Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - це шалено смачне і, до того ж, дуже ситне блюдо з курячого м'яса, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Приготувати їх зовсім не складно, зате результат вас приємно здивує. Ніжне і соковите куряче м'ясо в поєднанні з різноманітними начинками неодмінно підкорить всіх ваших домашніх своїм чудовим смаком і чудовим ароматом. Давайте ж детальніше розглянемо деякі рецепти приготування фаршированих курячих стегенець.
Інгредієнти:
стегенця курячі - 6 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
сир - 100 г;
печериці консервовані - 400 г;
сіль, перець - за смаком;
часник - 2 зубчики.
Для соусу:
майонез - 2 ст. ложки;
сметана - 2 ст. ложки;
кетчуп - 15 ст. ложки;
мед - 2 ч. ложки;
сир - 100 г;
часник - 2 зубчики;
приправи - за смаком.
Приготування
Отже, беремо курячі стегенця і акуратно виймаємо з них кісточку. На розігрітому рослинному маслі обсмажуємо дрібно порізану цибулю, потім додаємо консервовані гриби і терту моркву. Все перемішуємо і продовжуємо тушкувати на слабкому вогні до повної готовності овочів. Потім овочеву смаження солимо, перчимо, видавлюємо часник. Сир натираємо на крупній тертці, додаємо в начинку і перемішуємо. Кладемо її всередину стегенець чайною ложкою і викладаємо м'ясо на змащене жиром деко. Тепер робимо соус: змішуємо майонез, сметану, кетчуп, мед, додаємо тертий сир, видавлюємо часник. Приготованою сумішшю обмазуємо фаршировані курячі ніжки без кістки і ставимо деко на 50 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку для запікання.
Інгредієнти:
стегенця курячі - 5 шт.;
волоські горіхи - 100 г;
чорнослив - 150 г;
сир - 100 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
олія рослинна.
Приготування
Як приготувати фаршировані курячі стегенця? Беремо м'ясо, промиваємо холодною водою й обсушуємо паперовим рушником. Гострим ножем акуратно підрізаємо шкірочку навколо кісточки і потихеньку зрізаємо з стегенця м'якоть, кісточки обрізаємо.
Тепер готуємо начинку: беремо попередньо розпарений чорнослив, нарізаємо його кубиками, додаємо стовчені горіхи, тертий сир і все перемішуємо. Солимо, перчимо до смаку і наповнюємо цієї масою стегенця. Тепер загортаємо краєчок шкіри стегенця, укладаємо на злегка змащене олією деко і обмазуємо зверху майонезом, змішаним з часником. Запікаємо фаршировані курячі стегенця в духовці, приблизно за 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
курячі стегенця - 4 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
печериці свіжі - 300 г;
твердий сир - 200 г;
яйце - 1 шт.;
майонез - за смаком;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Для приготування фаршированих стегенець курячі ніжки промиваємо й обсушуємо. Акуратно знімаємо з стегенець шкірку, відокремлюємо м'ясо від кісток і гарненько подрібнюємо його в блендері. Цибулю і гриби чистимо, нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Сир натираємо на дрібній тертці в окрему мисочку. У курячий фарш додаємо яйце, гриби з цибулею і трохи тертого сиру. Ретельно все перемішуємо, заправляємо сіллю і перцем за смаком. Наповнюємо курячу шкірку приготовленої начинкою і викладаємо стегенця на деко. Змащуємо зверху майонезом і запікаємо протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів. Перед подачею на стіл посипаємо курку, фаршировану грибами , що залишилися сиром.
Приємного вам апетиту!
Стегенця фаршировані грибами
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, беремо курячі стегенця і акуратно виймаємо з них кісточку. На розігрітому рослинному маслі обсмажуємо дрібно порізану цибулю, потім додаємо консервовані гриби і терту моркву. Все перемішуємо і продовжуємо тушкувати на слабкому вогні до повної готовності овочів. Потім овочеву смаження солимо, перчимо, видавлюємо часник. Сир натираємо на крупній тертці, додаємо в начинку і перемішуємо. Кладемо її всередину стегенець чайною ложкою і викладаємо м'ясо на змащене жиром деко. Тепер робимо соус: змішуємо майонез, сметану, кетчуп, мед, додаємо тертий сир, видавлюємо часник. Приготованою сумішшю обмазуємо фаршировані курячі ніжки без кістки і ставимо деко на 50 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку для запікання.
Стегенця фаршировані чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати фаршировані курячі стегенця? Беремо м'ясо, промиваємо холодною водою й обсушуємо паперовим рушником. Гострим ножем акуратно підрізаємо шкірочку навколо кісточки і потихеньку зрізаємо з стегенця м'якоть, кісточки обрізаємо.
Тепер готуємо начинку: беремо попередньо розпарений чорнослив, нарізаємо його кубиками, додаємо стовчені горіхи, тертий сир і все перемішуємо. Солимо, перчимо до смаку і наповнюємо цієї масою стегенця. Тепер загортаємо краєчок шкіри стегенця, укладаємо на злегка змащене олією деко і обмазуємо зверху майонезом, змішаним з часником. Запікаємо фаршировані курячі стегенця в духовці, приблизно за 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Стегенця фаршировані сиром
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування фаршированих стегенець курячі ніжки промиваємо й обсушуємо. Акуратно знімаємо з стегенець шкірку, відокремлюємо м'ясо від кісток і гарненько подрібнюємо його в блендері. Цибулю і гриби чистимо, нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Сир натираємо на дрібній тертці в окрему мисочку. У курячий фарш додаємо яйце, гриби з цибулею і трохи тертого сиру. Ретельно все перемішуємо, заправляємо сіллю і перцем за смаком. Наповнюємо курячу шкірку приготовленої начинкою і викладаємо стегенця на деко. Змащуємо зверху майонезом і запікаємо протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів. Перед подачею на стіл посипаємо курку, фаршировану грибами , що залишилися сиром.
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Стегенця з грибами
Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення
Курячі стегенця - рецепт
Діти всього світу люблять смажену курочку, адже для них немає нічого смачнішого, ніж хрустка скоринка і м'яке, соковите м'ясо. Хочете дізнатися, як
Стегенця, запечені в духовці
Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально
Як приготувати стегенця в майонезі?
Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
Страви з стегенець
Курячі стегенця - дуже часті гості на нашому столі, у вигляді своєї доступності і легкості приготування. До того ж, із стегенець можна приготувати