Для того щоб отримати купу компліментів від задоволених і ситих гостей, вам залишилося дізнатися, як зробити неймовірно ніжні і апетитні крученики з грибами та подати їх на стіл. Це блюдо ніколи не залишиться непоміченим, а грибна начинка ніколи не втратить популярності у сучасних любителів кулінарії.
Рецепт кручеників з грибами має багато тонкощів, з якими ми негайно познайомимо вас прямо зараз.
Крученики з грибами з свинини
Інгредієнти: свинина - 15 кг; гриби на ваш вибір - 700 г; яйце куряче - 3 шт.; цибуля ріпчаста - 2 шт.; сир твердих сортів - 70 г; масло рослинне - 3 ст. л.; сіль, спеції і зелень - за смаком. Приготування Розморожуємо і нарізаємо м'ясо шматочками, подібно отбивним. Далі молотком доводимо їх до розміру з долоню. Потім м'ясо перчимо, солимо і присмачую улюбленими приправами. Потім варимо яйця, охолодити і дрібно нарізаємо. Також дрібно подрібнюємо розморожені гриби і очищену цибулю.
Останні два інгредієнта обсмажуємо на сковороді, змазаній рослинною олією до золотистого кольору. Далі подрібнюємо на крупній тертці сир, шаткуємо промиту зелень і змішуємо всі складові начинки в одній мисці. На кожний краєчок м'яса викладаємо ложкою начинку і акуратно робимо з відбивною трубочку. Обсмажуємо рулетики на олії з усіх боків. Бажано робити це на середньому вогні, до утворення апетитною скоринки. Перед подаванням страву можна полити томатним, сирним або сметанним соусом .
А для тих, хто готується до свят і стежить за фігурою, пропонуємо рецепт не менш смачних курячих кручеників з грибами.
Курячі крученики з грибами
Інгредієнти: куряче філе - 1 кг; печериці - 300 г; цибуля ріпчаста - 2 шт.; сир твердих сортів - 100 г; рослинне масло - 3 ст. л.; панірувальні сухарі; сіль, перець і зелень - за смаком. Приготування Очищений цибулю і розморожені гриби нарізаємо кубиками. Потім обсмажуємо ці інгредієнти на змащеній маслом сковороді до повної готовності, не забуваємо посолити і поперчити.
Залишаємо остуджуватися.
Куряче філе розморожуємо, ріжемо пластинками і відбиваємо. Потім у остигнула начинку додаємо мелкорубленную зелень і подрібнений на крупній тертці сир. Далі на краєчок кожної курячою відбивною ложкою викладаємо сирно-грибний фарш і загортаємо м'ясо трубочками. Після завершення самої складної частини обвалюємо рулетики в панірувальних сухарях і викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо кожен крученик на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки з усіх боків. Після чого відправляємо майже готове блюдо в духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів.