Фаршировані курячі ніжки
Фаршировані страви - це завжди дуже смачно і святково. Вони ніби спеціально придумані для того, щоб всіх дивувати і захоплювати. Звичайно, такі страви вимагають чимало часу і сил, але це того варто. Порадуйте своїх рідних смачною курочкою, а точніше сказати - апетитною і ароматною курячою ніжкою, та ще й з сюрпризом. Давайте розглянемо з вами кілька незвичайних рецептів приготування фаршированих курячих ніжок.
Інгредієнти:
свіжі печериці - 300 г;
курячі гомілки - 8 шт.;
цибуля ріпчаста - 3 шт.;
часник - 3 зубчики;
сметана - 100 мл;
борошно - 1 ст. ложка;
морква - 1 шт.;
рослинна олія;
перець, сіль - за смаком.
Приготування
Для приготування фаршированих курячих ніжок у духовці беремо оброблені гомілки, гарненько промиваємо, обсушуємо. Потім обережно за допомогою гострого ножа робимо надрізи зверху і знизу і виймаємо кісточки, які перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Далі беремо сковороду, наливаємо трохи рослинного масла, обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Потім викладаємо отриману обжарку в каструлю з кістками. Солимо, перчимо за смаком, проварюємо хвилин 15 а потім проціджуємо все через сито. Печериці промиваємо та нарізаємо пластинами. Часник та цибулю очищаємо і подрібнюємо. На окремій сковороді обсмажуємо часник і цибулю, потім додаємо гриби. Готуємо всі 10 хвилин, а потім охолодити. Приготовлені заздалегідь гомілки фаршируємо отриманою начинкою, а кінці зашиваємо ниткою. Після цього перекладаємо їх на сковороду і обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. У бульйон додаємо сметану, ніжки кладемо у форму для запікання і заливаємо бульйоном. Відправляємо фаршировані грибами гомілки в розігріту до 180° духовку і випікаємо протягом 15 хвилин.
Інгредієнти:
курячі гомілки - 6 шт.;
батон - 100 г;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
чорнослив без кісточок - 100 г;
сметана - 4 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Отже, з курячих гомілок обережно знімаємо шкіру, обережно опустив її вниз і залишивши прикріпленою до самого кінця ніжки. М'якоть відокремлюємо від сухожиль і кісток, пропускаємо через м'ясорубку. У курячий м'ясо додаємо замочений і розм'яклий хліб і перемішуємо. Цибулю і моркву чистимо, дрібно нарізаємо, обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору і додаємо у фарш. Чорнослив розпарювала, дрібно нарізаємо соломкою, змішати з фаршем, солимо і перчимо за смаком. Начиняємо приготовленої начинкою наші курячі ніжки, зашиваємо, обмазуємо сметаною і викладаємо на деко. Відправляємо курячі гомілки, фаршировані чорносливом, в розігріту до 180° духовку і випікаємо протягом 25 хвилин.
Інгредієнти:
курячі ніжки - 200 г;
м'якуш хліба - 50 г;
зелений горошок - 50 г;
насіння - 50 г;
молоко - 100 мл;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сметана - 1 ст. ложка;
куряча печінка - 50 г;
рослинна олія;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
мускатний горіх, сіль, перець - за смаком.
Приготування
Курячі ніжки гарненько промиваємо, обсушуємо, а потім обережно знімаємо шкіру від м'якоті. Потім м'ясо пропускаємо через м'ясорубку і додаємо замочений в молоці хліб. Курячу печінку промиваємо, дрібно нарізаємо. На сковороді обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю. Потім додаємо печінку і через 10 хвилин викладаємо курячий фарш. Все добре перемішуємо, солимо, перчимо, додаємо зелений горошок і насіння. Готову масу охолодити, а потім наповнюємо нею шкіру, що залишилася від ніжок. Краї зашиваємо і обмазуємо отримані гомілки сметаною. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього фаршировані ніжки курки. Відправляємо блюдо в духовку і випікаємо приблизно 30 хвилин при температурі 180°С.
Курячі гомілки, фаршировані грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування фаршированих курячих ніжок у духовці беремо оброблені гомілки, гарненько промиваємо, обсушуємо. Потім обережно за допомогою гострого ножа робимо надрізи зверху і знизу і виймаємо кісточки, які перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Далі беремо сковороду, наливаємо трохи рослинного масла, обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Потім викладаємо отриману обжарку в каструлю з кістками. Солимо, перчимо за смаком, проварюємо хвилин 15 а потім проціджуємо все через сито. Печериці промиваємо та нарізаємо пластинами. Часник та цибулю очищаємо і подрібнюємо. На окремій сковороді обсмажуємо часник і цибулю, потім додаємо гриби. Готуємо всі 10 хвилин, а потім охолодити. Приготовлені заздалегідь гомілки фаршируємо отриманою начинкою, а кінці зашиваємо ниткою. Після цього перекладаємо їх на сковороду і обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. У бульйон додаємо сметану, ніжки кладемо у форму для запікання і заливаємо бульйоном. Відправляємо фаршировані грибами гомілки в розігріту до 180° духовку і випікаємо протягом 15 хвилин.
Курячі ніжки, фаршировані чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, з курячих гомілок обережно знімаємо шкіру, обережно опустив її вниз і залишивши прикріпленою до самого кінця ніжки. М'якоть відокремлюємо від сухожиль і кісток, пропускаємо через м'ясорубку. У курячий м'ясо додаємо замочений і розм'яклий хліб і перемішуємо. Цибулю і моркву чистимо, дрібно нарізаємо, обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору і додаємо у фарш. Чорнослив розпарювала, дрібно нарізаємо соломкою, змішати з фаршем, солимо і перчимо за смаком. Начиняємо приготовленої начинкою наші курячі ніжки, зашиваємо, обмазуємо сметаною і викладаємо на деко. Відправляємо курячі гомілки, фаршировані чорносливом, в розігріту до 180° духовку і випікаємо протягом 25 хвилин.
Рецепт курячої гомілки, фарширований печінкою
Інгредієнти:
Приготування
Курячі ніжки гарненько промиваємо, обсушуємо, а потім обережно знімаємо шкіру від м'якоті. Потім м'ясо пропускаємо через м'ясорубку і додаємо замочений в молоці хліб. Курячу печінку промиваємо, дрібно нарізаємо. На сковороді обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю. Потім додаємо печінку і через 10 хвилин викладаємо курячий фарш. Все добре перемішуємо, солимо, перчимо, додаємо зелений горошок і насіння. Готову масу охолодити, а потім наповнюємо нею шкіру, що залишилася від ніжок. Краї зашиваємо і обмазуємо отримані гомілки сметаною. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього фаршировані ніжки курки. Відправляємо блюдо в духовку і випікаємо приблизно 30 хвилин при температурі 180°С.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі гомілки в духовці
Жодне російське застілля не обходиться без страв з курки. Чому? Та тому що це м'ясо дуже смачне, корисне, так і готується дуже швидко! Один з
Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо
Курячі ніжки в сметані
Курячі ніжки в сметані - чудове страву для недільного обіду, так і святкового вечері. Давайте розглянемо кілька рецептів цього простого
Курячі ніжки з грибами
Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих
Курячі ніжки в мішечку
Курячі ніжки - часто зустрічається продукт в нашому раціоні, завдяки своїй доступності та приємному смаку. Але іноді хочеться урізноманітнити
Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і