Курка в кефірі в духовці

Курка в кефірі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Курку миємо, обсушуємо і ділимо на порційні шматки. Курячі шматочки, солимо, перчимо, додаємо приправи і дрібно нашатковану цибулю. Потім курку заливаємо кефіром і залишаємо в холодильнику на три години, можна на всю ніч. Потім викладаємо курку у вогнетривкий посуд і ставимо в духовку запікатися при температурі 180 градусів на годину.
Курка, тушкована в кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо кефір, майонез, дрібно рубаний часник і кріп, солимо і перчимо. Курку промиваємо, обсушуємо і ріжемо на порційні шматки. Куряче філе заливаємо соусом і залишаємо на 30 хвилин. Потім перекладаємо курку в сковороду, доливаємо трохи соусу. Тушкуємо на слабкому вогні під кришкою до готовності.
Курка в кефірі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячі грудки ріжемо на частини, знімаємо шкіру, солимо, перчимо, додаємо спеції, заливаємо кефіром і залишаємо на ніч в холодильнику. Встановлюємо режим «Випічка» на 20 хвилин, викладаємо курку в чашу мультиварки і запікаємо грудки з кожного боку за 20 хвилин.
Курка в кефірі з овочами
До цієї запеченої в кефірі курочці додані овочі, дуже зручно, не потрібно думати чим її гарнірувати.
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку робимо маринад. Подрібнюємо часник і петрушку, беремо улюблену приправу і все це додаємо в кефір, солимо. Курку ріжемо на порційні шматки. Заливаємо, приготованим соусом курку і залишаємо на 1 годину. Чистимо картоплю, ріжемо його на шматочки. Форму, в якій будемо запікати курку змащуємо маслом і викладаємо картоплю, зверху дрібно рубаний часник, помідори, розрізані на четвертинки, сіль, цукор, перець, спеції. Зверху овочів викладаємо курку і заливаємо маринадом так, щоб він прикривав картоплю. Запікаємо в духовці при температурі 200 градусів близько години до готовності картоплі.
Маринад з кефіру для курки
Замаринувати курку для шашлику можна і просто в кефірі, м'ясо ніжним і соковитим. Але якщо зробити ось такий маринад, то ви отримаєте дуже пікантне й ароматне блюдо.
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо кефір в каструлю, додаємо аджику, сухий часник і розмарин, перемішуємо. Далі солимо, перчимо і натираємо лимонну цедру, ще раз перемішуємо. Маринад повинен бути трохи солонуватий. Вливаємо ворчестерський соус і знову перемішуємо. Маринад для курки готовий.
Курка в кефірі
Інгредієнти:

Приготування
Курку розрізаємо на порційні шматочки і обмазуємо їх майонезом. Додаємо туди ж подрібнений часник, сушений кріп, сіль і перець. Заливаємо м'ясо домашнім кефіром і залишаємо в маринаді на 1 годину. Потім в товстостінну каструлю наливаємо рослинне масло, нагріваємо і викладаємо туди курку і заливаємо маринадом, в якому вона перебувала. Тушкуємо до готовності на маленькому вогні 40 хвилин, помішуючи час від часу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка у вершковому соусі - рецепт
Курка у вершковому соусі - відмінний варіант вечері, та не простого, а з витонченим. Якщо звичайні рецепти приготування курки здаються вам

Куряча грудка в кефірі
Куряча грудка в кефірі - це просте і дієтичне блюдо, яке можна зробити без особливих зусиль. І ми пропонуємо вам пару легких рецептів цієї смакоти,

Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового

Маринад для шашлику з курки
І хоча справжні шанувальники шашлику стверджують, що готувати його потрібно виключно з свинини, ми все одно візьмемо на себе сміливість довести вам,

Курка гриль в мультиварці
Готувати знамениту курку гриль можна не тільки з допомогою мікрохвильовки, або аэрогриля. З цим завданням легко впорається ще одна кухонні помічниця

Курка, запечена в мультиварці
Курка - дуже смачна птиця, яку можна готувати різними способами: запікати, смажити, варити, фарширувати і т. д. І сьогодні ми детально розберемося,