Курка гриль в мультиварці
Мультиварка - унікальний кухонний прилад, що значно полегшує життя сучасної жінки. Можливості практично необмежені, смачно і швидко готується все: від каш до курки гриль. Курка гриль, приготована в мультиварці виходить дуже соковитою, ніжною з чудовою золотистою скоринкою. Приготувати курку гриль можна в мультиварці будь-якої фірми, наприклад, Redmond, Поларіс або Панасонік. Рецепти курки гриль в мультиварці різноманітні і експериментувати можна нескінченно, пропонуємо вашій увазі рецепти апетитною і пікантною курочки.
Інгредієнти:
масло рослинне - 2 ст. ложки;
сік лимона - 1 ст. ложка;
каррі - 1 ст. ложка;
перець, сіль - за смаком.
Приготування
Рослинна олія змішати з каррі, видавлюємо лимонний сік, солимо, перчимо. Соус виливаємо в чашу мультиварки, закладаємо туди ж курку. Включаємо режим гриль і протягом 15 хвилин обсмажуємо. Потім включаємо режим випічка, закриваємо кришку і запікаємо курку 45 хвилин. Коли курка гриль буде готова, дайте їй постояти чверть години під кришкою, після цього курку гриль можна подавати до столу.
Інгредієнти:
курка - 1 шт.;
червоне вино (або коньяк) - 1-2 ст. ложки;
цукрова пудра - 1 ст. ложка;
приправа до курки - 15 ст. ложки;
часник - 3 зубчики;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Приготування
Вино (коньяк), рослинна олія, приправи, сіль, подрібнений часник змішуємо. Натираємо цією сумішшю курку. Залишаємо курку при кімнатній температурі хвилин на 20-30.
Кладемо куру в чашу мультиварки (якщо тушка не поміщається цілком на чашу, відріжте їй що-небудь на ваш погляд не дуже цінне). Закриваємо кришкою, включаємо режим випічка, через 40 хвилин курку перевертаємо, потрібно злити рідину. Тушкуємо ще хвилин 20 після цього подаємо з гарніром з картоплі, рису або овочів.
Також, приготувати курку гриль можна безпосередньо за допомогою аэрогриля , або микровоновой печі . Приємного апетиту!
Курка гриль в мультиварці з каррі
Інгредієнти:
Приготування
Рослинна олія змішати з каррі, видавлюємо лимонний сік, солимо, перчимо. Соус виливаємо в чашу мультиварки, закладаємо туди ж курку. Включаємо режим гриль і протягом 15 хвилин обсмажуємо. Потім включаємо режим випічка, закриваємо кришку і запікаємо курку 45 хвилин. Коли курка гриль буде готова, дайте їй постояти чверть години під кришкою, після цього курку гриль можна подавати до столу.
Курка гриль з вином в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вино (коньяк), рослинна олія, приправи, сіль, подрібнений часник змішуємо. Натираємо цією сумішшю курку. Залишаємо курку при кімнатній температурі хвилин на 20-30.
Кладемо куру в чашу мультиварки (якщо тушка не поміщається цілком на чашу, відріжте їй що-небудь на ваш погляд не дуже цінне). Закриваємо кришкою, включаємо режим випічка, через 40 хвилин курку перевертаємо, потрібно злити рідину. Тушкуємо ще хвилин 20 після цього подаємо з гарніром з картоплі, рису або овочів.
Також, приготувати курку гриль можна безпосередньо за допомогою аэрогриля , або микровоновой печі . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка гриль в духовці
Курка гриль - одне з найулюбленіших ласощів мільйонів людей. Чому? Все просто - ніжне, соковите, смачне м'ясо, покрите тонкою хрусткою скоринкою
Маринад для курки гриль
Любите поїсти соковиту і апетитну курочку гриль? Тоді вчіться її не тільки правильно смажити, але і маринувати. Як? Скориставшись одним з рецептів,
Курка гриль в аерогрилі
Знаменитий і неймовірно смачну курку гриль можна приготувати не тільки в духовій шафі, але в більш сучасному кухонному помічника - аерогрилі. Як її
Курка гриль в мікрохвильовці
Якщо вам раптом захотілося приготувати курку гриль, а гріти духовку зовсім не хочеться, то варто зробити це блюдо в мікрохвильовці. Яким чином і з
Куряче філе в мікрохвильовці
Куряче філе - це найкорисніша частина курки. Приготувати його можна безліччю різних способів: за допомогою духовки, аэрогриля, мультиварки, пароварки
Смажена курка в мультиварці
Посмажити курочку в мультиварці простіше простого. Потрібно лише заздалегідь замаринувати її і в потрібний вам час покласти в каструлю для смаження.