Курка в сметанному соусі

Рецепт курки в сметанно-часниковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
У сметану видавлюємо через прес часник, додаємо трави і перемішуємо. Курячі гомілки викладаємо у змащену маслом форму для запікання, попередньо натерши їх сіллю. Заливаємо зверху сметанно-часниковим соусом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Через 45 хвилин рум'яну курочку можна діставати.
Курка, тушкована в сметанно-вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
М'ясо промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками. Солимо, перчимо і викладаємо на розігріту сковорідку. Окремо обсмажуємо дрібно покришену цибулю до рум'яного кольору, потім додаємо його в куряче філе.
Тим часом займемося соусом. Змішуємо вершки, сметану, гірчицю і соєвий соус . Додаємо пропущений через прес часник і дрібно посічену зелень з огірком. Заливаємо соусом практично готове м'ясо, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні ще хвилин 10. А як гарнір до цієї незвичайно ніжною курці в сметанно-гірчичному соусі відмінно підійдуть картопляне пюре, макарони або рис.
Курка в томатно-сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Курочку ретельно промиваємо, якщо потрібно - обсмаливаем, і розрізаємо на частини. Солимо, перчимо й залишаємо на час. Тремо на дрібній тертці імбир і кришимо часник. Обсмажуємо їх на розігрітій з олією сковорідці буквально пару хвилин. І як тільки вони почнуть віддавати свої аромати, додаємо нарізаний соломкою перець і цибулю півкільцями, а хвилин через 5 і курочку.
Обсмажуємо її на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки. Потім додаємо дрібно накрошенние томати разом з соком, сметану, сіль і спеції. Перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо близько півгодини до готовності.
Курка в сметанно-грибному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Білі гриби заздалегідь промиваємо і замочуємо в холодній воді не менше, ніж на 3 години. З стегенець знімаємо шкірку і рубаємо їх на порційні шматочки. Викладаємо курочку в сотейник і заливаємо

Окремо обсмажуємо на вершковому маслі дрібно покришену цибулю до рум'яного кольору. А в склянці з відібраним розводимо бульйоном борошно, не залишаючи грудочок. З'єднуємо курочку з цибулею і борошняний заливкою. Солимо, перчимо за смаком. Доводимо до кипіння, витримуємо ще пару хвилин і знімаємо з вогню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Свинина з грибами в соусі
Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо

Курка у вершковому соусі - рецепт
Курка у вершковому соусі - відмінний варіант вечері, та не простого, а з витонченим. Якщо звичайні рецепти приготування курки здаються вам

Куряче філе в сметанному соусі
Скільки ж можна приготувати страв з курки? Незлічена кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачне куряче філе в сметанному соусі. М'ясо

Курка в аджике в духовці
Курка, приготована в аджике в духовці, виходить дуже смачною, соковитою і пікантною. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.

Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,

Куряче філе у вершковому соусі
Куряче філе у вершковому соусі - це класика французької кухні. М'ясо виходить дуже ніжним при гасінні у молоці і вершках, а сирні нотки надають