Фаршировані стегенця

Стегенця фаршировані грибами
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Отже, беремо курячі стегенця і акуратно виймаємо з них кісточку. На розігрітому рослинному маслі обсмажуємо дрібно порізану цибулю, потім додаємо консервовані гриби і терту моркву. Все перемішуємо і продовжуємо тушкувати на слабкому вогні до повної готовності овочів. Потім овочеву смаження солимо, перчимо, видавлюємо часник. Сир натираємо на крупній тертці, додаємо в начинку і перемішуємо. Кладемо її всередину стегенець чайною ложкою і викладаємо м'ясо на змащене жиром деко. Тепер робимо соус: змішуємо майонез, сметану, кетчуп, мед, додаємо тертий сир, видавлюємо часник. Приготованою сумішшю обмазуємо фаршировані курячі ніжки без кістки і ставимо деко на 50 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку для запікання.
Стегенця фаршировані чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати фаршировані курячі стегенця? Беремо м'ясо, промиваємо холодною водою й обсушуємо паперовим рушником. Гострим ножем акуратно підрізаємо шкірочку навколо кісточки і потихеньку зрізаємо з стегенця м'якоть, кісточки обрізаємо.
Тепер готуємо начинку: беремо попередньо розпарений чорнослив, нарізаємо його кубиками, додаємо стовчені горіхи, тертий сир і все перемішуємо. Солимо, перчимо до смаку і наповнюємо цієї масою стегенця. Тепер загортаємо краєчок шкіри стегенця, укладаємо на злегка змащене олією деко і обмазуємо зверху майонезом, змішаним з часником. Запікаємо фаршировані курячі стегенця в духовці, приблизно за 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Стегенця фаршировані сиром
Інгредієнти:
Приготування

Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Стегенця з грибами
Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення

Курячі стегенця - рецепт
Діти всього світу люблять смажену курочку, адже для них немає нічого смачнішого, ніж хрустка скоринка і м'яке, соковите м'ясо. Хочете дізнатися, як

Стегенця, запечені в духовці
Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально

Як приготувати стегенця в майонезі?
Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати

Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати

Страви з стегенець
Курячі стегенця - дуже часті гості на нашому столі, у вигляді своєї доступності і легкості приготування. До того ж, із стегенець можна приготувати