Мультиварка - унікальний кухонний прилад, що значно полегшує життя сучасної жінки. Можливості практично необмежені, смачно і швидко готується все: від каш до курки гриль. Курка гриль, приготована в мультиварці виходить дуже соковитою, ніжною з чудовою золотистою скоринкою. Приготувати курку гриль можна в мультиварці будь-якої фірми, наприклад, Redmond, Поларіс або Панасонік. Рецепти курки гриль в мультиварці різноманітні і експериментувати можна нескінченно, пропонуємо вашій увазі рецепти апетитною і пікантною курочки.
Курка гриль в мультиварці з каррі
Інгредієнти: масло рослинне - 2 ст. ложки; сік лимона - 1 ст. ложка; каррі - 1 ст. ложка; перець, сіль - за смаком. Приготування Рослинна олія змішати з каррі, видавлюємо лимонний сік, солимо, перчимо. Соус виливаємо в чашу мультиварки, закладаємо туди ж курку. Включаємо режим гриль і протягом 15 хвилин обсмажуємо. Потім включаємо режим випічка, закриваємо кришку і запікаємо курку 45 хвилин. Коли курка гриль буде готова, дайте їй постояти чверть години під кришкою, після цього курку гриль можна подавати до столу.
Курка гриль з вином в мультиварці
Інгредієнти: курка - 1 шт.; червоне вино (або коньяк) - 1-2 ст. ложки; цукрова пудра - 1 ст. ложка; приправа до курки - 15 ст. ложки; часник - 3 зубчики; рослинне масло - 3 ст. ложки; сіль - за смаком. Приготування Вино (коньяк), рослинна олія, приправи, сіль, подрібнений часник змішуємо. Натираємо цією сумішшю курку. Залишаємо
курку при кімнатній температурі хвилин на 20-30.
Кладемо куру в чашу мультиварки (якщо тушка не поміщається цілком на чашу, відріжте їй що-небудь на ваш погляд не дуже цінне). Закриваємо кришкою, включаємо режим випічка, через 40 хвилин курку перевертаємо, потрібно злити рідину. Тушкуємо ще хвилин 20 після цього подаємо з гарніром з картоплі, рису або овочів.
Також, приготувати курку гриль можна безпосередньо за допомогою аэрогриля , або микровоновой печі . Приємного апетиту!