Страви з стегенець

Страва з стегенець в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Кожен курячий окорочок поділяємо на дві частини - гомілку і стегно, промиваємо і викладаємо в миску. Цибулини чистимо, шаткуємо дрібними кубиками й викладаємо до м'яса. Заливаємо все соєвим соусом і бальзамічним оцтом. Солимо, перчимо до смаку, добре перемішуємо руками і прибираємо цибулька з стегенець. Поливаємо зверху соняшниковим маслом, викладаємо курятину в чашу мультиварки і виставляємо на приладі режим «Випічка» приблизно на 40 хвилин. Через півгодини, перевертаємо кожен м'ясної шматочок на іншу сторону і продовжуємо обсмажувати до звукового сигналу. Готові стегенця акуратно виймаємо з чаші і викладаємо на тарілку. Картоплю чистимо, промиваємо, розрізаємо на четвертинки, викладаємо в ємність мультиварки, покриваємо кільцями помідорів і зверху кладемо курку. Виставляємо на дисплеї програму «Випічка» і засікаємо рівно 15 хвилин, а потім переводимо на режим «Варка» і тушкуємо страва з стегенець і картоплі 15 хвилин.
Страва з стегенець на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину і разом з селерою шаткуємо кубиками. Часник подрібнюємо. Моркву очищаємо, натираємо на тертці і пасеруємо на рослинній олії. Борошно з'єднуємо з сіллю, перцем і обвалюємо курку в отриманій суміші. На сковороді розігріваємо масло, обсмажуємо курку 5-6 хвилин і викладаємо на блюдо. На сковорідку кидаємо цибульку, моркву, часник і селеру. Пасеруємо овочі 3 хвилинки, вливаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння. В самому кінці викладаємо курку, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо під кришкою 10 хвилин. Потім додаємо квасолю, видавлюємо лимонний сік і кидаємо терту цедру. Смажимо ще 15 хвилин, помішуючи, і подаємо страву зі свіжою зеленню.
Страва з стегенець в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Соєвий соус змішуємо з хересом, імбиром, подрібненим часником і медом. Заливаємо отриманою сумішшю курячі стегенця та маринуємо їх у холодильнику 3 години. Грибочки обробляємо, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на вершковому маслечко. Фольгу промазуємо рослинним маслом, укладаємо на неї стегенця, а зверху на них - гриби. Краї фольги щільно з'єднуємо і запікаємо страву 30 хвилин, а потім, розкривши фольгу, покласти курку в духовку ще на кілька хвилин для підрум'янення.
Страва з курячого стегенця
Інгредієнти:

Приготування
Стегенця промиваємо, обсушуємо серветкою і акуратно знімаємо з них шкірку. Потім відокремлюємо м'ясо від кісток, видаляємо всі сухожилля і перекручуємо через м'ясорубку з волоськими горіхами, чорносливом і зеленню. Приготований фарш приправляємо зеленню, спеціями, кладемо майонез або вершки. Тепер наповнюємо отриманою масою курячі шкірки, краю закріплюємо зубочисткою і викладаємо їх у змащену маслом сковороду. Посипаємо зверху сіллю, накриваємо фольгою і ставимо запікатися в розігріту духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик із стегенець
Якщо вам набрид традиційний м'ясної шашлик, тоді рекомендуємо зробити його з стегенець. Тут теж немає особливих складнощів у маринуванні м'яса, але є

Стегенця з грибами
Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення

Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати

Тушковані стегенця
В арсеналі кожної господині є чимала кількість рецептів страв їх стегенець. Готує їх одне задоволення - і швидко, і завжди смачно! Сьогодні ми вам

Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і

Стегенця з картоплею в мультиварці
Курячі стегенця з картоплею - смачне і просте у створенні блюдо, яке добре підходить як для повсякденного меню, так і святкового вечері. А сьогодні