Буженина в рукаві
Приготування буженини - справа не хитра, досить вибрати хороший шматок м'яса, правильно його приправити і відправити запікатися. Через кілька годин на вашому столі буде красуватися один з найдавніших м'ясних продуктів.
У цій статті ми поділимося з вами смачними рецептами буженини в рукаві.
Так як класична буженина готується з свинини, ми на її прикладі розглянемо приготування цієї страви в рукаві в духовці.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 700 г;
часник - 3 зубчики;
лавровий лист - 2 шт.;
прованські трави - 1 ч. ложка;
сіль - 2 ч. ложки;
чорний перець - 5-7 горошин.
Приготування
Літр води доводимо до кипіння і додаємо лавровий лист, перець, прованські трави, добре перемішуємо і даємо охолонути до кімнатної температури. Промите і очищене від плівок м'ясо занурюємо в охолоджений маринад і залишаємо в холодильнику на добу.
Мариновану свинину натираємо сіллю, можна додати меленого запашного перцю, по всій поверхні м'яса робимо глибокі вузькі надрізи, в які закладаємо нарізані товстими брусками зубчики часнику.
Поміщаємо буженину в рукав для запікання і відправляємо в духовку розігріту до 190 градусів на 1 годину. Після закінчення часу м'ясо можна витягти з рукава і залишити підрум'яниться ще хвилин на 10. Наша буженина в духовці готова.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 1 кг;
часник - 4 зубчики;
коріандр сушений - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Свинячу вирізку натираємо сіллю, перцем і травами, відрізи, зроблені в м'ясі, закладаємо нарізану брусочками зубчик часнику. М'ясо кладемо в рукав, кладемо на грати для варіння на пару, в чашу мультиварки заливаємо воду і виставляємо відповідний режим. Рівно через годину буженина з свинини в рукаві буде готова, її необхідно охолодити, витягти з рукава, а після можна нарізати і подавати.
У цій статті ми поділимося з вами смачними рецептами буженини в рукаві.
Буженина в рукаві в духовці
Так як класична буженина готується з свинини, ми на її прикладі розглянемо приготування цієї страви в рукаві в духовці.
Інгредієнти:
Приготування
Літр води доводимо до кипіння і додаємо лавровий лист, перець, прованські трави, добре перемішуємо і даємо охолонути до кімнатної температури. Промите і очищене від плівок м'ясо занурюємо в охолоджений маринад і залишаємо в холодильнику на добу.
Мариновану свинину натираємо сіллю, можна додати меленого запашного перцю, по всій поверхні м'яса робимо глибокі вузькі надрізи, в які закладаємо нарізані товстими брусками зубчики часнику.
Поміщаємо буженину в рукав для запікання і відправляємо в духовку розігріту до 190 градусів на 1 годину. Після закінчення часу м'ясо можна витягти з рукава і залишити підрум'яниться ще хвилин на 10. Наша буженина в духовці готова.
Буженина в рукаві в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу вирізку натираємо сіллю, перцем і травами, відрізи, зроблені в м'ясі, закладаємо нарізану брусочками зубчик часнику. М'ясо кладемо в рукав, кладемо на грати для варіння на пару, в чашу мультиварки заливаємо воду і виставляємо відповідний режим. Рівно через годину буженина з свинини в рукаві буде готова, її необхідно охолодити, витягти з рукава, а після можна нарізати і подавати.
Рекомендуємо добрі рецепти
Буженина з індички
Буженина - це смачне запечене м'ясо роблять в духовці, аерогрилі, мультиварки. По більшій частині її готують із свинини або яловичини. Але ми
Буженина - рецепт
Всі домочадці люблять бутерброди, тому в кожному холодильнику завжди є паличка ковбаски або копченого м'яса. Але ж магазинні продукти не завжди
Буженина в духовці
Буженина - це смачне блюдо, яке відомо досить давно. І приготувати його в домашніх умовах досить просто. Ми підготували для вас кілька цікавих
Буженина з яловичини
Буженина - це істинно російська їжа, рецепти якої дійшли до наших днів майже у незміненому вигляді. Її можна готувати з самого різноманітного м'яса:
Буженина з свинини
Буженина - це універсальне блюдо, яке чудово поєднується з різноманітними продуктами, використовується в салатах, бутербродах. І сьогодні ми
Буженина в аерогрилі
Буженина - це запечений шматок м'яса. Це блюдо досить популярно в російської, української і молдавської кухнях. Готувати її досить просто. Давайте