Курячі ніжки в сметані

Курячі ніжки, тушковані в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Курячі ніжки миємо й обсушуємо паперовим рушником. На добре розігрітому маслі обсмажуємо гомілки до золотистого кольору. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до м'яса і смажимо до прозорості. Вливаємо в сковороду 250 мл води, доводимо до кипіння. Робимо невеликий вогонь і закриваємо сковороду кришкою і протушиваем м'ясо до готовності.
В окрему ємність наливаємо 100 мл води додаємо борошно, гарненько розмішуємо щоб не залишилося грудочок і вводимо в сковороду до м'яса. Туди ж вливаємо жирну сметану, солимо, перчимо і тушкуємо до загустіння. Перед тим як вимкнути плиту, додаємо до м'яса запашний перець і лавровий лист.
Курячі ніжки з сметаною
Інгредієнти:
Приготування
З ніжок акуратно знімаємо шкіру тонким ножем робимо гомілки кілька отворів, щоб курка краще промаринувалася. М'ясо солимо, перчимо та посипаємо сумішшю сухих трав. Змішуємо 05 склянки білого вина і 05 ч. ложки бальзамічного оцту . Курку перекладаємо у пластмасовий контейнер і заливаємо отриманим маринадом. І курячі ніжки ставимо в холодильник на 40 хвилин. В окремій мисці змішуємо борошно, солодку паприку, сіль, перець додаємо мелений мускатний горіх, перемішуємо суміш до однорідного стану. Наше дістаємо м'ясо з маринаду і обвалюємо ніжки в приготовленої суміші з борошна та спецій.
У сковороді розігріваємо масло і викладаємо ніжки. Смажимо м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки. Після цього зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і смажимо ніжки до готовності. У сметану додаємо суміш з борошна та спецій добре перемішуємо. Додаємо сметану зі спеціями до курки і протушиваем все разом ще 10 хвилин.
Курячі ніжки, запечені в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Курячі ніжки гарненько миємо під теплою водою і просушуємо паперовим рушником. Цибулю чистимо і

У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його і обсмажуємо цибулю три хвилини. Кожну гомілку добре мачає в сметанною заправці і викладаємо на сковороду до цибулі. Накриваємо кришкою, робимо маленький вогонь і тушкуємо наші гомілки 45 хвилин. Під час приготування м'ясо періодично перевертаємо на сковороді. Коли м'ясо буде готове, вимикаємо грубку і залишаємо ніжки настоятися 30 хвилин. Готові курячі ніжки в сметані подаємо до столу в гарячому вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти

Фаршировані курячі ніжки
Якщо вам набридли звичайні страви з курячих ніжок, спробуйте приготувати незвичайні. Наприклад, фаршировані курячі гомілки. Вони виходять соковитими,

Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо

Курячі ніжки з грибами
Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих

Курячі ніжки в майонезі - рецепт
Курячі ніжки в майонезі - ароматне і смачне блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру: відварного рису, макаронів, гречки, овочів. Давайте розглянемо

Курячі ніжки на сковороді
Курячі ніжки - один з найпопулярніших продуктів у наших сім'ях, завдяки своїй доступності та швидкості приготування. Напевно у кожної господині є