Індичка, запечена в рукаві
Хазяєчки нашого часу вже по достоїнству оцінили всі переваги приготування м'яса у рукаві для запікання. Отже, по-перше, це набагато корисніше, ніж просте обсмажування, так як їжа готується у власному соку практично без додавання олії. А по-друге, в кінці приготування, деко не потрібно мити, тому що весь сік при акуратному розкритті рукава залишається всередині. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів запеченої індички в рукаві.
Інгредієнти:
гомілка індички - 2 шт.;
яблуко - 1 шт.;
картопля - 500 г;
часник - 2 зубчики;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування
Гомілки індички попередньо розморожуємо, змащуємо рослинним маслом, натираємо гарненько сіллю, спеціями і покласти в пакет для запікання. Картоплю чистимо, нарізаємо невеликими шматочками. Свіже яблуко шаткуємо тонкими скибочками і кладемо овочі і фрукти до м'яса разом з очищеним часником. Запікаємо ніжки індички в рукаві в духовці близько 15 годин при 200 градусах.
Інгредієнти:
філе індички - 600 г;
часник - 3 зубчики;
спеції;
аджика - 2 ч. ложки.
Приготування
Філе індички промиваємо в прохолодній воді і обсушуємо паперовими рушниками. Потім робимо невеликі надрізи в м'ясі і шпигуємо їх зубчиками часнику. Натираємо індичку сумішшю солі, чорного меленого перчика і аджики . Після цього кладемо м'ясо в рукав для запікання і кладемо на грати в холодну духовку. Знизу на всяк випадок підставляємо піддон. Скільки ж запікати індичку в рукаві? Виставляємо температуру приблизно 180 градусів і готуємо страву протягом 1 години. Готове м'ясо нарізаємо шматочками і подаємо до столу гарячими з різними гарнірами і соусами.
Інгредієнти:
грудка індички - 1 кг;
цибулина - 1 шт.;
олія оливкова - 3 ст. ложки;
спеції;
гранульований часник - щіпка;
суха зелень - 1 ст. ложка;
курячий бульйон - 1 кубик;
вода - 300 мл;
свіжа зелень.
Для соусу:
курячий бульйон;
бальзамічний оцет - 1 ч. ложка;
порошок для загусання соусу.
Приготування
Грудку індички моєму, промокаємо рушником. Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, додаємо трохи оливкової масла, спецій, гранульованого часнику, щіпка перцю чилі, суху зелень, все перемішуємо і натираємо отриманою сумішшю нашу грудку. Потім перекладаємо м'ясо в рукав для запікання, заливаємо 1 кубиком курячого бульйону , розчиненого у теплій кип'яченій воді. Тепер туго зав'язуємо рукав, робимо зверху дірочку, кладемо на деко і випікаємо 50 хвилин при 180 градусах. Після цього, грудку обережно витягуємо з рукава, перекладаємо на тарілку і поливаємо соусом. Для його приготування, бульйон проціджуємо, додаємо трохи темного бальзамічного оцту і порошок для загустіння.
Інгредієнти:
стегно індички - 1 кг
Для маринаду:
соус соєвий - 3 ст. ложки;
оцет бальзамічний - 1 ст. ложка;
червоний болгарський перець - 1 шт.;
свіжий корінь імбиру - 2 г;
часник - 3 зубчики;
цибуля зелена - за бажанням;
гострий перець - 05 стручка.
Приготування
М'ясо індички миємо й обсушуємо паперовими рушниками. Очищений корінь імбиру, зелений цибулька, часничок, болгарський перчик і гострий перець подрібнюємо в блендері. До отриманої суміші додаємо соєвий соус і вливаємо бальзамічний оцет. Готовим маринадом натираємо м'ясо індички і залишаємо на кілька годин. Духовку розігріваємо до 200 градусів, відміряємо рукав для запікання потрібної довжини, закріплюємо його з одного боку спеціальними кліпсами, укладаємо м'ясо і міцно зав'язуємо з іншого боку. Запікаємо індичку в нагрітій духовці близько 1 години.
Гомілка індички, запечена в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Гомілки індички попередньо розморожуємо, змащуємо рослинним маслом, натираємо гарненько сіллю, спеціями і покласти в пакет для запікання. Картоплю чистимо, нарізаємо невеликими шматочками. Свіже яблуко шаткуємо тонкими скибочками і кладемо овочі і фрукти до м'яса разом з очищеним часником. Запікаємо ніжки індички в рукаві в духовці близько 15 годин при 200 градусах.
Філе індички, запечена в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички промиваємо в прохолодній воді і обсушуємо паперовими рушниками. Потім робимо невеликі надрізи в м'ясі і шпигуємо їх зубчиками часнику. Натираємо індичку сумішшю солі, чорного меленого перчика і аджики . Після цього кладемо м'ясо в рукав для запікання і кладемо на грати в холодну духовку. Знизу на всяк випадок підставляємо піддон. Скільки ж запікати індичку в рукаві? Виставляємо температуру приблизно 180 градусів і готуємо страву протягом 1 години. Готове м'ясо нарізаємо шматочками і подаємо до столу гарячими з різними гарнірами і соусами.
Грудка індички, запечена в рукаві
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Грудку індички моєму, промокаємо рушником. Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, додаємо трохи оливкової масла, спецій, гранульованого часнику, щіпка перцю чилі, суху зелень, все перемішуємо і натираємо отриманою сумішшю нашу грудку. Потім перекладаємо м'ясо в рукав для запікання, заливаємо 1 кубиком курячого бульйону , розчиненого у теплій кип'яченій воді. Тепер туго зав'язуємо рукав, робимо зверху дірочку, кладемо на деко і випікаємо 50 хвилин при 180 градусах. Після цього, грудку обережно витягуємо з рукава, перекладаємо на тарілку і поливаємо соусом. Для його приготування, бульйон проціджуємо, додаємо трохи темного бальзамічного оцту і порошок для загустіння.
Запечене стегно індички в рукаві
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
М'ясо індички миємо й обсушуємо паперовими рушниками. Очищений корінь імбиру, зелений цибулька, часничок, болгарський перчик і гострий перець подрібнюємо в блендері. До отриманої суміші додаємо соєвий соус і вливаємо бальзамічний оцет. Готовим маринадом натираємо м'ясо індички і залишаємо на кілька годин. Духовку розігріваємо до 200 градусів, відміряємо рукав для запікання потрібної довжини, закріплюємо його з одного боку спеціальними кліпсами, укладаємо м'ясо і міцно зав'язуємо з іншого боку. Запікаємо індичку в нагрітій духовці близько 1 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з індички в духовці
М'ясо індички дуже корисно і дітям, і дорослим, тому готувати страви з нього варто якомога частіше. Якщо ж у вашому арсеналі немає великої кількості
Індичка, запечена у фользі
Індичка - корисне м'ясо, за своїми смаковими якостями ні чим не уступає курці. І самим здоровим способом його приготування є запікання. І зараз ми
Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
Свинина, запечена в рукаві
В рукаві можна приготувати смачне і соковите м'ясо. Страву, зроблену таким способом неможливо пересушити і воно вийти дивовижно смачним. І сьогодні
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його