Фаршировані курячі ніжки

Курячі гомілки, фаршировані грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування фаршированих курячих ніжок у духовці беремо оброблені гомілки, гарненько промиваємо, обсушуємо. Потім обережно за допомогою гострого ножа робимо надрізи зверху і знизу і виймаємо кісточки, які перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Далі беремо сковороду, наливаємо трохи рослинного масла, обсмажуємо подрібнену ріпчасту цибулю і натерту на крупній тертці моркву. Потім викладаємо отриману обжарку в каструлю з кістками. Солимо, перчимо за смаком, проварюємо хвилин 15 а потім проціджуємо все через сито. Печериці промиваємо та нарізаємо пластинами. Часник та цибулю очищаємо і подрібнюємо. На окремій сковороді обсмажуємо часник і цибулю, потім додаємо гриби. Готуємо всі 10 хвилин, а потім охолодити. Приготовлені заздалегідь гомілки фаршируємо отриманою начинкою, а кінці зашиваємо ниткою. Після цього перекладаємо їх на сковороду і обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. У бульйон додаємо сметану, ніжки кладемо у форму для запікання і заливаємо бульйоном. Відправляємо фаршировані грибами гомілки в розігріту до 180° духовку і випікаємо протягом 15 хвилин.
Курячі ніжки, фаршировані чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, з курячих гомілок обережно знімаємо шкіру, обережно опустив її вниз і залишивши прикріпленою до самого кінця ніжки. М'якоть відокремлюємо від сухожиль і кісток, пропускаємо через м'ясорубку. У курячий м'ясо додаємо замочений і розм'яклий хліб і перемішуємо. Цибулю і моркву чистимо, дрібно нарізаємо, обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору і додаємо у фарш. Чорнослив розпарювала, дрібно нарізаємо соломкою, змішати з фаршем, солимо і перчимо за смаком. Начиняємо приготовленої начинкою наші курячі ніжки, зашиваємо, обмазуємо сметаною і викладаємо на деко. Відправляємо курячі гомілки, фаршировані чорносливом, в розігріту до 180° духовку і випікаємо протягом 25 хвилин.
Рецепт курячої гомілки, фарширований печінкою
Інгредієнти:
Приготування
Курячі ніжки гарненько промиваємо, обсушуємо, а потім обережно знімаємо шкіру від м'якоті. Потім м'ясо пропускаємо через м'ясорубку і додаємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Курячі гомілки в духовці
Жодне російське застілля не обходиться без страв з курки. Чому? Та тому що це м'ясо дуже смачне, корисне, так і готується дуже швидко! Один з

Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо

Курячі ніжки в сметані
Курячі ніжки в сметані - чудове страву для недільного обіду, так і святкового вечері. Давайте розглянемо кілька рецептів цього простого

Курячі ніжки з грибами
Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих

Курячі ніжки в мішечку
Курячі ніжки - часто зустрічається продукт в нашому раціоні, завдяки своїй доступності та приємному смаку. Але іноді хочеться урізноманітнити

Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і