Смачний салат з куркою і овочами
Дорогі читачки, ви любите похрумтіти? :) Я - так! Тільки хрускіт сухариками або козинаки дається важко моїм зубам. А ось на овочі вони у мене поки що не скаржилися))
Останнім часом я досить часто похрустиваю дайконом, пекінської і білокачанної капустою. У цьому салаті три придатних для цього компонента - ріпчасту цибулю, яблуко і, звичайно, редька!
Зізнаюся, я думала, що цей салатик буде «прохідним». Тобто таким, який приємно поїсти для різноманітності, можна повторити як-небудь при випадковому збігу всіх потрібних продуктів в моєму холодильнику.
Але він виявився зовсім іншим - набагато краще, ніж я очікувала! Можу навіть сказати, що він став одним з моїх найулюбленіших.
Інгредієнти:
- 250 г курячої грудки (вага філе)
- 1 велике яблуко
- 2 великих цибулини
- 1 дайкон середнього розміру
- 100 г консервованого зеленого горошку (близько 1/3 стандартної банки)
- соняшникова олія
- майонез
- суміш перців
- сіль
- яйця для прикраси (за бажанням)
Приготування:
Дайкон очистила від шкірки (можна її залишити, але при цьому ретельно промити). Нарізала соломкою.
Залила холодною водою, залишила на 15 хвилин.
Лук нарізала півкільцями, обсмажила на соняшниковій олії.
Злила воду з дайкона, виклала його в салатник, сюди ж відправила цибулю.
Курячу грудку відварила в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Трохи остудила, порізала на шматочки.
Видалила серцевину у яблука, очистила від шкірки. Нарізала шматочками.
Зелений горошок спочатку виклала на друшляк, дала стекти зайвої рідини, пустила в салат.
Заправила майонезом. Сюди ж перемолола суміш перців (зелений, чорний, білий, рожевий). Посолила.
Ретельно перемішала. Салат готовий!
Я вирішила прикрасити його яйцями. Для цього попередньо їх відварила, потім розрізала уздовж. Чим жовтіше жовтки, тим краще будуть виглядати вони на салаті.
Смак вийшов збалансований, дуже цікавий. Салат буде виграшно виглядати серед «братів» та інших страв на святковому столі!
Останнім часом я досить часто похрустиваю дайконом, пекінської і білокачанної капустою. У цьому салаті три придатних для цього компонента - ріпчасту цибулю, яблуко і, звичайно, редька!
Зізнаюся, я думала, що цей салатик буде «прохідним». Тобто таким, який приємно поїсти для різноманітності, можна повторити як-небудь при випадковому збігу всіх потрібних продуктів в моєму холодильнику.
Але він виявився зовсім іншим - набагато краще, ніж я очікувала! Можу навіть сказати, що він став одним з моїх найулюбленіших.
Інгредієнти:
- 250 г курячої грудки (вага філе)
- 1 велике яблуко
- 2 великих цибулини
- 1 дайкон середнього розміру
- 100 г консервованого зеленого горошку (близько 1/3 стандартної банки)
- соняшникова олія
- майонез
- суміш перців
- сіль
- яйця для прикраси (за бажанням)
Приготування:
Дайкон очистила від шкірки (можна її залишити, але при цьому ретельно промити). Нарізала соломкою.
Залила холодною водою, залишила на 15 хвилин.
Лук нарізала півкільцями, обсмажила на соняшниковій олії.
Злила воду з дайкона, виклала його в салатник, сюди ж відправила цибулю.
Курячу грудку відварила в підсоленій воді протягом 20 хвилин. Трохи остудила, порізала на шматочки.
Видалила серцевину у яблука, очистила від шкірки. Нарізала шматочками.
Зелений горошок спочатку виклала на друшляк, дала стекти зайвої рідини, пустила в салат.
Заправила майонезом. Сюди ж перемолола суміш перців (зелений, чорний, білий, рожевий). Посолила.
Ретельно перемішала. Салат готовий!
Я вирішила прикрасити його яйцями. Для цього попередньо їх відварила, потім розрізала уздовж. Чим жовтіше жовтки, тим краще будуть виглядати вони на салаті.
Смак вийшов збалансований, дуже цікавий. Салат буде виграшно виглядати серед «братів» та інших страв на святковому столі!
Рекомендуємо добрі рецепти