Куряче філе в сметанному соусі
Куряче філе, приготоване в сметанному соусі , відрізняється незвичайною соковитістю і м'якістю. М'ясо виходить дивно смачним і приголомшливо вишуканим. На гарнір чудово підійде гречка відварений рис або картоплю.
Інгредієнти:
цибулина - 3 шт.;
куряче філе - 1 кг;
сметана - 200 мл;
спеції - за смаком;
корінь імбиру;
гірчичний порошок - щіпка;
червоний і чорний мелені перець - за смаком.
Приготування
Лук очищаємо і нарізаємо кільцями. Мультиварку включаємо, вибираємо режим «Випічка» і викладаємо в чашу подрібнену цибулину. Філе промиваємо, обсушуємо і шаткуємо невеликими кубиками. Посипаємо м'ясо за смаком приправою і сіллю. Далі перекладаємо куряче філе в чашу мультиварки, додаємо чорний і червоний мелені перець, коріандр, куркуму, щіпку гірчичного порошку і сухого імбиру, ретельно все перемішуємо і закриваємо кришкою. Після сигналу готовності, виливаємо в каструлю окріп, кладемо сметану, розмішуємо і даємо суміші закипіти в режимі «Варка на пару». Потім вибираємо програму «Гасіння» і заводимо таймер на 1 годину. Подаємо готове блюдо гарячим з гречкою.
Інгредієнти:
куряче філе - 400 г;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
печериці - 500 г;
сметана - 200 мл;
спеції - за смаком;
масло - для смаження;
петрушка для прикраси.
Приготування
Куряче філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на маслечко до рум'яного кольору. Потім обережно перекладаємо м'ясо в чашку. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву ріжемо тонкою соломкою. Печериці обробляємо і кришимо середніми шматочками. Тепер обсмажуємо на рослинному маслі спочатку цибулю, далі викладаємо моркву і гриби.
Пасеруємо овочі приблизно 5 хвилин на слабенькому вогні, а потім додаємо до обжарке куряче м'ясо і гарненько перемішуємо. Після цього доливаємо склянку гарячого бульйону або води, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності. У самому кінці приготування кладемо сметану, присипаємо подрібненою свіжою зеленню петрушки, і подаємо страву на стіл з будь-яким гарніром.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
сир - 150 г;
спеції - за смаком.
Для соусу:
сметана - 300 мл;
часник - 3 зубчики.
Приготування
Спочатку давайте приготуємо соус: у сметану додаємо очищену і видавлений через прес часник, солимо, перчимо й перемішуємо. Куряче філе промиваємо, обсушуємо і викладаємо у форму для запікання. Потім повністю заливаємо м'ясо приготованим раніше сметанним соусом і рясно посипаємо тертим сиром. Ставимо страву в розігріту духовку і запікаємо приблизно 45 хвилин. Ось і все, куряче філе в сметанному соусі з сиром готово!
Інгредієнти:
куряча грудки - 500 г;
сіль, перець - за смаком.
Для соусу:
сметана - 1 ст.;
часник - 3 зубчики;
мускатний горіх - щіпка;
соус соєвий - 1 ст. ложка;
лимон - за смаком.
Приготування
Біле куряче м'ясо акуратно знімаємо з кісточки, нарізами тонкими плоскими шматочками, промиваємо й обсушуємо. Потім курку трохи солимо, перчимо і викладаємо в жаростійкий посуд. Духовку заздалегідь включаємо, щоб вона встигла гарненько розігрітися, а ми цим часом готуємо соус.
Часникові часточки очищаємо від лушпиння, видавлюємо через прес і викладаємо в пиалку. Додаємо сметанку, виливаємо соєвий соус, кладемо мускатний горіх і видавлюємо з лимона сік. Готову суміш гарненько перемішуємо і заливаємо куряче філе. Далі відправляємо нашу курочку в духовку і запікаємо приблизно хвилин 30. Подаємо куряче філе під сметанним соусом гарячим разом з смаженою картоплею .
