Салат з гребінцями
Морські гребінці - дуже корисні морепродукти, містять у собі багато йоду. Пропонуємо вам кілька рецептів приготування салатів з гребінців, які неодмінно прикрасять ваш стіл і сподобаються гостям.
Інгредієнти:
морські гребінці - 200 г;
в'ялені помідори - 5 шт.;
рукола - 100 г;
болгарський жовтий перець - 05 шт.;
оцет бальзамічний - 30 мл;
олія оливкова - 40 мл;
масло вершкове - 20 г;
спеції.
Приготування
Гребінці промиваємо, зрізаємо м'яз і обсушуємо. Помідори шаткуємо соломкою, болгарський перчик обробляємо і нарізаємо смужками. Рукколу промиваємо й обсушуємо.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло, викладаємо в неї гребінці і тушкуємо їх 7-10 хвилин. Тепер викладаємо на блюдо рукколу, зверху помідори і перець. Готовий салат прикрашаємо теплими гребінцями, солимо, перчимо, поливаємо оливковою маслом і заправляємо бальзамічним оцтом.
Інгредієнти:
сушений морський гребінець - 50 г;
зелень - 1 пучок;
сало свиняче - 3 ст. ложки;
бульйонний кубик - 6 г;
спеції.
Приготування
Морський гребінець замочуємо на 15 години в холодній воді, після чого промиваємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді 10-15 хвилин. Потім відкидаємо його на друшляк, витираємо рушником і дрібно нарізаємо. Свиняче сало розтоплюємо на сковороді і підсмажуємо у фритюрі підготовлений морський гребінець. Обсмажене м'ясо перекладаємо на сито, щоб позбутися від жиру, а потім змішуємо з розведеним бульйонним кубиком.
Подрібнюємо Зелень петрушки, обсмажуємо у фритюрі, після чого відкидаємо на друшляк і змішуємо з рештою бульйоном. Викладаємо приготований морський гребінець в салатник, а зверху красиво укладаємо смажену зелень.
Інгредієнти:
гребінці морські - 80 г;
тигрові креветки - 80 г;
оливкова олія - 20 мл;
бальзамічний оцет - 5 мл;
часник - 1 зубчик;
чебрець - 1 г;
сир - 100 г;
помідори черрі - 4 шт.;
апельсиновий соус - 20 мл;
салат «Рукола» - 20 р.
Приготування
Рецепт цього салату з морським гребінцем дуже простий, швидкий у приготуванні і смачний. Отже, гребінці і тигрові креветки очищені обсмажуємо на оливковій маслечко. В кінці смаження додаємо в морепродукти часник і свіжий чебрець. Салат «Рукола» нарываем руками і заправляємо олією і бальзамічним оцтом. Тепер викладаємо морські гребінці і креветки на центр тарілки, зверху кладемо свіже листя салату, сир, нарізаний кубиками. Прикрашаємо готовий салатик апельсиновим соусом і помідорками "Черрі".
Салат з гребінцями і руколою
Інгредієнти:
Приготування
Гребінці промиваємо, зрізаємо м'яз і обсушуємо. Помідори шаткуємо соломкою, болгарський перчик обробляємо і нарізаємо смужками. Рукколу промиваємо й обсушуємо.
У сковороді розтоплюємо вершкове масло, викладаємо в неї гребінці і тушкуємо їх 7-10 хвилин. Тепер викладаємо на блюдо рукколу, зверху помідори і перець. Готовий салат прикрашаємо теплими гребінцями, солимо, перчимо, поливаємо оливковою маслом і заправляємо бальзамічним оцтом.
Салат з гребінців по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Морський гребінець замочуємо на 15 години в холодній воді, після чого промиваємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді 10-15 хвилин. Потім відкидаємо його на друшляк, витираємо рушником і дрібно нарізаємо. Свиняче сало розтоплюємо на сковороді і підсмажуємо у фритюрі підготовлений морський гребінець. Обсмажене м'ясо перекладаємо на сито, щоб позбутися від жиру, а потім змішуємо з розведеним бульйонним кубиком.
Подрібнюємо Зелень петрушки, обсмажуємо у фритюрі, після чого відкидаємо на друшляк і змішуємо з рештою бульйоном. Викладаємо приготований морський гребінець в салатник, а зверху красиво укладаємо смажену зелень.
Салат з гребінців і креветок
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт цього салату з морським гребінцем дуже простий, швидкий у приготуванні і смачний. Отже, гребінці і тигрові креветки очищені обсмажуємо на оливковій маслечко. В кінці смаження додаємо в морепродукти часник і свіжий чебрець. Салат «Рукола» нарываем руками і заправляємо олією і бальзамічним оцтом. Тепер викладаємо морські гребінці і креветки на центр тарілки, зверху кладемо свіже листя салату, сир, нарізаний кубиками. Прикрашаємо готовий салатик апельсиновим соусом і помідорками "Черрі".
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з ікрою і креветками
Салати з морепродуктами є прикрасою будь-якого святкового столу. Різновидів цих вишуканих закусок дуже багато. І сьогодні ми поділимося з вами
Морський гребінець - рецепт
Морські гребінці вважаються справжнім делікатесів, приготування якого далеко не всім по плечу, оскільки ніжне м'ясо цього молюска дуже легко
Морські гребінці в вершковому соусі
М'ясо морських гребінців чудово ніжне, і має злегка солодкуватий приємний присмак. Ці морепродукти широко використовують в кулінарії. Крім цього їх
Страви з гребінців
Морські гребінці - не найдоступніший продукт, але якщо вам вдалося його купити, тоді пропонуємо вам ознайомитись з цікавими і вишуканими рецептами
Смажені морські гребінці - рецепт
Морські гребінці - це дуже корисний молюск, джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Тому варто додати в свій раціон страви з цього чудового
Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його