Куряча грудка - універсальний і корисний дієтичний продукт, з якого можна приготувати різноманітні і оригінальні страви. Вона підійде і в якості розвантажувального меню, і для калорійних страв на кожен день, а оригінально приготоване м'ясо можна подати навіть на святковий стіл у вигляді основного блюда. Давайте розглянемо з вами деякі рецепти, як смачно приготувати курячу грудку.
Як смачно приготувати курячу грудку в пароварці?
Інгредієнти: часничок - 5 зубчиків; олія оливкова - 2 ст. ложки; філе куряче - 4 шт.; цибулина - 1 шт.; фундук - 45 г; твердий сир - 60 г; кропива свіжа - 1 пучок; свіжа м'ята - 05 пучка; спеції. Приготування Отже, кропиву ретельно промиваємо в теплій воді, надівши на руки рукавички. Після цього кропив'яні і м'ятні листочки знімаємо зі стебел і крупно рубаємо. Молодий часник чистимо від лушпиння, нарізаємо тонкими кільцями. У сковороді розігріваємо трохи оливкового масла і пасеруємо в ньому до м'якості подрібнену цибульку. Потім змішуємо кропиву, м'яту, часник, цибуля, тертий сир, подрібнені горіхи, вливаємо трохи оливкового масла і приправляємо спеціями.
Курячі филешки надрізаємо вздовж і розгортаємо, як книжку. Далі накриваємо їх плівкою і злегка відбиваємо. Тепер перекладаємо філе на плівку, викладаємо начинку, звертаємо грудку рулетиком і щільно загортаємо у плівку. Готуємо страву в пароварці приблизно 30 хвилин.
Як приготувати смачну курячу грудку в арахісової паніровці?
Інгредієнти: арахіс смажений - 075 ст.; пшеничний хліб - 3 скибочки; олія оливкова - 1 ст. ложка; яйце куряче - 4 шт.; куряче філе - 2 шт.; спеції. Приготування Духовку розігріваємо до 245 градусів. Деко застеляємо фольгою і злегка змащуємо її маслом. У кухонному комбайні збиваємо у велику крихту арахіс і хліб, пересипаємо в миску, додаємо трохи оливкової масла, солі і чорного меленого перчика. Ретельно перемішуємо масу. В окремій ємності злегка збиваємо яйця зі спеціями і вмочаємо грудку в отриману суміш. Потім обвалюємо її в горіховій паніровці, перекладаємо на деко і випікаємо приблизно 25 хвилин.
Як смачно приготувати курячу грудку в мультиварці?
Інгредієнти: спеції; грудка куряча - 1 шт.; часник - 3 зубчики. Приготування Курячу грудку промиваємо, акуратно знімаємо шкіру і поділяємо м'ясо на дві половинки. Часник чистимо, нарізаємо пластинками. Потім на кожній курячої половинці робимо надрізи і нашпиговиваем їх часничком. Натираємо спеціями, загортаємо грудки в фольгу і викладаємо в каструлю. Вибираємо режим «Випічка» і готуємо м'ясо 15 години.
Як смачно приготувати дієтичну курячу грудку?
Інгредієнти: паста томатна - 1 ст. ложка; куряча грудка - 300 г; яблуко зелене - 1 шт.; кухонна сіль - щіпка; олія рослинна; червоний мелений перець - щіпка. Приготування Як приготувати смачну дієтичну грудку в кисло-солодкому соусі? Все досить просто. Отже, грудку гарненько промиваємо, обсушуємо і нарізаємо маленькими шматочками. У сковороду наливаємо рослинне масло, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його 5 хвилин. Потім солимо, приправляємо спеціями, кладемо томатну пасту все перемішуємо і продовжуємо тушкувати. Яблука миємо, чистимо від шкірки, акуратно вирізаємо серцевиною і шаткуємо тонкою соломкою. Якщо яблуко кисле, присипаємо його цукровим піском, викладаємо в сковороду, перемішуємо, прикриваємо кришкою і тушкуємо ще приблизно хвилин 10. Ну, ось і все, соковита, ароматна грудка в кисло-солоденькому соусі з яблучками готова.