Закуска з дарів глибин: жульєн з морських гребінців

Простий жульєн з морських гребінців
Базовий рецепт жульєна з морських гребінців можна урізноманітнити додаванням інших морських мешканців: креветок, мідій, кальмарів, крабів.
Інгредієнти:
Приготування
Борошно обсмажуємо на великій кількості масла так, щоб у нас вийшла золотиста борошняна паста. Заливаємо борошно вершками, зменшуємо вогонь до мінімуму і, постійно помішуючи, варимо вершковий соус до загусання. Солимо і перчимо соус.
Мідії нарізаємо і припускаємо з кожного боку за 30 секунд. Викладаємо м'ясо в кокотниці, заливаємо вершковим соусом і посипаємо тертим сиром. Готуємо жульєн в духовці при 160 градусах до розплавлення сиру.
Жульєн з гребінців з карамелизованним цибулею
Досить просте блюдо, яке готується за 10-15 хвилин, а поїдається і того швидше. Якщо на вашому бенкеті не знайшлося місця гребінців, то можна замінити їх більш доступними продуктами, використовуючи нижепредставленний рецепт як базу.
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю нарізаємо кільцями і смажимо у великій кількості масла, додавши трохи солі і цукру, на малому вогні. Карамелізований лук повинен стати абсолютно м'яким, придбати злегка солодкуватий смак і карамельний колір.
Гребінці припускаємо по 30 секунд з кожної сторони і нарізаємо великими шматочками. Борошно обсмажуємо на вершковому маслі, заливаємо вершками, варимо соус до загусання, солимо і перчимо.
На дно кокотниці кладемо столову ложку цибулі, гребінці, посипаємо все невеликою кількістю тертого «Пармезану». Готуємо страву в духовці до розплавлення сиру.
Жульєн з крабовим м'ясом і гребінцями
Подібне блюдо чи розраховане на повсякденне вживання, адже не кожен день в наших краях можна безперешкодно роздобути свіже крабове м'ясо і гребінці. Готуйте таку закуску до свята і кращого страви до келиху шампанського і не знайдеш.
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо білий соус з борошна, третини загальної кількості вершкового масла та вершків. Приправляємо соус сіллю і перцем за смаком.

Подаємо жульєн з грінками і келихом вина або шампанського.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з гребінцями
Морські гребінці - дуже корисні морепродукти, містять у собі багато йоду. Пропонуємо вам кілька рецептів приготування салатів з гребінців, які

Морські гребінці в вершковому соусі
М'ясо морських гребінців чудово ніжне, і має злегка солодкуватий приємний присмак. Ці морепродукти широко використовують в кулінарії. Крім цього їх

Страви з гребінців
Морські гребінці - не найдоступніший продукт, але якщо вам вдалося його купити, тоді пропонуємо вам ознайомитись з цікавими і вишуканими рецептами

Ароматний і ніжний жульєн з мідій
Жульєн з мідій - це смачний делікатес, який чудово прикрасить святковий стіл або фуршет. Його можна подати до будь гарнірів, червоному або білому

Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене

Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його