Ароматний і ніжний жульєн з мідій

Познайомимося з класичним рецептом жульєна з мідій з додаванням грибів.
Жульєн з мідій, грибів і сиру
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом розморожуємо мідії і гриби, підсушуємо при кімнатній температурі. Потім готуємо соус - масло розтоплюємо на сковороді, додаємо борошно і готуємо до тих пір, поки інгредієнти не підрум'яняться. Далі вливаємо вершки і сметану, солимо і перчимо за смаком, періодично помішуємо. Після того, як соус готовий, збиваємо до однорідної кондиції з допомогою міксера і блендера. При бажанні мідії і гриби можна нарізати половинками і змішати зі вершковим соусом .
Змащуємо маслом форму для випікання і викладаємо нашу страву. Сир натираємо на крупній тертці і посипаємо зверху жульєн. Поміщаємо в розігріту духовку майбутній вечерю, готуємо до утворення скоринки. Перед подачею остудити і прикрасити зеленню.
Вам напевно сподобається ще один простий рецепт грибного жульєна з справжнім морським коктейлем. Для його приготування вам знадобиться улюблена закуска справжніх гурманів - кальмари.
Жульєн з мідій, грибів і кальмарів
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари промиваємо під водою, очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими шматочками. Гриби і мідії розморожуємо, підсушуємо, нарізаємо половинками і відправляємо готуватися в олії на сковорідку. Цибулю очистити, дрібно шаткуємо і додаємо до грибів, за пару хвилин до готовності кладемо кальмари і підсмажуємо протягом 5 хвилин. Після чого вливаємо наш вершковий соус і ретельно перемішуємо. В кінці присмачую страву тертим сиром і спеціями. Перед подачею прикрашаємо тарілки гілочками зелені.
Також хочемо вас познайомити з ще одним цікавим і незвичайним рецептом жульєна в кошичку, який легко і приємно готувати. На цей раз доповнимо смак мідій креветками.
Грибний жульєн з мідій і креветок
Інгредієнти:
Приготування
Розморожуємо печериці і мідії, підсушуємо також при кімнатній температурі і дрібно нарізаємо. Далі обсмажуємо гриби на рослинній олії до напівготовності. Після чого очищаємо цибулю, дрібно шаткуємо і додаємо в сковороду. Креветки очищаємо і додаємо в жульєн, обсмажуємо всі інгредієнти ще протягом 7 хвилин. Потім додаємо улюблені спеції, сіль і перець, ретельно перемішуємо.

Любителям такої оригінальної закуски також пропонуємо рецепт жульєна з морських гребінців без сумніву, гості залишаться в захваті.
Рекомендуємо добрі рецепти

Закуска з дарів глибин: жульєн з морських гребінців
Жульєн з морських гребінців - це шикарна закуска ресторанного рівня, яку без особливих зусиль можна приготувати в домашніх умовах. Таке блюдо буде

Жульєн в тарталетках
Жульєн в тарталетках - це відмінне блюдо для святкового і фуршетного столу, і приготувати його досить просто, використовуючи звичайні продукти. Ми

Жульєн в мультиварці
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо, яке ми відносимо до французької кухні. За традицією його готують в горщиках або кокотницях - невеликих

Жульєн з картоплею
Жульєн - це французька страва, яку готують зазвичай з курки та грибів під сиром. Але сьогодні ми відійдемо від традицій і розповімо вам, як

Жульєн в булочках
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам

Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене