Куряча грудка в кефірі
Рецепти з дієти Дюкана вже давно встигли розлетітися по всьому світу і стати частиною не тільки дієтичного, але і простого повсякденного меню. Одним з таких страв є курка в кефірі - просте і доступне блюдо, рецептами якого ми поділимося з вами в цій статті.
Одним з найбільш дієтичних способів приготування їжі є гасіння, у випадку з нашим рецептом тушкувати м'ясо ми будемо в кефірі зі спеціями, хоча про все по порядку
Інгредієнти:
куряча грудки - 500 г;
кефір (знежирений) - 1 ст.;
часник - 2 зубчики;
сушена петрушка - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Курячі грудки відокремлюємо від жиру і плівок, і нарізаємо тонкими смужками. Стакан нежирного домашнього кефіру змішуємо з сіллю, перцем, сушеної петрушкою і подрібненим часником. Занурюємо куряче філе в кефірний маринад і залишаємо в холодильнику на годину.
Курячу грудку, мариновану в кефірі відправляємо на плиту разом з маринадом. Тушкуємо під закритою кришкою до тих пір, поки в сковороді не залишиться зовсім трохи соку. Тепер м'ясо можна сервірувати свіжою зеленню і подавати з улюбленим гарніром.
Інгредієнти:
курячі грудки - 500 г;
кефір - 2 ст.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
каррі - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Як тільки цибуля стане золотистою, викладаємо до нього нарізане куряче філе і смажимо до тих пір, поки воно не схопиться. Солимо і перчимо страву, додаємо карі, і заливаємо м'ясо кефіром так, щоб повністю покрити курку.
Приготування м'яса займе 15 години в режимі «Гасіння», або 1 годину в режимі «Мультиповар» при температурі 150 градусів.
Ароматну курку подаємо прикрасивши зеленню з овочевим гарніром.
Тушкована куряча грудка в кефірі
Одним з найбільш дієтичних способів приготування їжі є гасіння, у випадку з нашим рецептом тушкувати м'ясо ми будемо в кефірі зі спеціями, хоча про все по порядку
Інгредієнти:
Приготування
Курячі грудки відокремлюємо від жиру і плівок, і нарізаємо тонкими смужками. Стакан нежирного домашнього кефіру змішуємо з сіллю, перцем, сушеної петрушкою і подрібненим часником. Занурюємо куряче філе в кефірний маринад і залишаємо в холодильнику на годину.
Курячу грудку, мариновану в кефірі відправляємо на плиту разом з маринадом. Тушкуємо під закритою кришкою до тих пір, поки в сковороді не залишиться зовсім трохи соку. Тепер м'ясо можна сервірувати свіжою зеленню і подавати з улюбленим гарніром.
Куряча грудка в кефірі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Як тільки цибуля стане золотистою, викладаємо до нього нарізане куряче філе і смажимо до тих пір, поки воно не схопиться. Солимо і перчимо страву, додаємо карі, і заливаємо м'ясо кефіром так, щоб повністю покрити курку.
Приготування м'яса займе 15 години в режимі «Гасіння», або 1 годину в режимі «Мультиповар» при температурі 150 градусів.
Ароматну курку подаємо прикрасивши зеленню з овочевим гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча грудка з печерицями
З поєднання таких простих інгредієнтів, як куряча грудка і печериці можна створити багато смачних і цікавих страв. І сьогодні ми підкажемо вам кілька
Курка в кефірі в духовці
Багато господинь вважають куряче м'ясо сухим, але це не зовсім так. Правильно замаринована птах в кефірі вийде неймовірно ніжною і соковитою. Ну що
Куряча грудка, тушкована з овочами
Куряча грудка, тушкована з овочами - це легке і смачне блюдо, яке може прикрасити як святкового, так і буденного стіл. І процес його приготування
Куряча грудка з сиром
Куряче м'ясо - корисний дієтичний продукт, з якого готують безліч цікавих страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально зробити курячу
Куряча грудка з помідорами
Куряча грудка з помідорами - чудове блюдо для повсякденного меню, а також святкового столу. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як її посмажити,
Куряче філе в пароварці
Куряче філе - відмінне блюдо, готувати яке можна багатьма способами. Один з них - приготування в пароварці. Зробити курячу грудку за таким рецептом