Як приготувати стегенця в майонезі?
М'ясо птиці останнім часом стало дуже популярним в нашій країні. Курка є одним з найбільш доступних м'ясних продуктів. Куряче м'ясо придбало велику популярність, завдяки обробленні цілої туші по частинах. Одним з традиційних страв курятини є стегенця . І сьогодні ми вам розповімо, як приготувати стегенця в майонезі.
Інгредієнти:
курячі стегенця - 6 шт;
натертий сир - 200 г;
майонез - 250 г;
кріп - 15 г;
часник - 2 зубчики;
сіль;
перець мелений.
Приготування
Стегенця розрізаємо на три частини, добре промиваємо під водою і звільняємо від залишків пір'я, зайвого жиру. Потім м'ясо паперовим рушником і викладаємо на деко, бажано щоб він був з високими краями. В окремій піалі змішуємо дрібно нарізану зелень, домашній майонез , часник, пропущений через прес і натертий сир.
Інгредієнти змішуємо до отримання однорідної маси. Заливаємо наші стегенця отриманої заправкою. Духовку підігріваємо до 180 градусів і ставимо в неї стегенця на 15 хвилин. Коли м'ясо почне утворюватися скоринка, зменшуємо вогонь до 100 градусів і печемо в духовці ще 20 хвилин.
Інгредієнти:
стегенця - 4 шт.;
майонез - 220 г;
сіль;
тепла вода - 1 склянка;
ріпчаста цибуля - 3 шт.;
спеції для курки.
Приготування
М'ясо промиваємо під холодною водою, обрізаємо з нього зайвий жир. І вмочаємо стегенця паперовим рушником. Сухе м'ясо натираємо сіллю і спеціями. У теплій воді розчиняємо майонез і додаємо туди трохи подрібненого часнику. Цибулю нарізаємо кубиками. У добре розігріту глибоку сковороду або казан, викладаємо курку, посипаємо її ріпчастою цибулею і заливаємо майонезно-часниковою сумішшю. Закриваємо наш посуд кришкою і тушкуємо на помірному вогні протягом 40 хвилин.
Інгредієнти:
курячі стегенця;
майонез;
аджика;
сіль;
перець;
часник.
Приготування
У глибокій піалі з'єднуємо майонез, часник, пропущений через прес, аджику і солимо. Стегенця ретельно промазуємо сумішшю і залишаємо їх маринуватися на ніч. Після цього промариновані стегенця викладаємо на деко, попередньо змащений рослинним маслом. Випікаємо м'ясо в духовці, розігрітій до 180 градусів 60 хвилин. Готову страву подаємо до столу з картоплею.
Інгредієнти:
курячі стегенця - 3 шт.;
майонез - 200 г;
часник - 2 зубчики;
спеції для курки;
суміш солі і чорного перцю.
Приготування
Стегенця моєму під проточною холодною водою, обрізаємо зайвий жир. Натираємо спеціями і сіллю. У майонез видавлюємо часник через прес і змащуємо стегенця, залишаємо м'ясо трохи промаринуватися мінімум 30 хвилин. Після цього викладаємо його на добре розігріту сковорідку, обсмажуємо з усіх боків (під кришкою), додаємо при цьому склянку води. Коли вода випарується, знімаємо кришку і обсмажуємо стегенця до золотистої скоринки.
Стегенця в духовці з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Стегенця розрізаємо на три частини, добре промиваємо під водою і звільняємо від залишків пір'я, зайвого жиру. Потім м'ясо паперовим рушником і викладаємо на деко, бажано щоб він був з високими краями. В окремій піалі змішуємо дрібно нарізану зелень, домашній майонез , часник, пропущений через прес і натертий сир.
Інгредієнти змішуємо до отримання однорідної маси. Заливаємо наші стегенця отриманої заправкою. Духовку підігріваємо до 180 градусів і ставимо в неї стегенця на 15 хвилин. Коли м'ясо почне утворюватися скоринка, зменшуємо вогонь до 100 градусів і печемо в духовці ще 20 хвилин.
Стегенця, тушковані в майонезі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо під холодною водою, обрізаємо з нього зайвий жир. І вмочаємо стегенця паперовим рушником. Сухе м'ясо натираємо сіллю і спеціями. У теплій воді розчиняємо майонез і додаємо туди трохи подрібненого часнику. Цибулю нарізаємо кубиками. У добре розігріту глибоку сковороду або казан, викладаємо курку, посипаємо її ріпчастою цибулею і заливаємо майонезно-часниковою сумішшю. Закриваємо наш посуд кришкою і тушкуємо на помірному вогні протягом 40 хвилин.
Стегенця, мариновані в майонезі
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій піалі з'єднуємо майонез, часник, пропущений через прес, аджику і солимо. Стегенця ретельно промазуємо сумішшю і залишаємо їх маринуватися на ніч. Після цього промариновані стегенця викладаємо на деко, попередньо змащений рослинним маслом. Випікаємо м'ясо в духовці, розігрітій до 180 градусів 60 хвилин. Готову страву подаємо до столу з картоплею.
Окости в майонезі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Стегенця моєму під проточною холодною водою, обрізаємо зайвий жир. Натираємо спеціями і сіллю. У майонез видавлюємо часник через прес і змащуємо стегенця, залишаємо м'ясо трохи промаринуватися мінімум 30 хвилин. Після цього викладаємо його на добре розігріту сковорідку, обсмажуємо з усіх боків (під кришкою), додаємо при цьому склянку води. Коли вода випарується, знімаємо кришку і обсмажуємо стегенця до золотистої скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Стегенця з грибами
Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення
Стегенця, запечені в духовці
Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і
Стегенця в мультиварці
Смажені стегенця - одне з найулюбленіших страв багатьох людей, але не багато хто знають, як приготувати це приголомшливе блюдо в мультиварці. Давайте