Куряче філе в сметанному соусі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Лук очищаємо і нарізаємо кільцями. Мультиварку включаємо, вибираємо режим «Випічка» і викладаємо в чашу подрібнену цибулину. Філе промиваємо, обсушуємо і шаткуємо невеликими кубиками. Посипаємо м'ясо за смаком приправою і сіллю. Далі перекладаємо куряче філе в чашу мультиварки, додаємо чорний і червоний мелені перець, коріандр, куркуму, щіпку гірчичного порошку і сухого імбиру, ретельно все перемішуємо і закриваємо кришкою. Після сигналу готовності, виливаємо в каструлю окріп, кладемо сметану, розмішуємо і даємо суміші закипіти в режимі «Варка на пару». Потім вибираємо програму «Гасіння» і заводимо таймер на 1 годину. Подаємо готове блюдо гарячим з гречкою.
Куряче філе в сметанному соусі з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на маслечко до рум'яного кольору. Потім обережно перекладаємо м'ясо в чашку. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву ріжемо тонкою соломкою. Печериці обробляємо і кришимо середніми шматочками. Тепер обсмажуємо на рослинному маслі спочатку цибулю, далі викладаємо моркву і гриби.
Пасеруємо овочі приблизно 5 хвилин на слабенькому вогні, а потім додаємо до обжарке куряче м'ясо і гарненько перемішуємо. Після цього доливаємо склянку гарячого бульйону або води, зменшуємо вогонь і тушкуємо до готовності. У самому кінці приготування кладемо сметану, присипаємо подрібненою свіжою зеленню петрушки, і подаємо страву на стіл з будь-яким гарніром.
Куряче філе в сметанному соусі з часником
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Спочатку давайте приготуємо соус: у сметану додаємо очищену і видавлений через прес часник, солимо, перчимо й перемішуємо. Куряче філе промиваємо, обсушуємо і викладаємо у форму для запікання. Потім повністю заливаємо м'ясо приготованим раніше сметанним соусом і рясно посипаємо тертим сиром. Ставимо страву в розігріту духовку і запікаємо приблизно 45 хвилин. Ось і все, куряче філе в сметанному соусі з сиром готово!
Куряче філе в сметанному соусі в духовці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Біле куряче м'ясо акуратно знімаємо з кісточки, нарізами тонкими плоскими шматочками, промиваємо й обсушуємо. Потім курку трохи солимо, перчимо і викладаємо в жаростійкий посуд. Духовку заздалегідь включаємо, щоб вона встигла гарненько розігрітися, а ми цим часом готуємо соус.
Часникові часточки очищаємо від лушпиння, видавлюємо через прес і викладаємо в пиалку. Додаємо сметанку, виливаємо соєвий соус, кладемо мускатний горіх і видавлюємо з лимона сік. Готову суміш гарненько перемішуємо і заливаємо куряче філе. Далі відправляємо нашу курочку в духовку і запікаємо приблизно хвилин 30. Подаємо куряче філе під сметанним соусом гарячим разом з смаженою картоплею .
Рекомендуємо добрі рецепти
Форель в сметанному соусі
Форель - рибка особлива. Вона дуже смачна у будь-якому вигляді - варена, гриль, смажена, але краще всього виходить форель під соусом, наприклад, під
Куряче філе фаршироване
Куряче філе фаршироване - це чудове доповнення до будь-якого гарніру: відвареної картоплі, рису, гречки. Приготувати цю дивну смакота досить просто.
Куряче філе в горщиках
Куряче філе в горщиках, приготоване з грибами або картоплею - чудове блюдо, яке може порадувати навіть самого вибагливого гурмана. Давайте розглянемо
Курка в сметанному соусі
Філе курки в сметанному соусі завжди виходить таким ніжно-вершковим, з пікантною кислинкою. А якщо ще додати часникову або гірчичну нотки, то
Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
Куряче філе у вершковому соусі
Куряче філе у вершковому соусі - це класика французької кухні. М'ясо виходить дуже ніжним при гасінні у молоці і вершках, а сирні нотки надають