Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, запечена в духовці або пожаренная на сковороді, виходить неймовірно соковитою і божественно ніжною. Таке блюдо чудово різноманітить ваш сімейний вечерю. Подавати краще за все з відварною картоплею , рисом і салатом зі свіжих овочів. Давайте не будемо даремно гаяти час і дізнаємося, як смачно і швидко приготувати курку в соєвому соусі .
Інгредієнти:
свіжий імбир - 2 ч. ложки;
куряче філе - 500 г;
соєвий соус - 4 ст. ложки;
білий кунжут - 2 ст. ложки;
масло рослинне - 3 ст. ложки.
Приготування
Філе курки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на середні шматочки. Корінь імбиру обробляємо і натираємо на тертці до отримання м'якоті. Тепер з'єднуємо рослинне масло, імбир, кунжутне насіння і соєвий соус. Викладаємо курку в маринад, добре перемішуємо все м'ясо і ставимо в холодильник на ніч. Після закінчення часу, розігріваємо сковороду і обсмажуємо на ній мариновану в соєвому соусі курку до рум'яного кольору на середньому вогні. Подаємо готове блюдо з рисом або овочами.
Інгредієнти:
курка - 1 кг;
мед - 1 ч. ложка;
часник - 2 зубчики;
соєвий соус - 60 мл
Приготування
Отже, давайте дізнаємося з вами, як замаринувати курку в соєвому соусі. Часник чистимо, видавлюємо через прес і натираємо отриманої кашкою курячі шматочки. Потім заливаємо м'ясо соєвим соусом, кладемо рідкий квітковий мед, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин постояти і просочитися маринадом. Після цього, перекладаємо курячі шматки в жароміцну форму і відправляємо на 45 хвилин у гарячу духовку. Подаємо страву гарячою, присипавши дрібно порізаної свіжої зеленню.
Інгредієнти:
курячі гомілки - 6 шт.;
спеції;
насіння кунжуту - 2 ст. ложки;
соєвий соус - 3 ст. ложки;
сік і цедра лайма - за смаком.
Приготування
Отже, спочатку давайте з вами приготуємо маринад. Для цього натираємо на дрібній терочке цедру лайма, вичавлюємо з фрукта сік, додаємо соєвий соус, чорний перчик і все ретельно перемішуємо. Викладаємо курячі гомілки в отриману суміш і маринуємо м'ясо приблизно 15-20 хвилин. Потім перекладаємо курку в чашу мультиварки, виставляємо на приладі режим «Випічка» і обсмажуємо гомілки до золотистої скоринки. Далі вливаємо акуратно залишився маринад, переводимо на режим «Гасіння» і готуємо ще рівно 1 годину. Коли курка буде готова, посипаємо її кунжутом і подаємо до столу.
Інгредієнти:
гомілка куряча - 6 шт.;
столова гірчиця - 2 ст. ложки;
спеції для птиці;
соєвий соус - 5 ст. ложок;
часник - 5 зубчиків;
мед - 6 ст. ложок.
Приготування
Отже, курячі ніжки промиваємо, обробляємо, обсушуємо, натираємо сіллю, перцем, спеціями і відкладаємо в сторону хвилин на 30. А цим часом переходимо до приготування маринаду: змішуємо рідкий мед з соєвим соусом, видавлюємо через прес часник і перемішуємо. Духовку заздалегідь запалюємо, виставляємо температуру 200 градусів і залишаємо нагріватися.
Тепер готуємо форму для випічки, рукав для запікання, беремо промариновавшиеся ніжки і рясно змащуємо їх приготовленим маринадом. Після цього викладаємо їх в пакет, виливаємо туди залишки соусу і туго зав'язуємо кінці. Відправляємо м'ясо у вже розігріту духовку на верхню полицю і запікаємо 45 хвилин. Приблизно хвилин через 25 обережно протикаємо пакет в декількох місцях зубочисткою і готуємо до золотистої скоринки. Готову страву подаємо до столу гарячими з відвареною картоплею і свіжими овочами.
