка;

  • масло вершкове - 1 ст. ложка;

  • портвейн - 2 ст. ложки;

  • курячі грудки - 4 шт.;

  • Курячі кишеньки - вишукане блюдо для всієї родини

  • яблука - 4 шт.;

  • шавлія - 4 шт.


  • Приготування
    Родзинки з чорносливом промиваємо гарячою водою і замочуємо на 10 хвилин в портвейні. Яблука шаткуємо шматочками і обсмажуємо в сотейнику на розігрітому маслі, додаємо разом з портвейном сухофрукти і готуємо на сильному вогні ще 3 хвилинки.
    Курячі грудки промиваємо, посипаємо сіллю і перцем. Збоку робимо глибокий поздовжній надріз, щоб вийшов «кишеньку» і заповнюємо його приготованою начинкою, додаючи по одному листочка шавлії.
    Загортаємо м'ясо в бекон і обсмажуємо на сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Гірчицю змішуємо з медом. Обмазуємо цією сумішшю філе, перекладаємо їх у форму для запікання і ставимо на 15 хвилин у духовку.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Куряча грудка в беконі
    Куряча грудка в беконі
    Курячу грудку можна приготувати тисячею різними способами. Саме ця різноманітність робить куряче філе настільки популярним. Якщо ви хочете здивувати
    Курячі грудки, фаршировані сиром
    Курячі грудки, фаршировані сиром
    Курячі грудки, фаршировані сиром - найніжнішої блюдо, готувати яке хочеться знову і знову. Хочете знати чому? Тоді спробуйте зробити його на своїй
    Курячі грудки, фаршировані грибами
    Курячі грудки, фаршировані грибами
    Страви з курячої грудки користуються великою популярністю, оскільки виходять ніжними, соковитими і неймовірно красивими. Пропонуємо вам рецепти
    Пальчики з курячого філе
    Пальчики з курячого філе
    Пальчики з курячого філе - надзвичайно просте і оригінальне блюдо. Приготувати його можна і на свято, і в звичайний день. У будь-якому випадку всі
    Куряче філе фаршироване
    Куряче філе фаршироване
    Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.
    Куряча грудка з сиром
    Куряча грудка з сиром
    Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу