Морські гребінці в вершковому соусі

Гребінці у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло раскаливаем заздалегідь і пасеруємо до золотистого кольору видавлений через прес часник. Потім вливаємо трохи води і викладаємо нарізаний пластинками плавлений сирок. Вершки збиваємо, додаємо борошно і виливаємо отриману суміш в каструльку тонким струменем.
Додаємо сушену зелень і все солимо за смаком. Ретельно перемішуємо соус і як тільки почнуть з'являтися перші бульбашки, додаємо морські гребінці і тушкуємо їх 15 хвилин на середньому вогні. На гарнір подаємо рис, макаронні вироби, овочі або відварна картопля.
Рецепт гребінців у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати морські гребінці в вершковому соусі. Отже, морепродукти гарненько промиваємо, ретельно обсушуємо рушником і обвалюємо кожен в столовій ложці пшеничного борошна. Потім беремо сковороду, наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і опускаємо всього на хвилиночку очищені і роздавлені зубчики часнику. Після цього часничок виймаємо і пасеруємо в ароматизованих масло до золотавого кольору морські

Далі обережно всипаємо борошно, акуратно перемішуємо, вливаємо тонким струмком біле сухе вино, хвилини через 3 - вершки і варимо до загустіння. У самому кінці приготування страву ретельно перемішуємо, солимо, перчимо за смаком. Тепер розкладаємо гребінці разом з соусом з невеликим спеціальним формах, посипаємо зверху кожну порцію тертим сиром і запікаємо в розігрітій до максимуму духовці протягом 5 хвилин. Готову страву подаємо до столу, прикрасивши за бажанням, свіжої подрібненої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паштет з оселедця
Солона оселедець з цибулею - звичне блюдо на святковому або буденному столі. Але, що якщо урізноманітнити це популярне блюдо, і приготувати паштет з

Страви з гребінців
Морські гребінці - не найдоступніший продукт, але якщо вам вдалося його купити, тоді пропонуємо вам ознайомитись з цікавими і вишуканими рецептами

Смажені морські гребінці - рецепт
Морські гребінці - це дуже корисний молюск, джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Тому варто додати в свій раціон страви з цього чудового

Закуска з дарів глибин: жульєн з морських гребінців
Жульєн з морських гребінців - це шикарна закуска ресторанного рівня, яку без особливих зусиль можна приготувати в домашніх умовах. Таке блюдо буде

Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його

Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.