Рецепт курки в соєвому соусом з кунжутом
Інгредієнти:
Приготування
Філе курки промиваємо, обсушуємо і нарізаємо на середні шматочки. Корінь імбиру обробляємо і натираємо на тертці до отримання м'якоті. Тепер з'єднуємо рослинне масло, імбир, кунжутне насіння і соєвий соус. Викладаємо курку в маринад, добре перемішуємо все м'ясо і ставимо в холодильник на ніч. Після закінчення часу, розігріваємо сковороду і обсмажуємо на ній мариновану в соєвому соусі курку до рум'яного кольору на середньому вогні. Подаємо готове блюдо з рисом або овочами.
Курка в соєвому соусі з медом та часником в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, давайте дізнаємося з вами, як замаринувати курку в соєвому соусі. Часник чистимо, видавлюємо через прес і натираємо отриманої кашкою курячі шматочки. Потім заливаємо м'ясо соєвим соусом, кладемо рідкий квітковий мед, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин постояти і просочитися маринадом. Після цього, перекладаємо курячі шматки в жароміцну форму і відправляємо на 45 хвилин у гарячу духовку. Подаємо страву гарячою, присипавши дрібно порізаної свіжої зеленню.
Курка в соєвому соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте з вами приготуємо маринад. Для цього натираємо на дрібній терочке цедру лайма, вичавлюємо з фрукта сік, додаємо соєвий соус, чорний перчик і все ретельно перемішуємо. Викладаємо курячі гомілки в отриману суміш і маринуємо м'ясо приблизно 15-20 хвилин. Потім перекладаємо курку в чашу мультиварки, виставляємо на приладі режим «Випічка» і обсмажуємо гомілки до золотистої скоринки. Далі вливаємо акуратно залишився маринад, переводимо на режим «Гасіння» і готуємо ще рівно 1 годину. Коли курка буде готова, посипаємо її кунжутом і подаємо до столу.
Курка в соєвому соусі з медом і гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, курячі ніжки промиваємо, обробляємо, обсушуємо, натираємо сіллю, перцем, спеціями і відкладаємо в сторону хвилин на 30. А цим часом переходимо до приготування маринаду: змішуємо рідкий мед з соєвим соусом, видавлюємо через прес часник і перемішуємо. Духовку заздалегідь запалюємо, виставляємо температуру 200 градусів і залишаємо нагріватися.
Тепер готуємо форму для випічки, рукав для запікання, беремо промариновавшиеся ніжки і рясно змащуємо їх приготовленим маринадом. Після цього викладаємо їх в пакет, виливаємо туди залишки соусу і туго зав'язуємо кінці. Відправляємо м'ясо у вже розігріту духовку на верхню полицю і запікаємо 45 хвилин. Приблизно хвилин через 25 обережно протикаємо пакет в декількох місцях зубочисткою і готуємо до золотистої скоринки. Готову страву подаємо до столу гарячими з відвареною картоплею і свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка з медом в духовці
Страви з курки завжди можна урізноманітнити. Для цього варто використовувати трави, зелень, овочі, фрукти і навіть мед. Курка з медом - відмінну
Курка в кунжуті
З курки готують багато різноманітних страв. Її варять, запікають, додають у салати, використовують у дієтичних страв і, звичайно ж, смажать. Ось
Куряче філе в соєвому соусі
Багато хто з нас люблять і постійно їдять східні страви. Що не дивно, адже східна кухня дуже оригінальна, смачна і корисна. І сьогодні ми розповімо,
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
Курячі ніжки в соєвому соусі
Курячі ніжки - улюблений продукт багатьох домогосподарок. Сьогодні ми вам розповімо, як приготувати курячі ніжки в соєвому соусі. Готуються вони
Свинина в соєвому соусі
Свинина в соєвому соусі - це чудове блюдо як для святкового, так і буденного обіду. Приготувати його досить просто, головне правильно замаринувати