Стегенця в рукаві в духовці
Всі господині знають, що в духовці можна приготувати багато чого смачного і що важливо - корисного. Готувати можна просто на деко, можна використовувати фольгу, а ще можна готувати за допомогою рукава для запікання. Саме завдяки використанню останнього страви виходять соковиті і дуже смачні, до того ж вони містять мінімум жирів. Зараз ми вам розповімо, як приготувати стегенця , запечені в рукаві.
Інгредієнти:
стегенця курячі - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
картопля - 1 кг;
часник - 5 зубчиків;
рослинна олія;
соус соєвий, каррі, перець, сіль, зелень - за смаком.
Приготування
Курячі стегенця миємо, обсушуємо, робимо надрізи і вставляємо в них часточки часнику, які за бажанням можна розрізати навпіл. Підготовлені стегенця складаємо в миску, посипаємо їх спеціями, сіллю і соєвим соусом . Перемішуємо, щоб стегенця були повністю обмазані спеціями, і залишаємо маринуватися на годину.
Картоплю очищаємо і ріжемо невеликими скибочками. Додаємо терту моркву, сіль, спеції і рослинне масло, добре перемішуємо. Тепер поміщаємо картоплю в рукав, туди ж викладаємо стегенця. Скріплюємо рукав з обох сторін і відправляємо в духовку на 45 хвилин. Потім духовку відкриваємо, робимо в рукаві надріз і відправляємо запікатися ще хвилин 15 щоб утворилася скоринка. Після цього простий, але дуже смачний обід готовий.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
качині стегенця - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
сіль, суміш мелених перців - за смаком.
Приготування
Качині ніжки миємо, обсушуємо і якщо є підшкірний жир, то зрізаємо його. Картоплю ріжемо четвертинками, а моркву - кружальцями. Викладаємо овочі в пакет для запікання, посипаємо сіллю, сумішшю перців і прямо в пакеті перемішуємо. Стегенця також натираємо сіллю з перцем і укладаємо зверху на овочі в рукав.
Після цього добре скріплюємо краю рукава, кладемо його на деко і відправляємо в духовку на 60 хвилин. Готувати, таким чином, краще на середньому рівні, так як в процесі запікання рукав сильно роздувається. За 15 хвилин до закінчення приготування рукав розрізаємо, краю відсуваємо вбік і ставимо знову в духовку, щоб стегенця в рукаві для запікання в духовці підрум'янилися.
Інгредієнти:
стегенця - 2 шт.;
картопля - 5 шт.;
помідори - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
сіль.
Приготування
Картоплю миємо, чистимо й ріжемо кубиками. Помідори - часточками, цибулю - півкільцями, моркву - брусочками. Стегенця натираємо сіллю і спеціями, вкладаємо їх в рукав для запікання, туди ж кладемо овочі і струшуємо. Запікаємо курячі стегенця в рукаві 45 хвилин при 190-200 градусах.
Інгредієнти:
стегенця курячі - 700 г;
цибуля ріпчаста - 120 г;
рис - 400 г;
морква - 300 г;
часник - 4 зубчики;
сіль, приправа для плову - за смаком.
Приготування
Рис промиваємо і додаємо його в рукав для запікання. Зверху викладаємо подрібнену цибулю і нашатковану соломкою моркву. Солимо, перчимо та посипаємо приправою для плову. Часник нарізаємо тонкими пластинками і закладаємо його під шкірку стегенець. Натираємо їх сіллю і перцем.
Викладаємо підготовлені стегенця в рукав для запікання, вливаємо туди ж 3 склянки води і акуратно скріплюємо краю рукава. Ножицями зверху робимо кілька невеликих надрізів, щоб пар виходив. Деко з стегенцями та рисом ставимо в духовку з температурою 200 градусів. Через 1 годину рукав розрізаємо, ставимо в духовку ще на 15 хвилин, щоб стегенця підрум'янилися, і тільки після цього виймаємо остаточно, щоб подати до столу.
Стегенця з картоплею в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця миємо, обсушуємо, робимо надрізи і вставляємо в них часточки часнику, які за бажанням можна розрізати навпіл. Підготовлені стегенця складаємо в миску, посипаємо їх спеціями, сіллю і соєвим соусом . Перемішуємо, щоб стегенця були повністю обмазані спеціями, і залишаємо маринуватися на годину.
Картоплю очищаємо і ріжемо невеликими скибочками. Додаємо терту моркву, сіль, спеції і рослинне масло, добре перемішуємо. Тепер поміщаємо картоплю в рукав, туди ж викладаємо стегенця. Скріплюємо рукав з обох сторін і відправляємо в духовку на 45 хвилин. Потім духовку відкриваємо, робимо в рукаві надріз і відправляємо запікатися ще хвилин 15 щоб утворилася скоринка. Після цього простий, але дуже смачний обід готовий.
Рецепт качиних стегенець в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Качині ніжки миємо, обсушуємо і якщо є підшкірний жир, то зрізаємо його. Картоплю ріжемо четвертинками, а моркву - кружальцями. Викладаємо овочі в пакет для запікання, посипаємо сіллю, сумішшю перців і прямо в пакеті перемішуємо. Стегенця також натираємо сіллю з перцем і укладаємо зверху на овочі в рукав.
Після цього добре скріплюємо краю рукава, кладемо його на деко і відправляємо в духовку на 60 хвилин. Готувати, таким чином, краще на середньому рівні, так як в процесі запікання рукав сильно роздувається. За 15 хвилин до закінчення приготування рукав розрізаємо, краю відсуваємо вбік і ставимо знову в духовку, щоб стегенця в рукаві для запікання в духовці підрум'янилися.
Стегенця з овочами в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо, чистимо й ріжемо кубиками. Помідори - часточками, цибулю - півкільцями, моркву - брусочками. Стегенця натираємо сіллю і спеціями, вкладаємо їх в рукав для запікання, туди ж кладемо овочі і струшуємо. Запікаємо курячі стегенця в рукаві 45 хвилин при 190-200 градусах.
Стегенця з рисом в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Рис промиваємо і додаємо його в рукав для запікання. Зверху викладаємо подрібнену цибулю і нашатковану соломкою моркву. Солимо, перчимо та посипаємо приправою для плову. Часник нарізаємо тонкими пластинками і закладаємо його під шкірку стегенець. Натираємо їх сіллю і перцем.
Викладаємо підготовлені стегенця в рукав для запікання, вливаємо туди ж 3 склянки води і акуратно скріплюємо краю рукава. Ножицями зверху робимо кілька невеликих надрізів, щоб пар виходив. Деко з стегенцями та рисом ставимо в духовку з температурою 200 градусів. Через 1 годину рукав розрізаємо, ставимо в духовку ще на 15 хвилин, щоб стегенця підрум'янилися, і тільки після цього виймаємо остаточно, щоб подати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі стегенця в духовці
Одне з найулюбленіших дитячих страв - запечені курячі стегенця. Це блюдо краще всього готувати в духовці, в спеціальному рукаві для запікання, який
Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо
Стегенця, запечені в духовці
Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально
Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів
Свинина, запечена в рукаві
В рукаві можна приготувати смачне і соковите м'ясо. Страву, зроблену таким способом неможливо пересушити і воно вийти дивовижно смачним. І сьогодні