Стегенця, запечені в духовці

Качині ніжки, запечені в духовці
Інгредієнти:
Для підливи:
Приготування
Качині ніжки промиваємо, обсушуємо паперовою серветкою, натираємо сумішшю спецій і залишаємо м'ясо на 2 години маринуватися. Духовку заздалегідь запалюємо, прогріваємо до 180 градусів і викладаємо стегенця на деко, застелене фольгою. Як тільки з м'яса почне витапливаться жирок, поливаємо їм ніжки. Після цього збираємо трохи гарячого жиру в миску, розводимо з медом, перемішуємо і рясно поливаємо стегенця за 15 хвилин до готовності. Зелень салату промиваємо, просушуємо, щоб на листочках не залишилося води, і розкладаємо вкруговую на блюдо. Зверху викладаємо запечені стегенця, поливаємо їх соусом і подаємо на стіл.
Курячі стегенця, запечені в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Стегенця промиваємо, обрізаємо зайвий жир, обсушуємо паперовим рушником, натираємо приправою для птиці, спеціями, посипаємо подрібненою свіжою зеленню петрушки і видавлюємо через прес часник. Потім м'ясо злегка скроплюємо оливковою маслом, перемішуємо, закриваємо кришкою і ставимо маринуватися на всю ніч у холодильник.
Перед випічкою перекладаємо стегенця в спеціальний рукав і з двох кінців туго зав'язуємо ниткою. Духовку розігріваємо до 180 градусів, ставимо деко з м'ясом і запікаємо близько 1 години. Готовність перевіряємо гострим ножем або виделкою, при протикании, повинен виділятися ароматний прозорий сік.
Запечені стегенця з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Стегенця заздалегідь розморожуємо, промиваємо й обсушуємо рушником. Потім робимо на них поздовжні надрізи, шпигуємо очищеними зубчиками часничку і поміщаємо стегенця в миску. Поливаємо соєвим соусом , приправляємо спеціями і будь-якими приправами для птиці. Картопля промиваємо, чистимо, нарізаємо кружальцями, додаємо терту на крупній терочке моркву і рослинне масло. Приправляємо спеціями за смаком і викладаємо курку з овочами в рукав для запікання. Зав'язуємо його, зверху робимо кілька проколів і запікаємо все в розігрітій духовці приблизно 1 годину. Потім акуратно виймаємо деко, розкриваємо пакет, ділимо на порції і подаємо!
Як смачно запекти стегенця?
Інгредієнти:
Приготування
Беремо форму для запікання, кладемо на дно крупно нарізаний

Рекомендуємо добрі рецепти

Стегенця з грибами
Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення

Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо

Як приготувати стегенця в майонезі?
Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати

Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати

Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і