Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі стегенця в духовці

Курячі стегенця в духовці

19-03-2015, 18:39
1 602
Курячі стегенця в духовці
Мільйони жінок щодня задаються одним і тим же питанням: як швидко і смачно нагодувати свою сім'ю? У звичайний робочий день, найменше хочеться думати про те, що після важкого трудового дня, потрібно буде стояти кілька годин на кухні, щоб приготувати вечерю. Можна звичайно купити що-небудь в найближчому магазині і вдома лише розігріти, але не завжди така їжа корисна для нашого організму. Значить краще не варто ризикувати здоров'ям рідних. Ми пропонуємо вам безпрограшний варіант вечері - запечені курячі стегна. Приготувавши один раз, ви захочете готувати це блюдо знову і знову.

Курячі стегна в духовці - рецепт


Курячі стегенця, запечені в духовці, виходять дуже ніжними і соковитими, якщо їх замаринувати. Щоб сім'я довго не чекала вечері, можна замаринувати стегенця з ранку. Це не займе багато часу, але зате після роботи вам потрібно буде тільки поставити їх у духовку.

Інгредієнти:

  • курячі стегенця - 5 шт.;

  • соєвий соус - 2 ст. ложки;

  • мед - 1ст. ложка;

  • лимонний сік - 05 ч. ложки;

  • оливкова олія - 2 ч. ложки;

  • перець чилі;

  • часник - 2 зубчики.



  • Приготування
    Цей рецепт курячих стегон в духовці спочатку вимагає приготування маринаду. Змішайте соєвий соус, оливкова олія, лимонний сік, перець чилі і тертий часник. Добре збийте вінчиком маринад, щоб усі інгредієнти перемішалися. Стегенця вимийте, обсушіть, залийте маринадом і залиште в холодному місці на пару годин. Мариновані курячі стегенця викладіть на деко і полийте зверху залишками маринаду. Запікайте в духовці до повної готовності. Для кращого смаку, під час приготування в духовці поливайте м'ясо утворився соком.

    Курячі стегенця в фользі



    Цей рецепт курячих стегон в духовці завжди прийде вам на виручку, якщо до вас раптом несподівано нагрянуть гості. Ніяких особливих зусиль для приготування страви не потрібно, і часу потрібно зовсім мало.

    Інгредієнти:

  • курячі стегна - 6 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • консервовані лисички - 300 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • майонез;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    Зробіть в бедришках невеликі розрізи і покладіть туди дрібно нарізаний часник. М'ясо посоліть, поперчіть і гарненько повапните майонезом. Цибулю наріжте півкільцями, гриби - маленькими шматочками. Змішайте все з майонезом. У форму для випікання покладіть фольгу, викладіть на неї бедрижки, а потім зверху все залийте цибулею в майонезі з грибами. Щільно загорніть конверт з фольги і поставте запікатися в духовку. До повної готовності стегенця потрібно запікати приблизно годину при температурі 200 градусів.

    Курячі стегенця в вершковому соусі



    Інгредієнти:

  • курячі стегенця - 5 шт.;

  • вершки 10% - 200 мл;

  • цибуля - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • зелень;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець.



  • Приготування
    Стегенця помийте і обсушіть. Поставте сковороду на сильний вогонь і на рослинному маслі обсмажте стегенця з обох сторін - скоринка повинна вийти трохи рум'яної. Зверху покладіть дрібно нарізану цибулю і часник. Накрийте щільно кришкою і залиште м'ясо гаситися, приблизно 10 хвилин на маленькому вогні. Потім влийте в сковороду вершки і знову закрийте кришкою. Стегенця повинні покипіти у вершках 15 хвилин. При подачі страву можна посипати рубленою зеленню.

    Курячі стегенця в рукаві



    Інгредієнти:

  • курячі стегенця - 6 шт;
  • Курячі стегенця в духовці

  • оливкова олія;

  • каррі;

  • сіль, перець.

  • сушений кріп;



  • Приготування
    Стегенця промийте і викладіть в рукав для запікання. Насипте каррі, кріп та інші бажані спеції всередину, трохи посоліть, додайте оливкову олію. Затисніть з двох сторін рукав і потрясіть стегенця, щоб вони добре обвалялись в спеціях і олії. Зробіть в рукаві у кількох місцях невеликі дірочки за допомогою зубочистки. Покладіть його на деко і запікайте в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Стегенця з грибами
    Стегенця з грибами
    Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення
    Стегенця, запечені в духовці
    Стегенця, запечені в духовці
    Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально
    Як приготувати стегенця в майонезі?
    Як приготувати стегенця в майонезі?
    Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати
    Стегенця в рукаві в духовці
    Стегенця в рукаві в духовці
    З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
    Фаршировані стегенця
    Фаршировані стегенця
    Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і