Стегенця з картоплею в мультиварці
Курячі стегенця з картоплею, мабуть, саме просте в приготуванні, блюдо, яке можна зробити не тільки для щоденного меню, але і з урочистої нагоди. Легкі рецепти з мінімум доступних інгредієнтів і мультиварка допоможуть зробити готування ще простіше.
Класичний прованський рецепт курки в медово-гірчичною глазурі зробить ваш святковий стіл не тільки смачніше, але і красивіше, чого тільки коштує цей привабливий глянсовий блиск, яким покриваються глазуровані стегенця.
Інгредієнти:
бульби картоплі - 750 г;
лук фіолетовий - 2 шт.;
часник - 1 головка;
масло оливи - 2 ст. ложки;
мед - 30 г;
цільнозернові гірчиця - 1 ст. ложка;
жовтий перець - 1 шт.;
кабачок - 2 шт.;
курячі стегенця - 4 шт.;
чебрець - 2 гілочки.
Приготування
Картоплю миємо й розрізаємо навпіл або на чотири частини, в залежності від початкових розмірів. Також ріжемо цибулю, а кабачки нарізаємо півколами. Поливаємо овочі столовою ложкою масла, приправляємо сіллю, перцем.
Стегенця моєму і злегка обсушуємо. Очищені зубчики часнику розтираємо в пюре і з'єднуємо його з медом, гірчицею , що залишилися олією і сіллю з перцем. Отриманою сумішшю натираємо курятину і залишаємо її промаринуватися на півгодини.
Після закінчення півгодини, закладаємо овочі в чашу мультиварки, поверх розподіляємо гілочки чебрецю і стегенця. Включаємо пристрій в режим "Випічка" і залишаємо блюдо готуватися 40-50 хвилин. В середині запікання, курку та овочі слід перевернути для більш рівномірного обсмаження.
Цей рецепт куди простіше попереднього: трохи солі, перцю, паприки і ідеальний обід готовий!
Інгредієнти:
капуста кале - 750 г;
картопля - 750 г;
цибуля біла - 1 шт.;
масло оливи - 1/4 ст.;
сіль, перець - за смаком;
курячі стегенця - 8 шт.;
копчена паприка - 2 г;
лимон.
Приготування
Змішуємо промиті четвертинки картоплі з капустою кале і великими шматочками цибулі. Мікс з овочів поливаємо оливковою олією, додаємо сіль з перцем і гарненько все перемішуємо.
Курятину обсушуємо, рівномірно посипаємо сумішшю з солі, перцю і паприки. У розігріту чашу мультиварки наливаємо краплю оливкової олії, викладаємо овочі і розміщуємо на них курячі стегенця. Використовуючи режим "Випічка" готуємо стегенця протягом 50-60 хвилин, поки м'ясо не пропечеться повністю, а овочі не стануть м'якими.
Подавати смачні стегенця з картоплею, приготовані в мультиварці, слід з скибочками лимона.
Інгредієнти:
бульби картоплі - 1 кг;
свіжий шпинат - 255 г;
цибуля біла - 1 шт.;
масло оливи - 2 ст. ложки;
зубчик часнику - 4 шт.;
сіль - 1 ч. ложка;
чебрець сушений (листя) - 1 ч. ложка;
чорний перець - 3/4 ч. ложки;
курячі стегенця - 6 шт;
паприка - 3/4 ч. ложки.
Приготування
Перед тим, як приготувати стегенця з картоплею в мультиварці, сам картоплю миємо, обсушуємо й розрізаємо на чотири частини. Змішуємо його з шпинатом, великими шматками ріпчастої цибулі, а також сіллю і перцем. Вливаємо до овочів масло, трохи солі, чебрецю, половину чайної ложки перцю і все перемішуємо. Саму курятину обсушуємо, натираємо сіллю, залишилися перцем, паприкою і розтертим в пасту зубчиком часнику. Виставляємо мультиварці на режимі "Випічка" і готуємо страву протягом 50 хвилин. У процесі готування кілька разів перемішайте вміст чаші, щоб і курятина і овочі просмажаться рівномірно.
Готову рум'яну куру подавайте до столу відразу ж, не забувши супроводити блюдо улюбленим соусом і легким салатом.
Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
Класичний прованський рецепт курки в медово-гірчичною глазурі зробить ваш святковий стіл не тільки смачніше, але і красивіше, чого тільки коштує цей привабливий глянсовий блиск, яким покриваються глазуровані стегенця.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо й розрізаємо навпіл або на чотири частини, в залежності від початкових розмірів. Також ріжемо цибулю, а кабачки нарізаємо півколами. Поливаємо овочі столовою ложкою масла, приправляємо сіллю, перцем.
Стегенця моєму і злегка обсушуємо. Очищені зубчики часнику розтираємо в пюре і з'єднуємо його з медом, гірчицею , що залишилися олією і сіллю з перцем. Отриманою сумішшю натираємо курятину і залишаємо її промаринуватися на півгодини.
Після закінчення півгодини, закладаємо овочі в чашу мультиварки, поверх розподіляємо гілочки чебрецю і стегенця. Включаємо пристрій в режим "Випічка" і залишаємо блюдо готуватися 40-50 хвилин. В середині запікання, курку та овочі слід перевернути для більш рівномірного обсмаження.
Рецепт стегенець з картоплею в мультиварці
Цей рецепт куди простіше попереднього: трохи солі, перцю, паприки і ідеальний обід готовий!
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо промиті четвертинки картоплі з капустою кале і великими шматочками цибулі. Мікс з овочів поливаємо оливковою олією, додаємо сіль з перцем і гарненько все перемішуємо.
Курятину обсушуємо, рівномірно посипаємо сумішшю з солі, перцю і паприки. У розігріту чашу мультиварки наливаємо краплю оливкової олії, викладаємо овочі і розміщуємо на них курячі стегенця. Використовуючи режим "Випічка" готуємо стегенця протягом 50-60 хвилин, поки м'ясо не пропечеться повністю, а овочі не стануть м'якими.
Подавати смачні стегенця з картоплею, приготовані в мультиварці, слід з скибочками лимона.
Стегенця з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати стегенця з картоплею в мультиварці, сам картоплю миємо, обсушуємо й розрізаємо на чотири частини. Змішуємо його з шпинатом, великими шматками ріпчастої цибулі, а також сіллю і перцем. Вливаємо до овочів масло, трохи солі, чебрецю, половину чайної ложки перцю і все перемішуємо. Саму курятину обсушуємо, натираємо сіллю, залишилися перцем, паприкою і розтертим в пасту зубчиком часнику. Виставляємо мультиварці на режимі "Випічка" і готуємо страву протягом 50 хвилин. У процесі готування кілька разів перемішайте вміст чаші, щоб і курятина і овочі просмажаться рівномірно.
Готову рум'яну куру подавайте до столу відразу ж, не забувши супроводити блюдо улюбленим соусом і легким салатом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Стегенця з грибами
Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення
Як приготувати стегенця в майонезі?
Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
Стегенця в мультиварці
Смажені стегенця - одне з найулюбленіших страв багатьох людей, але не багато хто знають, як приготувати це приголомшливе блюдо в мультиварці. Давайте
Курка з грибами в мультиварці
Практично кожна господиня володіє такою чудовою кухонних помічницею, як мультиварка, яка більшу частину роботи зробить за вас. Головне все