Куряча грудка з помідорами
Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів приготування курячої грудки з помідорами. Таке блюдо чудово прикрасить святковий стіл або різноманітить ваше повсякденне меню.
Інгредієнти:
базилік фіолетовий - 025 пучка;
куряча грудка - 1 шт.;
масло рослинне - 20 мл;
помідори - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Курячу грудку промиваємо, обсушуємо за допомогою рушники і ділимо на 2 рівні частини. У кожній частині робимо глибокий надріз так, щоб вийшов «конвертик». Помідор шаткуємо тонкими кружечками. М'ясо підсолюємо і перчимо за смаком і кладемо всередину «конверта» підготовлені часточки томату. Потім додаємо миті листочки базиліка , складаємо м'ясо, а краї закріплюємо зубочистками. Фаршировані курячі грудки обсмажуємо на розпеченій сковороді приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку, до готовності.
Інгредієнти:
курячі грудки - 4 шт.;
спеції;
томатний соус - 430 г;
цибулина - 1 шт.;
нарізані консервовані помідори - 430 г;
вершки - 500 мл;
кінза - 1 пучок.
Для маринаду:
лайм - 05 шт.;
часник - 5 зубчиків;
коріандр, кмин - за смаком.
Приготування
Курячі грудки нарізаємо невеликими шматочками. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Щоб приготувати маринад, змішуємо у великій мисці подрібнений часник, додаємо спеції, мелений коріандр, кмин і видавлюємо сік з лайму. В отриману суміш кладемо курку і залишаємо маринуватися на всю ніч. Чистимо цибулину, шаткуємо і пасеруємо в вершкове масло на сковороді до м'якості.
Потім викладаємо замариновані курячі грудки і обсмажуємо близько 10 хвилин. Після цього виливаємо томатний соус і нарізані кубиками консервовані помідори. Тушкуємо під кришкою на середньому вогні, а потім кидаємо кінзу і вливаємо вершки. Подаємо готове блюдо з вареним рисом.
Інгредієнти:
куряча грудка - 700 г;
помідори - 5 шт.;
сир - 150 р.
Для маринаду:
майонез - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Курячу грудку промиваємо і видаляємо зайвий жир. Потім кожне філе розрізаємо вздовж на дві частини і відбиваємо молоточком, накривши плівкою. В окремій ємності змішуємо майонез і спеції. Перемішуємо маринад і викладаємо в нього м'ясо, ретельно промазуючи кожен курячий стейк. Залишаємо курку маринуватися приблизно на 20 хвилин. Далі змащуємо деко для запікання майонезом і викладаємо рівним шаром курячу грудку. Помідори промиваємо, нарізаємо кільцями і кладемо рівним шаром поверх курки. Сир натираємо на крупній тертці і рясно посипаємо блюдо. Відправляємо курячу грудку в гарячу духовку і запікаємо 40 хвилин.
Куряча грудка, смажена з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку промиваємо, обсушуємо за допомогою рушники і ділимо на 2 рівні частини. У кожній частині робимо глибокий надріз так, щоб вийшов «конвертик». Помідор шаткуємо тонкими кружечками. М'ясо підсолюємо і перчимо за смаком і кладемо всередину «конверта» підготовлені часточки томату. Потім додаємо миті листочки базиліка , складаємо м'ясо, а краї закріплюємо зубочистками. Фаршировані курячі грудки обсмажуємо на розпеченій сковороді приблизно по 3-5 хвилин з кожного боку, до готовності.
Куряча грудка, тушкована з помідорами
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Курячі грудки нарізаємо невеликими шматочками. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Щоб приготувати маринад, змішуємо у великій мисці подрібнений часник, додаємо спеції, мелений коріандр, кмин і видавлюємо сік з лайму. В отриману суміш кладемо курку і залишаємо маринуватися на всю ніч. Чистимо цибулину, шаткуємо і пасеруємо в вершкове масло на сковороді до м'якості.
Потім викладаємо замариновані курячі грудки і обсмажуємо близько 10 хвилин. Після цього виливаємо томатний соус і нарізані кубиками консервовані помідори. Тушкуємо під кришкою на середньому вогні, а потім кидаємо кінзу і вливаємо вершки. Подаємо готове блюдо з вареним рисом.
Куряча грудка запечена з помідорами
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Курячу грудку промиваємо і видаляємо зайвий жир. Потім кожне філе розрізаємо вздовж на дві частини і відбиваємо молоточком, накривши плівкою. В окремій ємності змішуємо майонез і спеції. Перемішуємо маринад і викладаємо в нього м'ясо, ретельно промазуючи кожен курячий стейк. Залишаємо курку маринуватися приблизно на 20 хвилин. Далі змащуємо деко для запікання майонезом і викладаємо рівним шаром курячу грудку. Помідори промиваємо, нарізаємо кільцями і кладемо рівним шаром поверх курки. Сир натираємо на крупній тертці і рясно посипаємо блюдо. Відправляємо курячу грудку в гарячу духовку і запікаємо 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча грудка з печерицями
З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
Куряча грудка в кефірі
Куряча грудка в кефірі - це просте і дієтичне блюдо, яке можна зробити без особливих зусиль. І ми пропонуємо вам пару легких рецептів цієї смакоти,
Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
Як смачно приготувати курячу грудку?
Куряча грудка - смачний універсальний продукт, що підходить як для дієтичного харчування, так і для святкових калорійних страв. І сьогодні ми
Кабачки з курячою грудкою
З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних
Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.