Курячі гомілки, запечені в рукаві, виходять неймовірно смачними і соковитими! До того ж у процесі їх приготування зовсім не використовується масло. Курячі ніжки можна подавати разом з будь-яким гарніром або просто в якості самостійної м'ясної закуски. Також вони будуть добре виглядати не тільки на святковому столі, але й просто на сімейній вечері. Давайте розглянемо з вами рецепт приготування курячих гомілок у рукаві.
Курячі ніжки, запечені в рукаві
Інгредієнти: курячі ніжки - 10 шт.; часник - 3 зубчики; кетчуп - 2 ст. ложки; майонез - 2 ст. ложки; спеції, сіль, перець - за смаком. Приготування Курячі ніжки промиваємо, кладемо в глибоку миску, солимо за смаком і посипаємо приправою. Часник очищаємо, подрібнюємо і додаємо до курки. Потім кладемо трохи кетчупу або майонезу і ретельно перемішуємо.
Далі беремо сковороду або форму для випічки, в рукав для запікання викладаємо замариновані курячі ніжки. Щільно зав'язуємо краю пакета з двох сторін. Зубочисткою робимо кілька проколів у рукаві і ставимо курячі гомілки в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.
Курячі стегенця з картоплею в рукаві
Інгредієнти: курячі ніжки - 500 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; картопля - 6 шт.; сіль, перець - за смаком; сметана - 300 мл Приготування Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо великими шматочками. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і шаткуємо півкільцями. Солимо овочі за смаком, перчимо, заливаємо сметаною і перемішуємо. Гомілки промиваємо під холодною водою, натираємо сіллю. Перекладаємо картоплю, цибулю і курку в рукав для запікання, щільно зав'язуємо краю і робимо кілька проколів зубочисткою. Відправляємо блюдо в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо приблизно 60 хвилин при температурі 190 градусів.
Якщо ж ви не хочете готувати курку однаково, воліючи різноманітність, то придивіться уважніше до фаршированим курячих ніжок і курячих ніжок у тісті .