Курячі стегенця з картоплею і овочами
На мій погляд, курячі стегенця - вже самі по собі досить ситні. Ну, а з картоплею і овочами - тим більше. Коли потрібно нагодувати чоловіків - це те, що потрібно! ;)
Я вибрала рецепт в рукаві для запікання . Мені подобається в ній те, що не потрібно щось смажити або тушкувати окремо. Помістила підготовлені інгредієнти в рукав, відправила в духовку, і гуляй цілий годину ;)
Звичайно, це блюдо можна приготувати і в фользі. Але в неї склянку води вже не наллєш, тому стегенця вийдуть більш сухими і пропеченними, ніж м'якими і протушенними. Тут вже кому що більше подобається!
Необхідні інгредієнти (на 3 порції):
- 3 курячі стегенця
- 6 картоплин
- 1 болгарський перець
- 1 часточка лимона
- 1 велика цибулина
- 1 помідор
- 1 склянку води
- листя салату при подачі
- спеції
- сіль
Приготування:
Стегенця промила, зняла шкіру.
Посолила, перемолола спеції: червоний перець, коріандр, гвоздику. Додала куркуму.
Перемішала і залишила на деякий час, поки зайнялася підготовкою овочів.
Картоплю почистила, порізала тонкими кільцями і посолила.
Рукав зав'язала з одного боку. Виклала в нього стегенця. Покрила їх картоплею.
Цибуля очистила і нарізала кільцями. Розташувала на картоплі.
Помідори вимила, зняла з них шкірку, нарізала кільцями, виклала на цибулю. Болгарський перець очистила від насіння, нарізала брусочками.
Часточку лимона розрізала на кілька частин, виклала поверх перцю. Стакан води з розведеною дрібкою солі влила в рукав і зав'язала його з іншого боку.
Виклала на деко, поставила в розігріту духовку. Запікала годину при 200'. Хвилин за десять до кінця розрізала зверху рукав, щоб стегенця трохи підрум'янилися.
Подавала на порваних руками листках салату, виклавши спочатку картопля і овочі, а потім курку. При бажанні зробити страву ще ситніше, кількість картоплі можна збільшити вдвічі :)
Я вибрала рецепт в рукаві для запікання . Мені подобається в ній те, що не потрібно щось смажити або тушкувати окремо. Помістила підготовлені інгредієнти в рукав, відправила в духовку, і гуляй цілий годину ;)
Звичайно, це блюдо можна приготувати і в фользі. Але в неї склянку води вже не наллєш, тому стегенця вийдуть більш сухими і пропеченними, ніж м'якими і протушенними. Тут вже кому що більше подобається!
Необхідні інгредієнти (на 3 порції):
- 3 курячі стегенця
- 6 картоплин
- 1 болгарський перець
- 1 часточка лимона
- 1 велика цибулина
- 1 помідор
- 1 склянку води
- листя салату при подачі
- спеції
- сіль
Приготування:
Стегенця промила, зняла шкіру.
Посолила, перемолола спеції: червоний перець, коріандр, гвоздику. Додала куркуму.
Перемішала і залишила на деякий час, поки зайнялася підготовкою овочів.
Картоплю почистила, порізала тонкими кільцями і посолила.
Рукав зав'язала з одного боку. Виклала в нього стегенця. Покрила їх картоплею.
Цибуля очистила і нарізала кільцями. Розташувала на картоплі.
Помідори вимила, зняла з них шкірку, нарізала кільцями, виклала на цибулю. Болгарський перець очистила від насіння, нарізала брусочками.
Часточку лимона розрізала на кілька частин, виклала поверх перцю. Стакан води з розведеною дрібкою солі влила в рукав і зав'язала його з іншого боку.
Виклала на деко, поставила в розігріту духовку. Запікала годину при 200'. Хвилин за десять до кінця розрізала зверху рукав, щоб стегенця трохи підрум'янилися.
Подавала на порваних руками листках салату, виклавши спочатку картопля і овочі, а потім курку. При бажанні зробити страву ще ситніше, кількість картоплі можна збільшити вдвічі :)
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі стегенця в духовці
Одне з найулюбленіших дитячих страв - запечені курячі стегенця. Це блюдо краще всього готувати в духовці, в спеціальному рукаві для запікання, який
Стегенця, запечені в духовці
Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати