Буженина з індички

Буженина з індички в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом готуємо розсіл: у воді розмішуємо сіль до її розчинення. Замочуємо в отриманому розчині м'ясо години на 3. Після цього зливаємо розсіл, а м'ясо промиваємо під проточною водою і обсушуємо. Зубчики часнику нарізаємо довгастими смужками, за допомогою довгого ножа робимо надрізи в м'ясі і нашпиговиваем їх часником. Сухі приправи змішуємо з гірчицею і рослинним маслом.
Отриманою сумішшю обмазуємо м'ясо з усіх боків, загортаємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на добу. Духовку нагріваємо до 220 градусів, м'ясо викладаємо на деко і відправляємо в духовку десь на півгодини. Потім вимикаємо вогонь, але буженину не дістаємо, нехай вона поступово остигає там, завдяки цьому вона буде більш соковитою.
Буженина з індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування розсолу в 1 літрі води розчиняємо 2 столові ложки солі. Заливаємо м'ясо розсолом і відправляємо в холодильник десь

Рекомендуємо добрі рецепти

Буженина в духовці
Буженина - це смачне блюдо, яке відомо досить давно. І приготувати його в домашніх умовах досить просто. Ми підготували для вас кілька цікавих

Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів

Буженина з яловичини
Буженина - це істинно російська їжа, рецепти якої дійшли до наших днів майже у незміненому вигляді. Її можна готувати з самого різноманітного м'яса:

Буженина з свинини
Буженина - це універсальне блюдо, яке чудово поєднується з різноманітними продуктами, використовується в салатах, бутербродах. І сьогодні ми

Буженина в аерогрилі
Буженина - це запечений шматок м'яса. Це блюдо досить популярно в російської, української і молдавської кухнях. Готувати її досить просто. Давайте

Буженина в скороварці
Буженина - це смачне запечене м'ясо, приправлене спеціями. Її готують в духовці, аерогрилі. І сьогодні ми розповімо про те, як легко і швидко зробити