Як смачно приготувати курячу грудку?
Куряча грудка - універсальний і корисний дієтичний продукт, з якого можна приготувати різноманітні і оригінальні страви. Вона підійде і в якості розвантажувального меню, і для калорійних страв на кожен день, а оригінально приготоване м'ясо можна подати навіть на святковий стіл у вигляді основного блюда. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти, як смачно приготувати курячу грудку.
Інгредієнти:
часничок - 5 зубчиків;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
філе куряче - 4 шт.;
цибулина - 1 шт.;
фундук - 45 г;
твердий сир - 60 г;
кропива свіжа - 1 пучок;
свіжа м'ята - 05 пучка;
спеції.
Приготування
Отже, кропиву ретельно промиваємо в теплій воді, надівши на руки рукавички. Після цього кропив'яні і м'ятні листочки знімаємо зі стебел і крупно рубаємо. Молодий часник чистимо від лушпиння, нарізаємо тонкими кільцями. У сковороді розігріваємо трохи оливкового масла і пасеруємо в ньому до м'якості подрібнену цибульку. Потім змішуємо кропиву, м'яту, часник, цибуля, тертий сир, подрібнені горіхи, вливаємо трохи оливкового масла і приправляємо спеціями.
Курячі филешки надрізаємо вздовж і розгортаємо, як книжку. Далі накриваємо їх плівкою і злегка відбиваємо. Тепер перекладаємо філе на плівку, викладаємо начинку, звертаємо грудку рулетиком і щільно загортаємо у плівку. Готуємо страву в пароварці приблизно 30 хвилин.
Інгредієнти:
арахіс смажений - 075 ст.;
пшеничний хліб - 3 скибочки;
олія оливкова - 1 ст. ложка;
яйце куряче - 4 шт.;
куряче філе - 2 шт.;
спеції.
Приготування
Духовку розігріваємо до 245 градусів. Деко застеляємо фольгою і злегка змащуємо її маслом. У кухонному комбайні збиваємо у велику крихту арахіс і хліб, пересипаємо в миску, додаємо трохи оливкової масла, солі і чорного меленого перчика. Ретельно перемішуємо масу. В окремій ємності злегка збиваємо яйця зі спеціями і вмочаємо грудку в отриману суміш. Потім обвалюємо її в горіховій паніровці, перекладаємо на деко і випікаємо приблизно 25 хвилин.
Інгредієнти:
спеції;
грудка куряча - 1 шт.;
часник - 3 зубчики.
Приготування
Курячу грудку промиваємо, акуратно знімаємо шкіру і поділяємо м'ясо на дві половинки. Часник чистимо, нарізаємо пластинками. Потім на кожній курячої половинці робимо надрізи і нашпиговиваем їх часничком. Натираємо спеціями, загортаємо грудки в фольгу і викладаємо в каструлю. Вибираємо режим «Випічка» і готуємо м'ясо 15 години.
Інгредієнти:
паста томатна - 1 ст. ложка;
куряча грудка - 300 г;
яблуко зелене - 1 шт.;
кухонна сіль - щіпка;
олія рослинна;
червоний мелений перець - щіпка.
Приготування
Як приготувати смачну дієтичну грудку в кисло-солодкому соусі? Все досить просто. Отже, грудку гарненько промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими шматочками. У сковороду наливаємо рослинне масло, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його 5 хвилин. Потім солимо, приправляємо спеціями, кладемо томатну пасту все перемішуємо і продовжуємо тушкувати. Яблука миємо, чистимо від шкірки, акуратно вирізаємо серцевиною і шаткуємо тонкою соломкою. Якщо яблуко кисле, присипаємо його цукровим піском, викладаємо в сковороду, перемішуємо, прикриваємо кришкою і тушкуємо ще приблизно хвилин 10. Ну, ось і все, соковита, ароматна грудка в кисло-солоденькому соусі з яблучками готова.
Як смачно приготувати курячу грудку в пароварці?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, кропиву ретельно промиваємо в теплій воді, надівши на руки рукавички. Після цього кропив'яні і м'ятні листочки знімаємо зі стебел і крупно рубаємо. Молодий часник чистимо від лушпиння, нарізаємо тонкими кільцями. У сковороді розігріваємо трохи оливкового масла і пасеруємо в ньому до м'якості подрібнену цибульку. Потім змішуємо кропиву, м'яту, часник, цибуля, тертий сир, подрібнені горіхи, вливаємо трохи оливкового масла і приправляємо спеціями.
Курячі филешки надрізаємо вздовж і розгортаємо, як книжку. Далі накриваємо їх плівкою і злегка відбиваємо. Тепер перекладаємо філе на плівку, викладаємо начинку, звертаємо грудку рулетиком і щільно загортаємо у плівку. Готуємо страву в пароварці приблизно 30 хвилин.
Як приготувати смачну курячу грудку в арахісової паніровці?
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 245 градусів. Деко застеляємо фольгою і злегка змащуємо її маслом. У кухонному комбайні збиваємо у велику крихту арахіс і хліб, пересипаємо в миску, додаємо трохи оливкової масла, солі і чорного меленого перчика. Ретельно перемішуємо масу. В окремій ємності злегка збиваємо яйця зі спеціями і вмочаємо грудку в отриману суміш. Потім обвалюємо її в горіховій паніровці, перекладаємо на деко і випікаємо приблизно 25 хвилин.
Як смачно приготувати курячу грудку в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку промиваємо, акуратно знімаємо шкіру і поділяємо м'ясо на дві половинки. Часник чистимо, нарізаємо пластинками. Потім на кожній курячої половинці робимо надрізи і нашпиговиваем їх часничком. Натираємо спеціями, загортаємо грудки в фольгу і викладаємо в каструлю. Вибираємо режим «Випічка» і готуємо м'ясо 15 години.
Як смачно приготувати дієтичну курячу грудку?
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати смачну дієтичну грудку в кисло-солодкому соусі? Все досить просто. Отже, грудку гарненько промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими шматочками. У сковороду наливаємо рослинне масло, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його 5 хвилин. Потім солимо, приправляємо спеціями, кладемо томатну пасту все перемішуємо і продовжуємо тушкувати. Яблука миємо, чистимо від шкірки, акуратно вирізаємо серцевиною і шаткуємо тонкою соломкою. Якщо яблуко кисле, присипаємо його цукровим піском, викладаємо в сковороду, перемішуємо, прикриваємо кришкою і тушкуємо ще приблизно хвилин 10. Ну, ось і все, соковита, ароматна грудка в кисло-солоденькому соусі з яблучками готова.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча грудка з печерицями
З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
Куряча грудка з помідорами
Куряча грудка з помідорами - чудове блюдо для повсякденного меню, а також святкового столу. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як її посмажити,
Кабачки з курячою грудкою
З кабачків в поєднанні з куркою можна створити безліч смачних і цікавих страв для святкового столу. У нашій статті ми зібрали кілька універсальних
Філе під сиром в духовці
Куряча грудка запечена під сиром в духовці - оригінальне і ситне блюдо, яке можна подати як на обід в недільний день, так і на святкове торжество.
Куряче філе в пароварці
Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом