Куряча грудка, тушкована з овочами
Може курка стати вишуканим і самостійною стравою? Звичайно, якщо це - тушкована з овочами куряча грудка, приправлена безліччю пряних приправ і спецій. Насичений, цікавий і яскравий колір, запашний і чудовий аромат робить це блюдо гідним будь-якого святкового столу. Давайте розглянемо з вами рецепт приготування тушкованою грудки з овочами.
Інгредієнти:
куряча грудки - 500 г;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
оливки без кісточок - за бажанням;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
імбир - за смаком;
сметана - 50 мл;
сіль, приправа каррі - за смаком;
паста томатна - 1 ст. ложка;
кип'ячена вода - 05 ст.
Приготування
Для приготування тушкованою курячої грудки з овочами, беремо м'ясо, нарізаємо його невеликими порційними шматочками. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, виставляємо програму «Випічка» і встановлюємо час на 50 хвилин. Як тільки масло добре підігріється, обсмажуємо на ньому шматочки курки до тих пір, поки рідина не перестане випаровуватися. Кришка у мультиварки повинна бути відкритою. Потім додаємо нарізані дрібними шматочками моркву, цибулю і болгарський перець, трохи солимо все за смаком. Закриваємо кришку мультиварки і готуємо курку приблизно 20 хвилин, потім додаємо дрібно натертий імбир і кладемо за бажанням оливки.
Томатну пасту змішуємо зі сметаною і приправою каррі, підсолюємо, розводимо трохи водою до однорідного стану, поливаємо цією сумішшю нашу курку і залишаємо тушкуватися ще 20 хвилин. Ось і все, тушкована курка в мультиварці готова! Вона набула дуже апетитний вигляд і насичений смак, ввібравши в себе аромат овочів і прянощів. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо на стіл.
Любителям тушкованих страв пропонуємо спробувати кролика, тушкованої з овочами , вийде смачно і просто.
Тушкована куряча грудка з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тушкованою курячої грудки з овочами, беремо м'ясо, нарізаємо його невеликими порційними шматочками. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, виставляємо програму «Випічка» і встановлюємо час на 50 хвилин. Як тільки масло добре підігріється, обсмажуємо на ньому шматочки курки до тих пір, поки рідина не перестане випаровуватися. Кришка у мультиварки повинна бути відкритою. Потім додаємо нарізані дрібними шматочками моркву, цибулю і болгарський перець, трохи солимо все за смаком. Закриваємо кришку мультиварки і готуємо курку приблизно 20 хвилин, потім додаємо дрібно натертий імбир і кладемо за бажанням оливки.
Томатну пасту змішуємо зі сметаною і приправою каррі, підсолюємо, розводимо трохи водою до однорідного стану, поливаємо цією сумішшю нашу курку і залишаємо тушкуватися ще 20 хвилин. Ось і все, тушкована курка в мультиварці готова! Вона набула дуже апетитний вигляд і насичений смак, ввібравши в себе аромат овочів і прянощів. Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо на стіл.
Любителям тушкованих страв пропонуємо спробувати кролика, тушкованої з овочами , вийде смачно і просто.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча грудка в кефірі
Куряча грудка в кефірі - це просте і дієтичне блюдо, яке можна зробити без особливих зусиль. І ми пропонуємо вам пару легких рецептів цієї смакоти,
Варена куряча грудка - рецепти
Куряча грудка без шкірки є корисним продуктом для дієтичного харчування. І сьогодні ми розповімо, що можна приготувати з вареної курячої грудки. Це
Куряча грудка з овочами
З курячого м'яса можна зробити безліч смачних і вишуканих страв. У нашій статті ми поговоримо, як приготувати курячу грудку з додаванням овочів. Це
Курка з овочами на пару
Куряче м'ясо дуже популярне серед прихильників здорового харчування, а також прихильників різноманітних дієт. І це не дивно, адже незважаючи на
Яловичина, тушкована з овочами
Яловичина, тушкована з овочами - це смачне, і навіть можна сказати дієтичне блюдо, приготування якого не вимагає особливих зусиль і часу. Читайте
Тушкована брокколі
Тушкована брокколі - смачне і корисне блюдо, яке можна подавати до столу як самостійно, так і як гарнір до риби або м'яса. У нашій статті ми зібрали