Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Стегенця з картоплею в мультиварці

Стегенця з картоплею в мультиварці

19-01-2015, 10:50
979
Стегенця з картоплею в мультиварці
Курячі стегенця з картоплею, мабуть, саме просте в приготуванні, блюдо, яке можна зробити не тільки для щоденного меню, але і з урочистої нагоди. Легкі рецепти з мінімум доступних інгредієнтів і мультиварка допоможуть зробити готування ще простіше.

Курячі стегенця з картоплею в мультиварці


Класичний прованський рецепт курки в медово-гірчичною глазурі зробить ваш святковий стіл не тільки смачніше, але і красивіше, чого тільки коштує цей привабливий глянсовий блиск, яким покриваються глазуровані стегенця.
Інгредієнти:

  • бульби картоплі - 750 г;

  • лук фіолетовий - 2 шт.;

  • часник - 1 головка;

  • масло оливи - 2 ст. ложки;

  • мед - 30 г;

  • цільнозернові гірчиця - 1 ст. ложка;

  • жовтий перець - 1 шт.;

  • кабачок - 2 шт.;

  • курячі стегенця - 4 шт.;

  • чебрець - 2 гілочки.


  • Приготування
    Картоплю миємо й розрізаємо навпіл або на чотири частини, в залежності від початкових розмірів. Також ріжемо цибулю, а кабачки нарізаємо півколами. Поливаємо овочі столовою ложкою масла, приправляємо сіллю, перцем.
    Стегенця моєму і злегка обсушуємо. Очищені зубчики часнику розтираємо в пюре і з'єднуємо його з медом, гірчицею , що залишилися олією і сіллю з перцем. Отриманою сумішшю натираємо курятину і залишаємо її промаринуватися на півгодини.
    Після закінчення півгодини, закладаємо овочі в чашу мультиварки, поверх розподіляємо гілочки чебрецю і стегенця. Включаємо пристрій в режим "Випічка" і залишаємо блюдо готуватися 40-50 хвилин. В середині запікання, курку та овочі слід перевернути для більш рівномірного обсмаження.

    Рецепт стегенець з картоплею в мультиварці


    Цей рецепт куди простіше попереднього: трохи солі, перцю, паприки і ідеальний обід готовий!
    Інгредієнти:

  • капуста кале - 750 г;

  • картопля - 750 г;

  • цибуля біла - 1 шт.;

  • масло оливи - 1/4 ст.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • курячі стегенця - 8 шт.;

  • копчена паприка - 2 г;

  • лимон.


  • Приготування
    Змішуємо промиті четвертинки картоплі з капустою кале і великими шматочками цибулі. Мікс з овочів поливаємо оливковою олією, додаємо сіль з перцем і гарненько все перемішуємо.
    Курятину обсушуємо, рівномірно посипаємо сумішшю з солі, перцю і паприки. У розігріту чашу мультиварки наливаємо краплю оливкової олії, викладаємо овочі і розміщуємо на них курячі стегенця. Використовуючи режим "Випічка" готуємо стегенця протягом 50-60 хвилин, поки м'ясо не пропечеться повністю, а овочі не стануть м'якими.
    Подавати смачні стегенця з картоплею, приготовані в мультиварці, слід з скибочками лимона.

    Стегенця з картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • бульби картоплі - 1 кг;

  • свіжий шпинат - 255 г;

  • цибуля біла - 1 шт.;

  • масло оливи - 2 ст. ложки;

  • зубчик часнику - 4 шт.;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • чебрець сушений (листя) - 1 ч. ложка;

  • чорний перець - 3/4 ч. ложки;

  • курячі стегенця - 6 шт;

  • паприка - 3/4 ч. ложки.


  • Стегенця з картоплею в мультиварці
    Приготування
    Перед тим, як приготувати стегенця з картоплею в мультиварці, сам картоплю миємо, обсушуємо й розрізаємо на чотири частини. Змішуємо його з шпинатом, великими шматками ріпчастої цибулі, а також сіллю і перцем. Вливаємо до овочів масло, трохи солі, чебрецю, половину чайної ложки перцю і все перемішуємо. Саму курятину обсушуємо, натираємо сіллю, залишилися перцем, паприкою і розтертим в пасту зубчиком часнику. Виставляємо мультиварці на режимі "Випічка" і готуємо страву протягом 50 хвилин. У процесі готування кілька разів перемішайте вміст чаші, щоб і курятина і овочі просмажаться рівномірно.
    Готову рум'яну куру подавайте до столу відразу ж, не забувши супроводити блюдо улюбленим соусом і легким салатом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Стегенця з грибами
    Стегенця з грибами
    Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення
    Як приготувати стегенця в майонезі?
    Як приготувати стегенця в майонезі?
    Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати
    Стегенця в рукаві в духовці
    Стегенця в рукаві в духовці
    З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
    Стегенця в мультиварці
    Стегенця в мультиварці
    Смажені стегенця - одне з найулюбленіших страв багатьох людей, але не багато хто знають, як приготувати це приголомшливе блюдо в мультиварці. Давайте
    Курка з грибами в мультиварці
    Курка з грибами в мультиварці
    Практично кожна господиня володіє такою чудовою кухонних помічницею, як мультиварка, яка більшу частину роботи зробить за вас. Головне все