Морський гребінець - рецепт

Морський гребінець - рецепт на 20 хвилин
Інгредієнти:
Приготування
Для початку необхідно розрізати гребінці на дві рівні частини, а цибулю - півкільцями.
Далі потрібно нагріти сковороду з маслом і дочекатися, поки вона розжариться, після чого надіслати на неї гребінці, цибуля, селера, горох і обсмажувати інгредієнти на сильному вогні 2-3 хвилини.
Після цього необхідно зменшити вогонь, влити в сковороду соєвий соус, бульйон, спеції, ретельно перемішати блюдо і накрити його кришкою. Під закритою кришкою страву потрібно гасити 5 хвилин, після чого додати крохмаль, попередньо розмішаний з водою і готувати масу до загусання (ще 5-6 хвилин).
Подавати отримані гребінці можна з локшиною або відварним рисом.
Смажені морські гребінці - рецепт з тестом
Інгредієнти:
Приготування
Для початку слід замаринувати м'ясо гребінців, для цього їх необхідно промити і просушити, нарізати великими шматками і покласти в глибоку посуд з маслом, соком лимона, посіченою петрушкою і спеціями. Необхідно дати гребінців 20 хвилин просочитися, прибравши їх на цей час в холодильник.
Поки гребінці маринуються, можна зайнятися приготуванням тіста для смаження, для цього в миску слід вилити молоко, додати до нього борошно, яйце, щіпку солі і замісити рідке по консистенції тісто.
Мариноване м'ясо гребінців слід занурити в тісто, після чого відправити в розпечене масло на сковороду або у фритюрницю. Смажити гребінці слід 5-7 хвилин, після чого викласти їх на серветку і дати стекти зайвому маслу.
Філе морського гребінця - рецепт по-китайськи
Морські гребінці і рецепти їх приготування часто відрізняються лише незначною різницею в наборі інгредієнтів. Нижче ми пропонуємо рецепт приготування гребінців, який був запозичений у китайських кухарів. Незвичайний смак такої страви допоможе здивувати не тільки гостей, але і своїх близьких.
Інгредієнти:
Приготування
Незважаючи на своє китайське походження, дане блюдо готується без використання соєвого соусу, однак його місце вдало займає бальзамічний оцет.

Гребінці слід обсмажувати по 2 хвилини з кожного боку, а потім додати до нього оцет і кінзу і тушкувати ще 1-2 хвилини, поки м'ясо гребінців не почне набувати карамельного відтінку.
Подавати готові гребінці слід з руколою або будь-яким іншим салатом.
Морські гребінці відмінно виступлять у складі теплого салату або супу з морепродуктів неодмінно спробуйте приготувати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з гребінцями
Морські гребінці - дуже корисні морепродукти, містять у собі багато йоду. Пропонуємо вам кілька рецептів приготування салатів з гребінців, які

Морські гребінці в вершковому соусі
М'ясо морських гребінців чудово ніжне, і має злегка солодкуватий приємний присмак. Ці морепродукти широко використовують в кулінарії. Крім цього їх

Страви з гребінців
Морські гребінці - не найдоступніший продукт, але якщо вам вдалося його купити, тоді пропонуємо вам ознайомитись з цікавими і вишуканими рецептами

Смажені морські гребінці - рецепт
Морські гребінці - це дуже корисний молюск, джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Тому варто додати в свій раціон страви з цього чудового

Закуска з дарів глибин: жульєн з морських гребінців
Жульєн з морських гребінців - це шикарна закуска ресторанного рівня, яку без особливих зусиль можна приготувати в домашніх умовах. Таке блюдо буде

Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його