Морські гребінці в вершковому соусі
М'ясо морських гребінців чудово ніжне, і має злегка солодкуватий приємний присмак. Ці морепродукти широко використовують в кулінарії. Крім цього їх ще можна вживати і повністю сирими, що набагато корисніше. Побалуйте свого коханого, влаштувавши романтичну вечерю при свічках і приготувавши вишукане і незвичайне блюдо з морських гребінців в вершковому соусі .
Інгредієнти:
морський гребінець - 300 г;
вершки - 200 мл;
борошно - 2 ст. ложки;
вода - 100 мл;
плавлений сирок - 1 шт.;
часник - 5 зубчиків;
селера, сушений кріп, орегано, сіль - за смаком;
масло вершкове.
Приготування
Вершкове масло раскаливаем заздалегідь і пасеруємо до золотистого кольору видавлений через прес часник. Потім вливаємо трохи води і викладаємо нарізаний пластинками плавлений сирок. Вершки збиваємо, додаємо борошно і виливаємо отриману суміш в каструльку тонким струменем.
Додаємо сушену зелень і все солимо за смаком. Ретельно перемішуємо соус і як тільки почнуть з'являтися перші бульбашки, додаємо морські гребінці і тушкуємо їх 15 хвилин на середньому вогні. На гарнір подаємо рис, макаронні вироби, овочі або відварна картопля.
Інгредієнти:
морські гребінці - 200 г;
жирні вершки - 200 мл;
біле сухе вино - 100 мл;
сир - 100 г;
часник - 3 зубчики;
масло вершкове - 50 г;
борошно - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати морські гребінці в вершковому соусі. Отже, морепродукти гарненько промиваємо, ретельно обсушуємо рушником і обвалюємо кожен в столовій ложці пшеничного борошна. Потім беремо сковороду, наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і опускаємо всього на хвилиночку очищені і роздавлені зубчики часнику. Після цього часничок виймаємо і пасеруємо в ароматизованих масло до золотавого кольору морські гребінці.
Далі обережно всипаємо борошно, акуратно перемішуємо, вливаємо тонким струмком біле сухе вино, хвилини через 3 - вершки і варимо до загустіння. У самому кінці приготування страву ретельно перемішуємо, солимо, перчимо за смаком. Тепер розкладаємо гребінці разом з соусом з невеликим спеціальним формах, посипаємо зверху кожну порцію тертим сиром і запікаємо в розігрітій до максимуму духовці протягом 5 хвилин. Готову страву подаємо до столу, прикрасивши за бажанням, свіжої подрібненої зеленню.
Гребінці у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло раскаливаем заздалегідь і пасеруємо до золотистого кольору видавлений через прес часник. Потім вливаємо трохи води і викладаємо нарізаний пластинками плавлений сирок. Вершки збиваємо, додаємо борошно і виливаємо отриману суміш в каструльку тонким струменем.
Додаємо сушену зелень і все солимо за смаком. Ретельно перемішуємо соус і як тільки почнуть з'являтися перші бульбашки, додаємо морські гребінці і тушкуємо їх 15 хвилин на середньому вогні. На гарнір подаємо рис, макаронні вироби, овочі або відварна картопля.
Рецепт гребінців у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати морські гребінці в вершковому соусі. Отже, морепродукти гарненько промиваємо, ретельно обсушуємо рушником і обвалюємо кожен в столовій ложці пшеничного борошна. Потім беремо сковороду, наливаємо рослинне масло, розігріваємо його і опускаємо всього на хвилиночку очищені і роздавлені зубчики часнику. Після цього часничок виймаємо і пасеруємо в ароматизованих масло до золотавого кольору морські гребінці.
Далі обережно всипаємо борошно, акуратно перемішуємо, вливаємо тонким струмком біле сухе вино, хвилини через 3 - вершки і варимо до загустіння. У самому кінці приготування страву ретельно перемішуємо, солимо, перчимо за смаком. Тепер розкладаємо гребінці разом з соусом з невеликим спеціальним формах, посипаємо зверху кожну порцію тертим сиром і запікаємо в розігрітій до максимуму духовці протягом 5 хвилин. Готову страву подаємо до столу, прикрасивши за бажанням, свіжої подрібненої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паштет з оселедця
Солона оселедець з цибулею - звичне блюдо на святковому або буденному столі. Але, що якщо урізноманітнити це популярне блюдо, і приготувати паштет з
Страви з гребінців
Морські гребінці - не найдоступніший продукт, але якщо вам вдалося його купити, тоді пропонуємо вам ознайомитись з цікавими і вишуканими рецептами
Смажені морські гребінці - рецепт
Морські гребінці - це дуже корисний молюск, джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Тому варто додати в свій раціон страви з цього чудового
Закуска з дарів глибин: жульєн з морських гребінців
Жульєн з морських гребінців - це шикарна закуска ресторанного рівня, яку без особливих зусиль можна приготувати в домашніх умовах. Таке блюдо буде
Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його
Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.