Курка з медом в духовці

Курка з медом та часником
Інгредієнти:
Приготування
Тушку курчати розрізаємо на грудинці і розпластуємо на змащеному олією деку. Готуємо натирання з подрібнених зубчики часнику, меду і суміші трав. Отриманою сумішшю змащуємо попередньо посипану сіллю і перцем тушку. Готуємо медового курчати на деку з 2/3 склянки бульйону або води. Приготування курки з медом зазвичай займає близько години, і цей випадок не виняток: 1 години при 180 градусах буде цілком достатньо. Перевірте готовність, проткнувши м'ясисті місця ножем: домішка крові в курячому соку означає, що запікання доведеться продовжити. Подаємо курчати, попередньо розрізавши на порційні шматки.
Курка в рукаві з медом
Для того щоб насолодитися медовим смаком курки не обов'язково запікати її цілком. У будь-яку трапезу відмінно впишеться філе курки з медом, а процес готування полегшить спеціальний рукав.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати курку з медом, маринуємо її: для цього окремому посуді змішуємо мед, діжонську гірчицю, імбир, подрібнений шалот і соєвий соус. Змащуємо маринадом курку і даємо постояти 25-30 хвилин, а після перекладаємо в пекарський рукав і відправляємо в духовку попередньо надколов рукав зубочисткою. Запечена курка з медом готується 25-30 хвилин при 180 градусах. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і доповнюємо гарніром з печених овочів.
Курка у фользі з медом
Інгредієнти:
Приготування
На вимиті і висушені курячі крила наносимо гостру суміш з кетчупу, меду, солі і перцю. Залишаємо крильця маринуватися на 1 годину, а після викладаємо на деко і запікаємо при 180 градусах 10 хвилин, накривши фольгою, а потім ще 15 хвилин без фольги - для рум'яної скоринки.
Курка з кунжутом і медом
Низькокалорійні курячі ляшки, глазуровані медом і посипані кунжутом, внесуть нотку східної кухні в будь-яку трапезу.
Інгредієнти:

Приготування
З курячих ніжок знімаємо шкіру і зрізаємо залишки жиру. Змішуємо подрібнений часник, соєвий соус, мед і рослинне масло, поливаємо маринадом голяшки і залишаємо їх маринуватися, упакувавши в поліетиленовий пакет, 3-4 години (можна залишити на ніч). Перед запіканням нагріваємо духовку до 190 градусів, знімаємо з голяшек залишки маринаду і готуємо їх 25 хвилин. Після закінчення часу перевертаємо, підвищуємо температуру до 200 градусів і готуємо ще 20 хвилин. Готову курку посипаємо кунжутом і подаємо з соєвим соусом. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка з медом
Курка з медом - дуже приємне блюдо, яке не тільки добре виглядає, але на смак не гірше. Звичайно, рецептів приготування такої страви багато, а тому

Курка в гірчиці
Скільки б рецептів курки не з'являлося в сучасних кулінарних книгах, а все одно знайдуться нові, які будуть простіше, смачніше і корисніше. Одним з

Курка в кунжуті
З курки готують багато різноманітних страв. Її варять, запікають, додають у салати, використовують у дієтичних страв і, звичайно ж, смажать. Ось

Курка, фарширована апельсинами
Курка, фарширована апельсинами, таке ж святково страва, як і качка. Якщо ви не разу не пробували цю смакота, то наші цікаві рецепти для вас. Давайте

Качка з медом і гірчицею
Качка з медом і гірчицею - приголомшливо святковий і ошатне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і викличе масу позитивних емоцій у гостей.

Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового