Курячі кишеньки - вишукане блюдо для всієї родини
Це чудове блюдо - курячі кишеньки, наповнені смачною начинкою, робляться дуже просто з курячих грудок, повністю відокремлених від кісточки. Вони виходять досить оригінальними і трохи інтригуючими, так як всередині зазвичай ховаються різні начинки. Це можуть бути, гриби, овочі, сир і навіть риба.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
яйце - 2 шт.;
свіжі гриби - 500 г;
сир - 100 г;
панірувальні сухарі - 100 г;
приправа для курки - за смаком.
Приготування
Отже, у курячому філе робимо невеликий розріз. Гриби і цибулю шаткуємо скибочками і пасеруємо на рослинній олії. Готову начинку вкладаємо в куряче філе і закріплюємо краю, використовуючи зубочистки. Далі вийшли «кишеньки» занурюємо у збите яйце, потім тертий сир, знову в яйце, а потім у паніровку, змішану з спеціями. Тепер відправляти нашу страву на 30-40 хвилин у духовку.
Інгредієнти:
куряче філе - 5 шт.;
в'ялені помідори - 100 г;
рукола - 100 г;
сир Фета - 200 г;
лимон - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Спочатку давайте приготуємо начинку: рукколу подрібнюємо, в'ялені помідори ріжемо на шматочки. Сюди ж кришимо сир Фету і видавлюємо сік лимона. Всі інгредієнти добре перемішуємо.
Тепер переходимо до формування «кишеньок». У кожній курячої грудки робимо розріз і заповнюємо його начинкою. Потім закріплюємо краю зубочисткою і трохи додаємо сіль м'ясо. Далі на сковороду наливаємо олію, розігріваємо і обсмажуємо 10 хвилин до рум'яної скоринки, а потім акуратно перевертаємо «кишеньки» на іншу сторону. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо грудки ще приблизно 10 хвилин. Готову страву даємо трохи охолонути й нарізаємо скибочками.
Інгредієнти:
філе куряче - 6 шт.;
сир - 100 г;
шинка - 200 г;
огірки солоні - 2 шт.;
яйце - 2 шт.;
панірувальні сухарі - 100 р.
Для соусу:
сметана - 200 мл;
часник - 2 зубчики;
зелень, спеції - за смаком.
Приготування
Куряче філе моєму, просушуємо, а потім робимо невеликий надріз, утворюючи в ньому кишеню. Готуємо тепер начинку: шинку і солоні огірки кришимо дрібними кубиками і змішати з сиром, подрібненим на тертці. Підготовлені філе натираємо сіллю і спеціями, а потім щільно набиваємо приготовленої начинкою. Закриваємо краю за допомогою зубочистки або шпажки. Яйця збиваємо з дрібкою солі і обвалюємо отримані «кишеньки» спочатку в цій суміші, а потім в паніровці.
Обсмажуємо м'ясо на гарячій сковороді з додаванням рослинного масла. Коли м'ясо злегка підрум'яниться і придбає золотистий колір, перевертаємо його на іншу сторону. Потім акуратно знімаємо «кишеньки» зі сковороди і виймаємо шпажки. Подаємо готову страву зі сметанним соусом . Для цього часник чистимо, видавлюємо через прес і перемішуємо зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню. Все перемішуємо і перекладаємо соус в пиалку!
Інгредієнти:
бекон - 4 шт.;
гірчиця - 2 ст. ложки;
мед - 2 ч. ложки;
родзинки - 40 г;
чорнослив - 50 г;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
портвейн - 2 ст. ложки;
курячі грудки - 4 шт.;
яблука - 4 шт.;
шавлія - 4 шт.
Приготування
Родзинки з чорносливом промиваємо гарячою водою і замочуємо на 10 хвилин в портвейні. Яблука шаткуємо шматочками і обсмажуємо в сотейнику на розігрітому маслі, додаємо разом з портвейном сухофрукти і готуємо на сильному вогні ще 3 хвилинки.
Курячі грудки промиваємо, посипаємо сіллю і перцем. Збоку робимо глибокий поздовжній надріз, щоб вийшов «кишеньку» і заповнюємо його приготованою начинкою, додаючи по одному листочка шавлії.
