Куряче філе у вершковому соусі

Куряче філе з грибами в молочному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Тонко нарізаємо цибулю і обсмажуємо на розігрітій з рослинним маслом сковороді до прозорості. Курячі грудки промиваємо, витираємо і нарізаємо невеликими кубиками поперек волокон. Відправляємо в сковороду до цибулі, солимо, перчимо і обсмажуємо, поки м'ясо не побіліє. Зверху присипаємо нарізаними тонкими пластинками грибами, перемішуємо і тушкуємо хвилин 5. Після присипаємо борошном, трохи її пасеруємо і вливаємо молоко. Додаємо сметану, куркуму і запашний горошок. Накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 15 до готовності. Не забувайте час від часу перемішувати, щоб соус не підгорів. В кінці додаємо кріп.
Таку чудову курочку з грибами під молочним соусом можна подавати з будь-яким гарніром. Картопля, рис, макарони - все підійде ідеально.
Куряче філе в молочно-сирному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе промиваємо, натираємо сіллю і перцем і викладаємо на сковорідку. Обсмажуємо до золотистого кольору з одного боку, перевертаємо і смажимо ще кілька хвилин. Після заливаємо молоком. Накриваємо кришкою і 25 хвилин тушкуємо курочку на повільному вогні. А хвилин за 5 до готовності посипаємо блюдо тертим сиром. Подаємо з рубаною зеленню.
Куряче філе і брокколі, запечені під вершковим соусом
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відварюємо до готовності в підсоленій воді. На це піде приблизно хвилин 20. Брокколі також кидаємо в киплячу підсолену воду, але всього лише на 8 хвилин, після капусту відкидаємо на друшляк і даємо стекти. Якщо потрібно, суцвіття кришимо на більш дрібні частини. Остигле філе ріжемо кубиками, цибулю - півкільцями. Сир натираємо на середній тертці.
У змащені маслом формочки для запікання викладаємо курку, брокколі і цибулю. Заливаємо вершками і присипаємо тертим сиром. Відправляємо підрум'янитися в духовку, розігріту до 180 градусів. Вже хвилин через 20 куряче філе з вершковим соусом буде готово!
Куряче філе в білому соусі «бешамель»
Інгредієнти:

М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо і припускаємо в вині, поки рідина не випарується. Розм'якшене масло розтираємо з борошном і обсмажуємо на окремій сковорідці на повільному вогні до рум'яного кольору. Потім тоненькою цівкою вливаємо молоко і, постійно помішуючи, варимо соус, поки він трохи не загусне.
Курячу грудку перекладаємо в жароміцну форму, заливаємо соусом «бешамель» і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо 20 хвилин, до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і

Свинина з грибами в соусі
Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо

Куряче філе в сметанному соусі
Скільки ж можна приготувати страв з курки? Незлічена кількість. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачне куряче філе в сметанному соусі. М'ясо

Цвітна капуста з курячим філе
Цвітна капуста з курячим філе - чудове ситне блюдо, яке не потребує додаткового гарніру. Зробити його досить просто, а виглядати воно буде вишукано.

Куряче філе в горщиках
Куряче філе в горщиках, приготоване з грибами або картоплею - чудове блюдо, яке може порадувати навіть самого вибагливого гурмана. Давайте розглянемо

Курка в сметанному соусі
Філе курки в сметанному соусі завжди виходить таким ніжно-вершковим, з пікантною кислинкою. А якщо ще додати часникову або гірчичну нотки, то