Стегенця з картоплею в мультиварці

Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
Класичний прованський рецепт курки в медово-гірчичною глазурі зробить ваш святковий стіл не тільки смачніше, але і красивіше, чого тільки коштує цей привабливий глянсовий блиск, яким покриваються глазуровані стегенця.
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо й розрізаємо навпіл або на чотири частини, в залежності від початкових розмірів. Також ріжемо цибулю, а кабачки нарізаємо півколами. Поливаємо овочі столовою ложкою масла, приправляємо сіллю, перцем.
Стегенця моєму і злегка обсушуємо. Очищені зубчики часнику розтираємо в пюре і з'єднуємо його з медом, гірчицею , що залишилися олією і сіллю з перцем. Отриманою сумішшю натираємо курятину і залишаємо її промаринуватися на півгодини.
Після закінчення півгодини, закладаємо овочі в чашу мультиварки, поверх розподіляємо гілочки чебрецю і стегенця. Включаємо пристрій в режим "Випічка" і залишаємо блюдо готуватися 40-50 хвилин. В середині запікання, курку та овочі слід перевернути для більш рівномірного обсмаження.
Рецепт стегенець з картоплею в мультиварці
Цей рецепт куди простіше попереднього: трохи солі, перцю, паприки і ідеальний обід готовий!
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо промиті четвертинки картоплі з капустою кале і великими шматочками цибулі. Мікс з овочів поливаємо оливковою олією, додаємо сіль з перцем і гарненько все перемішуємо.
Курятину обсушуємо, рівномірно посипаємо сумішшю з солі, перцю і паприки. У розігріту чашу мультиварки наливаємо краплю оливкової олії, викладаємо овочі і розміщуємо на них курячі стегенця. Використовуючи режим "Випічка" готуємо стегенця протягом 50-60 хвилин, поки м'ясо не пропечеться повністю, а овочі не стануть м'якими.
Подавати смачні стегенця з картоплею, приготовані в мультиварці, слід з скибочками лимона.
Стегенця з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:

Перед тим, як приготувати стегенця з картоплею в мультиварці, сам картоплю миємо, обсушуємо й розрізаємо на чотири частини. Змішуємо його з шпинатом, великими шматками ріпчастої цибулі, а також сіллю і перцем. Вливаємо до овочів масло, трохи солі, чебрецю, половину чайної ложки перцю і все перемішуємо. Саму курятину обсушуємо, натираємо сіллю, залишилися перцем, паприкою і розтертим в пасту зубчиком часнику. Виставляємо мультиварці на режимі "Випічка" і готуємо страву протягом 50 хвилин. У процесі готування кілька разів перемішайте вміст чаші, щоб і курятина і овочі просмажаться рівномірно.
Готову рум'яну куру подавайте до столу відразу ж, не забувши супроводити блюдо улюбленим соусом і легким салатом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Стегенця з грибами
Трохи грибів, і «чергові» стегенця легко перетворюються в святкове блюдо. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних і простих варіантів створення

Як приготувати стегенця в майонезі?
Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати

Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати

Стегенця в мультиварці
Смажені стегенця - одне з найулюбленіших страв багатьох людей, але не багато хто знають, як приготувати це приголомшливе блюдо в мультиварці. Давайте

Курка з грибами в мультиварці
Практично кожна господиня володіє такою чудовою кухонних помічницею, як мультиварка, яка більшу частину роботи зробить за вас. Головне все