Курка у вершковому соусі - рецепт

Курка в вершково-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Для початку, давайте зробимо маринад для курки. Для цього беремо сіль, додаємо рослинне масло, чорний перець, паприку і сухий кріп. Все добре перемішуємо і відставляємо в сторону. Потім, беремо курку, розрізаємо на однакові невеликі шматочки і обмазуємо кожен з них в маринаді. Залишаємо приблизно на годину, щоб м'ясо добре просочилося.
Не втрачаючи часу дарма, робимо соус: викладаємо майонез в глибоку тарілку, додаємо за смаком сіль, підігріте молоко, розтоплене вершкове масло і видавлений часник - збиваємо блендером. Замариновану курку кладемо у форму для випічки і відправляємо в розігріту до 180°С духовку приблизно на 50 хвилин. Потім витягуємо її і поливаємо вершково-часниковим соусом. Поки курка печеться в духовці, ви можете відварити гарнір - рис або макарони.
Курка в вершково-сирному соусі
Інгредієнти:
Приготування

Щоб приготувати філе курки у вершковому соусі беремо вершкове масло розтоплюємо його на сковороді і кладемо дрібно порізану цибулю і часник. Тушкуємо в олії хвилин 5 до появи золотистого відтінку. Курку ріжемо на невеликі шматочки, перемішуємо з обсмаженням і протушиваем ще 10 хвилин. Додаємо борошно, вершки, солимо і перчимо за смаком. Коли вершки почнуть закипати, додаємо натертий на крупній тертці сир і тушкуємо на слабкому вогні до тих пір, поки він не розплавиться. Не минуло й півгодини, а на вашому столі вже красується смачна тушкована курка у вершковому соусі. Іншими словами, цей рецепт - справжня палочка-виручалочка для люблячих, але зайнятих господинь!
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка з медом
Курка з медом - дуже приємне блюдо, яке не тільки добре виглядає, але на смак не гірше. Звичайно, рецептів приготування такої страви багато, а тому

Курка в кунжуті
З курки готують багато різноманітних страв. Її варять, запікають, додають у салати, використовують у дієтичних страв і, звичайно ж, смажать. Ось

Курка в кефірі в духовці
Багато господинь вважають куряче м'ясо сухим, але це не зовсім так. Правильно замаринована птах в кефірі вийде неймовірно ніжною і соковитою. Ну що

Курка в сметанному соусі
Філе курки в сметанному соусі завжди виходить таким ніжно-вершковим, з пікантною кислинкою. А якщо ще додати часникову або гірчичну нотки, то

Курка в соєвому соусі
Курка в соєвому соусі, смажена на сковороді або запечена в духовці виходить соковитою і неймовірно ніжною. Таке блюдо можна подати до святкового

Курка в аджике в духовці
Курка, приготована в аджике в духовці, виходить дуже смачною, соковитою і пікантною. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.