Запечена індичка

Гомілка індички, запеченої в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки індички миємо й обсушуємо. Подрібнюємо цибулю, часник ріжемо пластинами. З'єднуємо 30 мл рослинного масла, часник, цибулю, сіль, перець, базилік і ретельно перемішуємо. Отриманою сумішшю обмазуємо гомілки і залишаємо маринуватися. Картопля очищаємо від шкірки, ріжемо на 4 частини, злегка скроплюємо рослинним маслом, за смаком солимо і перчимо. На фольгу викладаємо гомілки індички, навколо розміщуємо картоплю. Фольгу акуратно загортаємо і укладаємо на деко. Запікаємо При 200 градусах близько 15 годин, потім фольгу розгортаємо і готуємо ще хвилин 10-15 щоб утворилася рум'яна кірочка.
Запечене філе індички
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички промиваємо під проточною водою, потім обсушуємо паперовим рушником. По всій поверхні м'яса робимо проколи тонким ножем. У домашній кефір додаємо лимонний сік, сіль, спеції за смаком і перемішуємо. Заливаємо м'ясо отриманим маринадом і залишаємо приблизно на 3 години. За цей час 1 раз філе потрібно перевернути. Після цього загортаємо мариноване філе у фольгу і запікаємо при 200 градусах 25 хвилин на середній решітці.
Рецепт запеченої індички
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо рослинне масло, подрібнений часник, бальзамічний оцет, сіль і спеції за смаком. Гарненько перемішуємо отриманий маринад. Обмазуємо їм м'ясо з усіх боків і відправляємо в холодильник годин на 12. Мариноване стегно індички викладаємо на фольгу, зверху поливаємо маринадом. Загортаємо м'ясо в 3 шари фольги і відправляємо в духовку, яку попередньо нагрівали до 220 градусів. Готуємо близько 25 годин.
Запечена індичка в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки індички миємо, обсушуємо, натираємо сіллю і спеціями. Додаємо подрібнений часник, соєвий соус і часточку лимона. Гарненько перемішуємо і даємо м'яса промаринуватися близько 3 годин. Після цього викладаємо гомілки в чашу мультиварки, вибираємо режим «Випічка» і час приготування - 80 хвилин. У процесі приготування гомілки потрібно перевертати.
Запечена грудка індички
Інгредієнти:

Приготування
Грудку індички миємо, обсушуємо, нашпиговиваем часником, натираємо сіллю, хріном, каррі і залишаємо маринуватися години на 3. Нарізаємо Бекон пластинами, розкладаємо на фользі і зверху укладаємо промаринованное м'ясо. Обертаємо грудку пластами бекону, загортаємо у фольгу і запікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Після чого фольгу розгортаємо і запікаємо ще хвилин 10 щоб утворилася рум'яна кірочка. Даємо охолонути, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Буженина з індички
Буженина - це смачне запечене м'ясо роблять в духовці, аерогрилі, мультиварки. По більшій частині її готують із свинини або яловичини. Але ми

Індичка з рисом
Індичка і рис - відмінні продукти, які чудово підходять для дієтичного харчування. І сьогодні ми розповімо кілька способів, як приготувати індичку з

Індичка з апельсинами
Індичка з апельсинами - дивовижне смачне блюдо, яке прикрасить будь-який святковий або різдвяний стіл. Ми пропонуємо вам кілька цікавих способів

Індичка, запечена у фользі
Індичка - корисне м'ясо, за своїми смаковими якостями ні чим не уступає курці. І самим здоровим способом його приготування є запікання. І зараз ми

Індичка, запечена в рукаві
Індичка - корисне, дієтичне м'ясо, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. І сьогодні мова піде про індички, запеченої в рукаві. Таке смачне

Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його