Загортаємо м'ясо в бекон і обсмажуємо на сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Гірчицю змішуємо з медом. Обмазуємо цією сумішшю філе, перекладаємо їх у форму для запікання і ставимо на 15 хвилин у духовку.
Курячі кишеньки з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, у курячому філе робимо невеликий розріз. Гриби і цибулю шаткуємо скибочками і пасеруємо на рослинній олії. Готову начинку вкладаємо в куряче філе і закріплюємо краю, використовуючи зубочистки. Далі вийшли «кишеньки» занурюємо у збите яйце, потім тертий сир, знову в яйце, а потім у паніровку, змішану з спеціями. Тепер відправляти нашу страву на 30-40 хвилин у духовку.
Курячі кишеньки з овочевою начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку давайте приготуємо начинку: рукколу подрібнюємо, в'ялені помідори ріжемо на шматочки. Сюди ж кришимо сир Фету і видавлюємо сік лимона. Всі інгредієнти добре перемішуємо.
Тепер переходимо до формування «кишеньок». У кожній курячої грудки робимо розріз і заповнюємо його начинкою. Потім закріплюємо краю зубочисткою і трохи додаємо сіль м'ясо. Далі на сковороду наливаємо олію, розігріваємо і обсмажуємо 10 хвилин до рум'яної скоринки, а потім акуратно перевертаємо «кишеньки» на іншу сторону. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо грудки ще приблизно 10 хвилин. Готову страву даємо трохи охолонути й нарізаємо скибочками.
Курячі кишеньки з шинкою
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Куряче філе моєму, просушуємо, а потім робимо невеликий надріз, утворюючи в ньому кишеню. Готуємо тепер начинку: шинку і солоні огірки кришимо дрібними кубиками і змішати з сиром, подрібненим на тертці. Підготовлені філе натираємо сіллю і спеціями, а потім щільно набиваємо приготовленої начинкою. Закриваємо краю за допомогою зубочистки або шпажки. Яйця збиваємо з дрібкою солі і обвалюємо отримані «кишеньки» спочатку в цій суміші, а потім в паніровці.
Обсмажуємо м'ясо на гарячій сковороді з додаванням рослинного масла. Коли м'ясо злегка підрум'яниться і придбає золотистий колір, перевертаємо його на іншу сторону. Потім акуратно знімаємо «кишеньки» зі сковороди і виймаємо шпажки. Подаємо готову страву зі сметанним соусом . Для цього часник чистимо, видавлюємо через прес і перемішуємо зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню. Все перемішуємо і перекладаємо соус в пиалку!
Курячі кишеньки з чорносливом та ізюмом
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки з чорносливом промиваємо гарячою водою і замочуємо на 10 хвилин в портвейні. Яблука шаткуємо шматочками і обсмажуємо в сотейнику на розігрітому маслі, додаємо разом з портвейном сухофрукти і готуємо на сильному вогні ще 3 хвилинки.
Курячі грудки промиваємо, посипаємо сіллю і перцем. Збоку робимо глибокий поздовжній надріз, щоб вийшов «кишеньку» і заповнюємо його приготованою начинкою, додаючи по одному листочка шавлії.
Загортаємо м'ясо в бекон і обсмажуємо на сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Гірчицю змішуємо з медом. Обмазуємо цією сумішшю філе, перекладаємо їх у форму для запікання і ставимо на 15 хвилин у духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча грудка в беконі
Курячу грудку можна приготувати тисячею різними способами. Саме ця різноманітність робить куряче філе настільки популярним. Якщо ви хочете здивувати
Курячі грудки, фаршировані сиром
Курячі грудки, фаршировані сиром - найніжнішої блюдо, готувати яке хочеться знову і знову. Хочете знати чому? Тоді спробуйте зробити його на своїй
Курячі грудки, фаршировані грибами
Страви з курячої грудки користуються великою популярністю, оскільки виходять ніжними, соковитими і неймовірно красивими. Пропонуємо вам рецепти
Пальчики з курячого філе
Пальчики з курячого філе - надзвичайно просте і оригінальне блюдо. Приготувати його можна і на свято, і в звичайний день. У будь-якому випадку всі
Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.
Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу