Жульєн в мультиварці
Чи варто згадувати, що у французьких куховарських книгах такого блюда як "жульєн" немає в помині, зате є синонимичное для визначення нарізання овочів соломкою. Так, чи інакше, на наших теренах блюдо назвали шедевром французької кухні і інтерпретують зараз по всякому, в основному використовуючи в якості основних інгредієнтів гриби, вершки і сир.
У цій статті ми вирішили розповісти про те, як зробити жульєн в мультиварці.
Інгредієнти:
печериці - 1 кг;
сметана - 300 г;
вершки - 1/3 ст.;
борошно - 1 ст. ложка;
вершкове масло - 100 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
твердий сир - на смак;
сіль, перець - за смаком;
булочки.
Приготування
Почнемо приготування з підготовки основних інгредієнтів. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими кільцями, гриби ріжемо пластинами, а сир натираємо на крупній тертці. В мультиварці розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю до золотистого кольору і м'якості і використовуючи режим "Смаження".
Як тільки цибуля буде готова, закладаємо в чашу печериці і приправляємо їх сіллю і перцем. Як тільки вся волога з грибів випарується, додаємо до цибулі і грибів сметану і готуємо в режимі "Гасіння" 30 хвилин. Через 20 хвилин готування кришку пристрою відкриваємо і додаємо 2/3 всього натертого сиру і розведену в вершках борошно. В принципі на цьому приготування жульєна в мультиварці можна і закінчити, але для тих, хто бажає гарно подати страву на стіл рекомендуємо поступити наступним чином.
Купуємо в магазині невеликим булочки і зрізаємо з них верхівку. Витягуємо з булочки м'якуш і замість нього кладемо грибний жульєн , посипаємо блюдо залишками сиру і повертаємо в мультиварку доходити до готовності в режимі "Випічка" 5-7 хвилин. Жульєн з печериць в мультиварці готовий!
Інгредієнти:
мідії - 150 грам;
креветки очищені-150 г;
кальмари - 150 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
вершки - 130 мл;
борошно - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
тертий твердий сир - 150 р.
Приготування
У чашу мультиварки розтоплюємо вершкове масло. Використовуючи режим "Випічка" пасеруємо в чаші пристрою дрібно нарізану цибулю. Як тільки цибуля стане м'якою, додаємо до нього нарізану кільцями тушку кальмара, очищений креветки і мідії. Смажимо морепродукти ще 2-3 хвилини, після чого заливаємо все сумішшю з борошна і вершків. Солимо і перчимо жульєн. Залишаємо морепродукти нудитися в вершках ще 10 хвилин, після чого посипаємо жульєн сиром і вимикаємо пристрій. Як тільки сир розплавиться - жульєн готовий!
Інгредієнти:
курятина - 300 г;
печериці - 300 г;
вершки - 1 ст.;
борошно - 1 ч. ложка;
свіжа зелень;
тертий твердий сир;
вершкове масло.
Приготування
Курятину, можна взяти як біле, і червоне м'ясо, очищаємо від шкіри і знімаємо м'ясо з кістки. Нарізаємо м'ясо кубиками. Печериці чистимо і ріжемо пластинами. Включаємо мультиварку в режим "Випічка" і розтоплюємо в ній вершкове масло (їдальні ложки буде цілком достатньо). Обсмажуємо шматочки курятини до тих пір, поки вони не схопляться, після чого додаємо шампіньйони і смажимо все разом, не забувши про сіль і перець, до тих пір, поки надлишки рідини з грибів не випарятся. На даному етапі любителі цибулі, можуть додати в блюдо і його.
Вершки змішуємо з борошном і заливаємо отриманою сумішшю гриби і куру. Продовжуємо готування ще 10 хвилин, або до тих пір, поки вершки не загустеют. Готову страву посипаємо сиром і чекаємо, поки він не розплавиться, після чого подає жульєн з курки до столу, посипавши подрібненою свіжою зеленню.
У цій статті ми вирішили розповісти про те, як зробити жульєн в мультиварці.
Грибний жульєн в мультиварці "Поларіс"
Інгредієнти:
Приготування
Почнемо приготування з підготовки основних інгредієнтів. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими кільцями, гриби ріжемо пластинами, а сир натираємо на крупній тертці. В мультиварці розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю до золотистого кольору і м'якості і використовуючи режим "Смаження".
Як тільки цибуля буде готова, закладаємо в чашу печериці і приправляємо їх сіллю і перцем. Як тільки вся волога з грибів випарується, додаємо до цибулі і грибів сметану і готуємо в режимі "Гасіння" 30 хвилин. Через 20 хвилин готування кришку пристрою відкриваємо і додаємо 2/3 всього натертого сиру і розведену в вершках борошно. В принципі на цьому приготування жульєна в мультиварці можна і закінчити, але для тих, хто бажає гарно подати страву на стіл рекомендуємо поступити наступним чином.
Купуємо в магазині невеликим булочки і зрізаємо з них верхівку. Витягуємо з булочки м'якуш і замість нього кладемо грибний жульєн , посипаємо блюдо залишками сиру і повертаємо в мультиварку доходити до готовності в режимі "Випічка" 5-7 хвилин. Жульєн з печериць в мультиварці готовий!
Як приготувати жульєн в мультиварці "Панасонік"?
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки розтоплюємо вершкове масло. Використовуючи режим "Випічка" пасеруємо в чаші пристрою дрібно нарізану цибулю. Як тільки цибуля стане м'якою, додаємо до нього нарізану кільцями тушку кальмара, очищений креветки і мідії. Смажимо морепродукти ще 2-3 хвилини, після чого заливаємо все сумішшю з борошна і вершків. Солимо і перчимо жульєн. Залишаємо морепродукти нудитися в вершках ще 10 хвилин, після чого посипаємо жульєн сиром і вимикаємо пристрій. Як тільки сир розплавиться - жульєн готовий!
Жульєн з курки в мультиварці "Філіпс"
Інгредієнти:
Приготування
Курятину, можна взяти як біле, і червоне м'ясо, очищаємо від шкіри і знімаємо м'ясо з кістки. Нарізаємо м'ясо кубиками. Печериці чистимо і ріжемо пластинами. Включаємо мультиварку в режим "Випічка" і розтоплюємо в ній вершкове масло (їдальні ложки буде цілком достатньо). Обсмажуємо шматочки курятини до тих пір, поки вони не схопляться, після чого додаємо шампіньйони і смажимо все разом, не забувши про сіль і перець, до тих пір, поки надлишки рідини з грибів не випарятся. На даному етапі любителі цибулі, можуть додати в блюдо і його.
Вершки змішуємо з борошном і заливаємо отриманою сумішшю гриби і куру. Продовжуємо готування ще 10 хвилин, або до тих пір, поки вершки не загустеют. Готову страву посипаємо сиром і чекаємо, поки він не розплавиться, після чого подає жульєн з курки до столу, посипавши подрібненою свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і
Ароматний і ніжний жульєн з мідій
Жульєн з мідій - це смачний делікатес, який чудово прикрасить святковий стіл або фуршет. Його можна подати до будь гарнірів, червоному або білому
Жульєн з картоплею
Жульєн - це французька страва, яку готують зазвичай з курки та грибів під сиром. Але сьогодні ми відійдемо від традицій і розповімо вам, як
Жульєн в булочках
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам
Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене