Курка гриль в мультиварці

Курка гриль в мультиварці з каррі
Інгредієнти:
Приготування
Рослинна олія змішати з каррі, видавлюємо лимонний сік, солимо, перчимо. Соус виливаємо в чашу мультиварки, закладаємо туди ж курку. Включаємо режим гриль і протягом 15 хвилин обсмажуємо. Потім включаємо режим випічка, закриваємо кришку і запікаємо курку 45 хвилин. Коли курка гриль буде готова, дайте їй постояти чверть години під кришкою, після цього курку гриль можна подавати до столу.
Курка гриль з вином в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вино (коньяк), рослинна олія, приправи, сіль, подрібнений часник змішуємо. Натираємо цією сумішшю курку. Залишаємо

Кладемо куру в чашу мультиварки (якщо тушка не поміщається цілком на чашу, відріжте їй що-небудь на ваш погляд не дуже цінне). Закриваємо кришкою, включаємо режим випічка, через 40 хвилин курку перевертаємо, потрібно злити рідину. Тушкуємо ще хвилин 20 після цього подаємо з гарніром з картоплі, рису або овочів.
Також, приготувати курку гриль можна безпосередньо за допомогою аэрогриля , або микровоновой печі . Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Курка гриль в духовці
Курка гриль - одне з найулюбленіших ласощів мільйонів людей. Чому? Все просто - ніжне, соковите, смачне м'ясо, покрите тонкою хрусткою скоринкою

Маринад для курки гриль
Любите поїсти соковиту і апетитну курочку гриль? Тоді вчіться її не тільки правильно смажити, але і маринувати. Як? Скориставшись одним з рецептів,

Курка гриль в аерогрилі
Знаменитий і неймовірно смачну курку гриль можна приготувати не тільки в духовій шафі, але в більш сучасному кухонному помічника - аерогрилі. Як її

Курка гриль в мікрохвильовці
Якщо вам раптом захотілося приготувати курку гриль, а гріти духовку зовсім не хочеться, то варто зробити це блюдо в мікрохвильовці. Яким чином і з

Куряче філе в мікрохвильовці
Куряче філе - це найкорисніша частина курки. Приготувати його можна безліччю різних способів: за допомогою духовки, аэрогриля, мультиварки, пароварки

Смажена курка в мультиварці
Посмажити курочку в мультиварці простіше простого. Потрібно лише заздалегідь замаринувати її і в потрібний вам час покласти в каструлю для смаження.