Шашлик із стегенець

Рецепт шашлику з стегенець з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця моєму і витираємо на сухо. 4 столові ложки оцту розводимо 8 столовими ложками холодної кип'яченої води. Цибулю нарізаємо великими кільцями і злегка розминаємо з хорошою пучкою солі. У миску кладемо стегенця, рівномірно солимо і перчимо їх, заливаємо оцтом і додаємо цибулю з цукром. Фінальний штрих в маринаді - сушена зелень за смаком. Залишається лише все перемішати і залишити майбутній шашлик маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі і 6-11 годин у холодильнику. Готове м'ясо можна готувати на мангалі, так і в духовці або на грилі.
Затяті шанувальники натуральних продуктів можуть замінити столовий оцет яблучний, винний або бальзамічний, або присмачувати м'ясо лимонним соком.
Завдяки кислоті м'ясо стане м'яким і ніжним за максимально короткий час.
Шашлик з курячих стегенець в майонезі
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегенця моєму і витираємо на сухо. При необхідності зрізаємо надлишки жиру, але шкірку не знімаємо.

Тепер залишається лише додати майонез до стегенець, туди ж відправити нарізану петрушку, сіль і перець і знову все ретельно перемішати. Любителі лаврового листа можуть кинути в маринад пару лаврових листочків. Тепер залишаємо м'ясо промаринуватися на 3-5 годин і готуємо курячий шашлик як зазвичай.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шашлик в майонезі
Шашлик - це дуже смачне блюдо для свята або пікніка. Маринують його найрізноманітнішими способами. Сьогоднішня наша стаття присвячена тому, як

Шашлик в оцті
Один з головних складових гарного шашлику - це, звичайно ж, м'якість і ніжність. Для цього м'ясо маринують найрізноманітнішими способами, яких

Закуски до шашлику
Шашлик - улюблене багатьма блюдо. І сьогодні ми поговоримо про те, які ж закуски можна до нього подати. У нашій статті ми підібрали кілька цікавих

Курячий шашлик
Приготування курячого шашлику - процес не менш складний, ніж готування шашлику класичного, адже ніжне куряче м'ясо ще легше перетримати і пересушити.

Шашлик із курячого філе
Шашлик із курячого філе приготувати не так просто. Адже куряче філе дуже ніжне і без жиру, тому м'ясо легко пересушити. Але є способи приготувати

Маринад для шашлику з курки
І хоча справжні шанувальники шашлику стверджують, що готувати його потрібно виключно з свинини, ми все одно візьмемо на себе сміливість довести вам,