Курячі ніжки в рукаві
Курячі гомілки, запечені в рукаві, виходять неймовірно смачними і соковитими! До того ж у процесі їх приготування зовсім не використовується масло. Курячі ніжки можна подавати разом з будь-яким гарніром або просто в якості самостійної м'ясної закуски. Також вони будуть добре виглядати не тільки на святковому столі, але й просто на сімейній вечері. Давайте розглянемо з вами рецепт приготування курячих гомілок у рукаві.
Інгредієнти:
курячі ніжки - 10 шт.;
часник - 3 зубчики;
кетчуп - 2 ст. ложки;
майонез - 2 ст. ложки;
спеції, сіль, перець - за смаком.
Приготування
Курячі ніжки промиваємо, кладемо в глибоку миску, солимо за смаком і посипаємо приправою. Часник очищаємо, подрібнюємо і додаємо до курки. Потім кладемо трохи кетчупу або майонезу і ретельно перемішуємо.
Далі беремо сковороду або форму для випічки, в рукав для запікання викладаємо замариновані курячі ніжки. Щільно зав'язуємо краю пакета з двох сторін. Зубочисткою робимо кілька проколів у рукаві і ставимо курячі гомілки в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.
Інгредієнти:
курячі ніжки - 500 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
картопля - 6 шт.;
сіль, перець - за смаком;
сметана - 300 мл
Приготування
Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо великими шматочками. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і шаткуємо півкільцями. Солимо овочі за смаком, перчимо, заливаємо сметаною і перемішуємо. Гомілки промиваємо під холодною водою, натираємо сіллю. Перекладаємо картоплю, цибулю і курку в рукав для запікання, щільно зав'язуємо краю і робимо кілька проколів зубочисткою. Відправляємо блюдо в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо приблизно 60 хвилин при температурі 190 градусів.
Якщо ж ви не хочете готувати курку однаково, воліючи різноманітність, то придивіться уважніше до фаршированим курячих ніжок і курячих ніжок у тісті .
Курячі ніжки, запечені в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Курячі ніжки промиваємо, кладемо в глибоку миску, солимо за смаком і посипаємо приправою. Часник очищаємо, подрібнюємо і додаємо до курки. Потім кладемо трохи кетчупу або майонезу і ретельно перемішуємо.
Далі беремо сковороду або форму для випічки, в рукав для запікання викладаємо замариновані курячі ніжки. Щільно зав'язуємо краю пакета з двох сторін. Зубочисткою робимо кілька проколів у рукаві і ставимо курячі гомілки в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.
Курячі стегенця з картоплею в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо великими шматочками. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і шаткуємо півкільцями. Солимо овочі за смаком, перчимо, заливаємо сметаною і перемішуємо. Гомілки промиваємо під холодною водою, натираємо сіллю. Перекладаємо картоплю, цибулю і курку в рукав для запікання, щільно зав'язуємо краю і робимо кілька проколів зубочисткою. Відправляємо блюдо в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо приблизно 60 хвилин при температурі 190 градусів.
Якщо ж ви не хочете готувати курку однаково, воліючи різноманітність, то придивіться уважніше до фаршированим курячих ніжок і курячих ніжок у тісті .
Рекомендуємо добрі рецепти
Фаршировані курячі ніжки
Якщо вам набридли звичайні страви з курячих ніжок, спробуйте приготувати незвичайні. Наприклад, фаршировані курячі гомілки. Вони виходять соковитими,
Стегенця, запечені в духовці
Стегенця, приготовлені в духовці - ситна і смачна страва, яке робиться дуже просто. У нашій статті ми докладно поговоримо, як можна оригінально
Курячі ніжки в сметані
Курячі ніжки в сметані - чудове страву для недільного обіду, так і святкового вечері. Давайте розглянемо кілька рецептів цього простого
Курячі ніжки з грибами
Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих
Курячі ніжки в майонезі - рецепт
Курячі ніжки в майонезі - ароматне і смачне блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру: відварного рису, макаронів, гречки, овочів. Давайте розглянемо
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати