Жульєн в горщиках

Як приготувати жульєн з горбуші в горщиках?
Інгредієнти:
Приготування
Рибу збризкуємо лимонним соком і залишаємо промаринуватися хвилин на 15. А тим часом дрібно ріжемо і обсмажуємо до легкої рум'яного кольору цибулю. Додаємо до нього горбушу і смажимо хвилин 5 а потім вливаємо вершки. Коли вони трохи прогріються, вводимо борошно і гарненько перемішуємо. Солимо, перчимо. Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Розкладаємо рибку в соусі по 2-м порційним горщикам. Присипаємо зверху тертим сиром, накриваємо кришечками і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Через 10 хвилин кришечки знімаємо і даємо підрум'яниться сирній скоринці.
Рецепт жульєна з грибами і куркою в горщиках
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Попередньо відварене в підсоленій воді куряче філе ріжемо невеликими шматочками. Розкришений кубиками цибулю обсмажуємо на сковорідці до прозорості, потім додаємо нарізані пластинками печериці і тушкуємо, поки не випарується вся виділилася рідина. Додаємо куряче м'ясо, перемішуємо і прибираємо вогонь до мінімуму.
Окремо готуємо соус. На сухій сковороді пару хвилин прожарюємо борошно. У блендері добре збиваємо молоко, вершки і сметану. Вводимо обсмажене борошно і ще раз все вимішуємо, до однорідності. Виливаємо цей соус в сковороду до курки з грибами і трохи прогріваємо.
Потім розкладаємо по горщикам (цей рецепт розрахований на 4 порції). Присипаємо зверху тертим сиром і відправляємо на півгодини запікатися в розігріту до 180 градусів духовку. Подаємо до столу грибний жульєн з куркою прямо в горщиках. З запалі з жару так страва виглядає куди більш апетитно, ніж якщо ви почнете розкладати його по тарілках.
Як зробити жульєн з картоплею в горщиках?
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо тонкими пелюстками і злегка обсмажуємо на сковорідці.

Закриваємо їх кришечками, і відправляємо нудитися на півгодини в духовку, розігріту до 220 градусів. Приблизно за 7 хвилин до готовності посипаємо горщики тертим сиром і чекаємо, поки утвориться рум'яна сирна скоринка. Готові жульєни в горщиках прикрашаємо свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

М'ясо з грибами в горщиках
Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві

Картопля в горщиках
Картопля в горщиках - ситне друге блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового. Пропонуємо вашій увазі деякі цікаві рецепти цього

Куряче філе в горщиках
Куряче філе в горщиках, приготоване з грибами або картоплею - чудове блюдо, яке може порадувати навіть самого вибагливого гурмана. Давайте розглянемо

Жульєн в мультиварці
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо, яке ми відносимо до французької кухні. За традицією його готують в горщиках або кокотницях - невеликих

Жульєн з картоплею
Жульєн - це французька страва, яку готують зазвичай з курки та грибів під сиром. Але сьогодні ми відійдемо від традицій і розповімо вам, як

Жульєн в булочках
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам