Курячі стегенця в духовці

Курячі стегна в духовці - рецепт
Курячі стегенця, запечені в духовці, виходять дуже ніжними і соковитими, якщо їх замаринувати. Щоб сім'я довго не чекала вечері, можна замаринувати стегенця з ранку. Це не займе багато часу, але зате після роботи вам потрібно буде тільки поставити їх у духовку.
Інгредієнти:
Приготування
Цей рецепт курячих стегон в духовці спочатку вимагає приготування маринаду. Змішайте соєвий соус, оливкова олія, лимонний сік, перець чилі і тертий часник. Добре збийте вінчиком маринад, щоб усі інгредієнти перемішалися. Стегенця вимийте, обсушіть, залийте маринадом і залиште в холодному місці на пару годин. Мариновані курячі стегенця викладіть на деко і полийте зверху залишками маринаду. Запікайте в духовці до повної готовності. Для кращого смаку, під час приготування в духовці поливайте м'ясо утворився соком.
Курячі стегенця в фользі
Цей рецепт курячих стегон в духовці завжди прийде вам на виручку, якщо до вас раптом несподівано нагрянуть гості. Ніяких особливих зусиль для приготування страви не потрібно, і часу потрібно зовсім мало.
Інгредієнти:
Приготування
Зробіть в бедришках невеликі розрізи і покладіть туди дрібно нарізаний часник. М'ясо посоліть, поперчіть і гарненько повапните майонезом. Цибулю наріжте півкільцями, гриби - маленькими шматочками. Змішайте все з майонезом. У форму для випікання покладіть фольгу, викладіть на неї бедрижки, а потім зверху все залийте цибулею в майонезі з грибами. Щільно загорніть конверт з фольги і поставте запікатися в духовку. До повної готовності стегенця потрібно запікати приблизно годину при температурі 200 градусів.
Курячі стегенця в вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Стегенця помийте і обсушіть. Поставте сковороду на сильний вогонь і на рослинному маслі обсмажте стегенця з обох сторін - скоринка повинна вийти трохи рум'яної. Зверху покладіть дрібно нарізану цибулю і часник. Накрийте щільно кришкою і залиште м'ясо гаситися, приблизно 10 хвилин на маленькому вогні. Потім влийте в сковороду вершки і знову закрийте кришкою. Стегенця повинні покипіти у вершках 15 хвилин. При подачі страву можна посипати рубленою зеленню.
Курячі стегенця в рукаві
Інгредієнти:

Приготування
Стегенця промийте і викладіть в рукав для запікання. Насипте каррі, кріп та інші бажані спеції всередину, трохи посоліть, додайте оливкову олію. Затисніть з двох сторін рукав і потрясіть стегенця, щоб вони добре обвалялись в спеціях і олії. Зробіть в рукаві у кількох місцях невеликі дірочки за допомогою зубочистки. Покладіть його на деко і запікайте в духовці 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Стегенця з грибами
Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення

Стегенця, запечені в духовці
Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально

Як приготувати стегенця в майонезі?
Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати

Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати

Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і