Шашлик в майонезі
Маринад з майонезу виходить чудовий, м'ясо зіпсувати практично неможливо. Маринувати в майонезі можна шашлик з будь-якого м'яса, як втім, і гриби. Головне, про що потрібно пам'ятати, маринаді повинні чітко відчуватись три збалансованих смаку: кислий, гострий і солоний. Час маринування також варіюється в залежності від уподобань і не має чітко визначених меж.
Маринована в майонезі курка, приготована на мангалі, виходить дуже ніжною, соковитою і неймовірно ароматною. У даному рецепті приготування шашлику з майонезом використані гомілки, але так як на шампури їх нанизувати не дуже зручно, таке м'ясо краще смажити на решітці.
Інгредієнти:
гомілки курячі - 2 кг;
майонез - 150 мл;
цибуля ріпчаста - 5-7 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Курку промиваємо, солимо і перчимо. Викладаємо в глибоку миску і даємо постояти 15 хвилин. Потім додаємо до курки майонез, стежачи, щоб він покривав м'ясо цілком. Цибулю шаткуємо півкільцями і додаємо до гомілок. Все добре перемішуємо, накриваємо і даємо постояти при кімнатній температурі близько 1 години, потім ставимо в холодильник на ніч.
Якщо шашлик маринують без холодильника, то достатньо 3-4 годин. Ставимо решітку з куркою на мангал з тліючим вугіллям, жар не повинен бути занадто сильним, щоб м'ясо не згоріло. Через деякий час ставимо решітку і збризкуємо шашлик вином або водою. Смажимо до готовності, в кінці можна покласти на м'ясо цибулю і трохи обсмажити. Подаємо з овочами.
Інгредієнти:
шия свиняча - 1 кг;
майонез - 300 мл;
цибуля ріпчаста - 3-5 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
М'ясо миємо, нарізаємо шматочками проти волокон. Викладаємо м'ясо в каструлю, солимо і перчимо, залишаємо хвилин на 15 потім додаємо майонез і добре перемішуємо, щоб м'ясо було повністю покрито майонезом. Цибулю ріжемо півкільцями, частина додаємо до м'яса, а частину залишаємо для смаження. М'ясо накриваємо і залишаємо при кімнатній температурі на 3-4 години. Нанизуємо м'ясо на шампури, чергуючи з шматочками цибулі, і смажимо на вугіллі до готовності. Під час смаження шампури періодично перевертаємо і скроплюємо водою або вином. Шашлик зі свинини готовий!
Інгредієнти:
печериці великі - 05 кг;
майонез - 200 г;
сіль, чорний перець - за смаком.
Приготування
Чистимо печериці і добре промиваємо в холодній воді. Викладаємо гриби в глибоку миску, солимо, перчимо і додаємо домашній майонез . Все добре перемішуємо і залишаємо ємність з грибами маринуватися на 1 годину. Смажимо шашлик з печериць як звичайний шашлик, стежачи за тим, щоб гриби не підгоріли.
Шашлик з курки в майонезі
Маринована в майонезі курка, приготована на мангалі, виходить дуже ніжною, соковитою і неймовірно ароматною. У даному рецепті приготування шашлику з майонезом використані гомілки, але так як на шампури їх нанизувати не дуже зручно, таке м'ясо краще смажити на решітці.
Інгредієнти:
Приготування
Курку промиваємо, солимо і перчимо. Викладаємо в глибоку миску і даємо постояти 15 хвилин. Потім додаємо до курки майонез, стежачи, щоб він покривав м'ясо цілком. Цибулю шаткуємо півкільцями і додаємо до гомілок. Все добре перемішуємо, накриваємо і даємо постояти при кімнатній температурі близько 1 години, потім ставимо в холодильник на ніч.
Якщо шашлик маринують без холодильника, то достатньо 3-4 годин. Ставимо решітку з куркою на мангал з тліючим вугіллям, жар не повинен бути занадто сильним, щоб м'ясо не згоріло. Через деякий час ставимо решітку і збризкуємо шашлик вином або водою. Смажимо до готовності, в кінці можна покласти на м'ясо цибулю і трохи обсмажити. Подаємо з овочами.
Шашлик зі свинини в майонезі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо миємо, нарізаємо шматочками проти волокон. Викладаємо м'ясо в каструлю, солимо і перчимо, залишаємо хвилин на 15 потім додаємо майонез і добре перемішуємо, щоб м'ясо було повністю покрито майонезом. Цибулю ріжемо півкільцями, частина додаємо до м'яса, а частину залишаємо для смаження. М'ясо накриваємо і залишаємо при кімнатній температурі на 3-4 години. Нанизуємо м'ясо на шампури, чергуючи з шматочками цибулі, і смажимо на вугіллі до готовності. Під час смаження шампури періодично перевертаємо і скроплюємо водою або вином. Шашлик зі свинини готовий!
Шашлик з печериць в майонезі
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо печериці і добре промиваємо в холодній воді. Викладаємо гриби в глибоку миску, солимо, перчимо і додаємо домашній майонез . Все добре перемішуємо і залишаємо ємність з грибами маринуватися на 1 годину. Смажимо шашлик з печериць як звичайний шашлик, стежачи за тим, щоб гриби не підгоріли.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик з нутрії
Їли смачний шашлик? Впевнені? А нутрію пробували? Як, ви хочете сказати, що не пробували шашлик з нутрії? Дієтичне м'ясо цього гризуна, звичайно,
Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення
Шашлик зі свинини в кефірі
Шашлик - це смачне і популярне блюдо в нашій країні. Варіантів створення цієї смакоти існує багато. У кожної господині, звичайно ж, є свої секрети
Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо для пікніка та свята. Різновидів маринаду для нього дуже багато: його готують і в томатному соку, і в майонезі, і з
Курка в майонезі
Куряче м'ясо є дієтичним і низькокалорійним і тому буває сухуватим. І сьогодні ми поговоримо про те, як його приготувати швидко і смачно в майонезі.
Маринад для шашлику з курки
І хоча справжні шанувальники шашлику стверджують, що готувати його потрібно виключно з свинини, ми все одно візьмемо на себе сміливість довести вам,