Курка в кунжуті
Курка - доступний і улюблений багатьма продукт. Безліч смачних страв можна приготувати з її використанням. Ми пропонуємо приготувати вам оригінальну страву - смажену курку з кунжутом.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
біле сухе вино - 60 мл;
борошно - 15 ст. ложки;
соєвий соус - 30 мл;
часник - 2 зубчики;
рослинне масло - 20 мл;
корінь імбиру - 30 г;
кунжут - 2 ст. ложки;
вершкове масло для обсмажування.
Приготування
Куряче філе миємо, обсушуємо й нарізаємо смужками бажаної величини. Корінь імбиру очищаємо від шкірки і натираємо на дрібній тертці, додаємо пропущений через прес часник, біле вино, соєвий соус і рослинне масло. Опускаємо смужки курки в маринад і залишаємо приблизно на півгодини. Після цього дістаємо кожен шматочок і обвалюють у борошні, яку попередньо змішавши з кунжутом. Обсмажуємо курку на вершковим олії до золотистого кольору. Філе курки з кунжутом готово!
Інгредієнти:
курячі гомілки - 1 кг;
мед - 2 ст. ложки;
кунжут - 100 г;
борошно - 3 ст. ложки;
сік лимона - 1 ч. ложка;
яйця - 1 шт.;
червоний мелений перець - 1 ч. ложка;
соус соєвий - 100 мл;
рослинне масло.
Приготування
Спочатку готуємо маринад для курки . Для цього змішуємо соєвий соус, мед, сік лимона і червоний перець. Опускаємо в маринад гомілки і залишаємо години на 15-2. Після цього обвалюємо їх у борошні. Потім занурюємо у збите яйце, а після цього обвалюємо в кунжуті. Деко змащуємо олією, викладаємо підготовлену курку і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40. До курки з кунжутом і медом як гарнір відмінно підійде рис або тушковані овочі. До речі, замість курячих гомілок можна взяти будь-які частини курки: і крильця і стегенця, і стегенця. Тільки чим більший шматочок, тим час приготування буде більше.
Рецепт курки в кунжуті
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе миємо, обсушуємо й нарізаємо смужками бажаної величини. Корінь імбиру очищаємо від шкірки і натираємо на дрібній тертці, додаємо пропущений через прес часник, біле вино, соєвий соус і рослинне масло. Опускаємо смужки курки в маринад і залишаємо приблизно на півгодини. Після цього дістаємо кожен шматочок і обвалюють у борошні, яку попередньо змішавши з кунжутом. Обсмажуємо курку на вершковим олії до золотистого кольору. Філе курки з кунжутом готово!
Курка в кунжуті в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо маринад для курки . Для цього змішуємо соєвий соус, мед, сік лимона і червоний перець. Опускаємо в маринад гомілки і залишаємо години на 15-2. Після цього обвалюємо їх у борошні. Потім занурюємо у збите яйце, а після цього обвалюємо в кунжуті. Деко змащуємо олією, викладаємо підготовлену курку і запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40. До курки з кунжутом і медом як гарнір відмінно підійде рис або тушковані овочі. До речі, замість курячих гомілок можна взяти будь-які частини курки: і крильця і стегенця, і стегенця. Тільки чим більший шматочок, тим час приготування буде більше.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лосось в кунжуті
Японці давно оцінили чарівне поєднання кунжуту з лососем, а вже вони точно знають толк в рибних стравах! Ми пропонуємо вам спробувати приготувати
Курка з медом в духовці
Страви з курки завжди можна урізноманітнити. Для цього варто використовувати трави, зелень, овочі, фрукти і навіть мед. Курка з медом - відмінну
Курка з медом
Курка з медом - дуже приємне блюдо, яке не тільки добре виглядає, але на смак не гірше. Звичайно, рецептів приготування такої страви багато, а тому
Курка з апельсинами - рецепт
Якщо ви вирішили запекти курочку, але не знаєте, як це краще зробити, то наша стаття допоможе вам. У ній ми розповімо рецепти приготування курки з
Куряче філе в соєвому соусі
Багато хто з нас люблять і постійно їдять східні страви. Що не дивно, адже східна кухня дуже оригінальна, смачна і корисна. І сьогодні ми розповімо,
Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового