Шашлик в гранатовому соку
Шашлик - улюблене багатьма блюдо. Є безліч рецептів його приготування. Ми вам розповімо, як приготувати шашлик в гранатовому соку.
Інгредієнти:
шийна частина свинини - 1 кг;
олія оливкова - 100 мл;
сік гранатовий - 150 мл;
цибуля - 500 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
М'ясо нарізаємо порційними шматками, а цибулю кільцями. Складаємо все в каструлю шарами. Тепер приступаємо до приготування маринаду для шашлику з гранатовим соком. Змішуємо олію з соком, за смаком додаємо сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Заливаємо м'ясо з цибулею маринадом і акуратно перемішуємо. Маринуємо шашлик близько 6 годин, періодично перемішуючи його. Завдяки гранатовому соку м'ясо стане м'яким, а оливкове масло зробить його соковитим. Готовий шашлик зі свинини смажимо над розжареним вугіллям на шампурах до готовності, періодично перевертаючи їх.
Інгредієнти:
свиняча шия - 25 кг;
лайм - 2 шт.;
гранатовий сік - 1 л;
цибуля - 3 шт.;
сіль, перець, хмелі-сунелі, коріандр - за смаком;
кінза - 1 пучок;
рослинне масло - 2 ст. ложки.
Приготування
М'ясо ріжемо шматочками бажаного розміру, додаємо сіль і спеції. Лайм нарізаємо шматочками, додаємо до м'яса і добре перемішуємо. Цибулю і кінзу подрібнюємо в блендері і додаємо до м'яса, гарненько все перемішуємо. Додаємо 400 мл гранатового соку і знову перемішуємо. Вливаємо сік, що залишився, рослинне масло, перемішуємо і залишаємо м'ясо маринуватися години на 4 мінімум, а взагалі, чим довше воно постоїть, то шашлик буде м'якше.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 кг;
гранатовий сік - 250 мл;
цибуля - 500 г;
подрібнений імбир - 1 ч. ложка;
часник - 3 зубчики;
олія соняшникова - 40 мл;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Куряче філе нарізаємо порційними шматочками, а цибулю - кільцями. Часник видавлюємо через прес. В емальовану каструлю покласти м'ясо, цибулю, додаємо гранатовий сік, часник, імбир, соняшникова олія і перець. Перемішуємо і залишаємо години на 3. Потім додаємо сіль, знову перемішуємо. Нанизуємо курячий шашлик на шампури або викладаємо на решітку і смажимо над розжареним вугіллям.
Рецепт шашлику з свинини на гранатовому соку
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо порційними шматками, а цибулю кільцями. Складаємо все в каструлю шарами. Тепер приступаємо до приготування маринаду для шашлику з гранатовим соком. Змішуємо олію з соком, за смаком додаємо сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Заливаємо м'ясо з цибулею маринадом і акуратно перемішуємо. Маринуємо шашлик близько 6 годин, періодично перемішуючи його. Завдяки гранатовому соку м'ясо стане м'яким, а оливкове масло зробить його соковитим. Готовий шашлик зі свинини смажимо над розжареним вугіллям на шампурах до готовності, періодично перевертаючи їх.
Шашлик, маринований в гранатовому соку
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо ріжемо шматочками бажаного розміру, додаємо сіль і спеції. Лайм нарізаємо шматочками, додаємо до м'яса і добре перемішуємо. Цибулю і кінзу подрібнюємо в блендері і додаємо до м'яса, гарненько все перемішуємо. Додаємо 400 мл гранатового соку і знову перемішуємо. Вливаємо сік, що залишився, рослинне масло, перемішуємо і залишаємо м'ясо маринуватися години на 4 мінімум, а взагалі, чим довше воно постоїть, то шашлик буде м'якше.
Курячий шашлик в гранатовому соку
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо порційними шматочками, а цибулю - кільцями. Часник видавлюємо через прес. В емальовану каструлю покласти м'ясо, цибулю, додаємо гранатовий сік, часник, імбир, соняшникова олія і перець. Перемішуємо і залишаємо години на 3. Потім додаємо сіль, знову перемішуємо. Нанизуємо курячий шашлик на шампури або викладаємо на решітку і смажимо над розжареним вугіллям.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик з креветок
Солодкувате м'ясо креветок відмінно відтіняє ароматом димку, тому, чому б не проводити цьогорічне літо святом барбекю з морепродуктів, на якому ви
Як маринувати осетер для шашлику?
Найчастіше на природі готують шашлик зі свинини, яловичини, курки. Однак дуже смачним виходить і шашлик з риби, наприклад, з осетра. Сьогодні ми
Шашлик з печериць
Шашлик - як багато смаку в цьому слові. Шашлик буває різний, частіше всього з м'яса, однак не варто зациклюватися на цьому інгредієнті. У доповнення
Шашлик в майонезі
Шашлик - це дуже смачне блюдо для свята або пікніка. Маринують його найрізноманітнішими способами. Сьогоднішня наша стаття присвячена тому, як
Шашлик зі свинини з лимоном
Жоден виїзд на природу або на дачу, звичайно ж, не обходиться без шашлика. І в сьогоднішній статті ми поділимося цікавими рецептами приготування
Шашлик в мультиварці
В даний час практично у кожної господині на кухні є такий корисний девайс, як мультиварка для приготування різних страв. І сьогодні ми пропонуємо вам