Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі ніжки в майонезі - рецепт

Курячі ніжки в майонезі - рецепт

19-03-2015, 15:50
7 094
Курячі ніжки в майонезі - рецепт
Курячі ніжки з майонезом - чудово надзвичайно смачне і ароматне блюдо, яке прикрасить ваш стіл і прекрасно підійде до будь-якого гарнирчику. Пропонуємо вам кілька рецептів їх приготування, а ви виберіть для себе найбільш підходящий.

Курячі ніжки під майонезом


Інгредієнти:

  • ніжки курячі - 2 шт.;

  • майонез - 3 ст. ложки;

  • приправи: солодка паприка, куркума, чилі, цибуля сушена;

  • часник - 2 зубчики.


  • Приготування
    Курячі ніжки гарненько промиваємо, промаківающімі полотенчиком, обробляємо при необхідності й обсушуємо. Потім беремо за щепоточке з усіх підготовлених приправ і перемішуємо їх в мисочці. М'ясо підсолюємо, натираємо ароматними спеціями і залишаємо маринуватися хвилин на 15. Після цього нарізаємо ніжки на порційні шматочки або залишаємо ціленькими. Часник чистимо від лушпиння, видавлюємо через спеціальний прес, змішуємо з домашнім майонезом і рясно промазуємо курку приготованою сумішшю.
    Далі накриваємо все харчовою плівкою і прибираємо на 30 хвилин у холодильник маринуватися. Від майонезу наше м'ясо стане чудово мягеньким і казково ніжним, а часничок додасть йому чудовий присмак і божественний аромат. Тепер беремо форму, промазуємо її рослинним маслом, щільно викладаємо порційні м'ясні шматочки і відправляємо в духовку приблизно на 45 хвилин. Випікаємо курячі ніжки при температурі 180 градусів, періодично поливаємо їх утворився соком.

    Курячі ніжки з майонезом на сковороді


    Інгредієнти:

  • курячі ніжки - 5 шт.;

  • вода - 05 склянки;

  • часник - 2 зубчики;

  • майонез - за смаком;

  • спеції;

  • олія рослинна;

  • сир твердий - за бажанням;

  • зелень петрушки - за смаком.


  • Приготування
    Курячі ніжки в майонезі - рецепт
    Курячі гомілки ретельно промиваємо, обсушуємо, натираємо сіллю і свіжомеленим перцем. Потім перекладаємо м'ясо в глибоку сковорідку і обсмажуємо на добре розігрітому рослинному маслечко з усіх боків до появи рум'яної скоринки. Часник чистимо, промиваємо і видавлюємо через землянку до однорідного стану.
    Після цього змішуємо його з водою і за допомогою чайної ложечки поливаємо курячі ніжки. Далі змащуємо їх невеликою кількістю майонезу, зменшуємо вогонь і обсмажуємо до готовності. За кілька хвилин до закінчення приготування присипаємо тертим сирочком, викладаємо ніжки на блюдо, оформляємо гілочками зелені і подаємо страву до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі ніжки в рукаві
    Курячі ніжки в рукаві
    Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо
    Курячі ніжки в сметані
    Курячі ніжки в сметані
    Курячі ніжки в сметані - чудове страву для недільного обіду, так і святкового вечері. Давайте розглянемо кілька рецептів цього простого
    Курячі ніжки з грибами
    Курячі ніжки з грибами
    Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих
    Курячі ніжки на сковороді
    Курячі ніжки на сковороді
    Курячі ніжки - один з найпопулярніших продуктів у наших сім'ях, завдяки своїй доступності та швидкості приготування. Напевно у кожної господині є