Страви з індички в духовці
М'ясо індички багато в чому дуже схоже на куряче. Це саме низькокалорійне, але в теж час і саме поживне м'ясо. Воно містить легкозасвоювані жири і білки, в ньому дуже мало холестерину, вона багата магнієм, залізом, натрієм. Його краще давати дітям, ніж куряче, тому що воно не викликає алергії.
Давайте розглянемо з вами, дорогі господині, як в духовці приготувати різні страви з індички.
Інгредієнти:
філе індички - 500 г;
морква - 3 шт.;
часник - 2 зубчики;
майонез - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Для того щоб приготувати філе індички в духовці, беремо морква, чистимо і тремо на крупній тертці. Потім додаємо до неї видавлений часник, майонез і добре перемішуємо. Пробуємо, і при необхідності солимо і перчимо за смаком. Далі беремо філе індички, ріжемо на однакові шматочки і акуратно відбиваємо. Кожен шматочок солимо і перчимо з обох сторін. Беремо форму для запікання, змащуємо олією і викладаємо відбивні. Зверху кладемо шапку з моркви і ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 35 хвилин. На гарнір до приготовленого філе індички в духовці відмінно підійде гречка або відварна картопля.
Даний рецепт приготування індички відмінно підійде для святкового або фуршетного столу. Стейк з індички при смаженні перетворюється в незвичайні кошики, які ви можете наповнити будь-якою начинкою. Єдина умова - його обов'язково подавати тільки в гарячому вигляді. Отже, давайте, нарешті, приступимо безпосередньо до приготування.
Інгредієнти:
стейк індички;
печериці - 300 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
сир - 150 г;
майонез, сіль, перець, шафран - на смак.
Приготування
Беремо стейк індички і гарненько натираємо майонезом, сіллю і перцем. Для додання кольору можете використовувати приправу шафран. Змазане м'ясо індички залишаємо маринуватися на кілька годин. А поки давайте заздалегідь приготуємо начинку для кошичків. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо на сковороді порізані гриби, додаємо цибулю і моркву. Все перемішуємо і смажимо до золотистого кольору.
Замаринований стейк викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Потім дістаємо його і викладаємо в отриману кошик тонким шаром обсмажену суміш, потім колечко цибулі і засипаємо тертим сиром. Відправляємо в духовку ще на 10 хвилин. Готову страву з індички подаємо в гарячому вигляді з будь-яким легким гарніром.
Інгредієнти:
гомілка індички - 800 г;
картопля - 300 г;
часник - 1 шт.;
оливкова олія;
яблуко - 2 шт.;
сіль, перець, базилік - за смаком.
Приготування
Отже, щоб приготувати ніжки індички в духовці беремо їх, гарненько миємо і в кожній робимо по 10 глибоких надрізів гострим ножем. В тарілці змішуємо оливкова олія, сіль, перець, базилік і видавлений часник. Добре змащуємо гомілки приготованим соусом і прибираємо маринуватися на годину в холодильник. Цим часом, чистимо картоплю й нарізаємо невеликими шматочками. Яблука теж очищаємо від шкірки і ріжемо часточками. Беремо рукав для запікання і складаємо в нього індичку, нарізані овочі і фрукти. Не забудьте зробити у пакеті кілька проколів. Кладемо все на деко і відправляємо в духовку на 1 5 години. Приготовлена таким способом, гомілку індички виходить дивовижно смачною, соковитою і ароматною. Переконайтеся в цьому самі!
Замість гомілки ви також можете запекти в духовці грудку індички. Поріжте її невеликими шматочками і приготуйте по цьому ж рецепту! Приємного вам апетиту!
Давайте розглянемо з вами, дорогі господині, як в духовці приготувати різні страви з індички.
Відбивні з індички в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб приготувати філе індички в духовці, беремо морква, чистимо і тремо на крупній тертці. Потім додаємо до неї видавлений часник, майонез і добре перемішуємо. Пробуємо, і при необхідності солимо і перчимо за смаком. Далі беремо філе індички, ріжемо на однакові шматочки і акуратно відбиваємо. Кожен шматочок солимо і перчимо з обох сторін. Беремо форму для запікання, змащуємо олією і викладаємо відбивні. Зверху кладемо шапку з моркви і ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 35 хвилин. На гарнір до приготовленого філе індички в духовці відмінно підійде гречка або відварна картопля.
Стейк з індички в духовці
Даний рецепт приготування індички відмінно підійде для святкового або фуршетного столу. Стейк з індички при смаженні перетворюється в незвичайні кошики, які ви можете наповнити будь-якою начинкою. Єдина умова - його обов'язково подавати тільки в гарячому вигляді. Отже, давайте, нарешті, приступимо безпосередньо до приготування.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо стейк індички і гарненько натираємо майонезом, сіллю і перцем. Для додання кольору можете використовувати приправу шафран. Змазане м'ясо індички залишаємо маринуватися на кілька годин. А поки давайте заздалегідь приготуємо начинку для кошичків. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями, моркву натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо на сковороді порізані гриби, додаємо цибулю і моркву. Все перемішуємо і смажимо до золотистого кольору.
Замаринований стейк викладаємо на змащене маслом деко і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Потім дістаємо його і викладаємо в отриману кошик тонким шаром обсмажену суміш, потім колечко цибулі і засипаємо тертим сиром. Відправляємо в духовку ще на 10 хвилин. Готову страву з індички подаємо в гарячому вигляді з будь-яким легким гарніром.
Гомілки індички в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Отже, щоб приготувати ніжки індички в духовці беремо їх, гарненько миємо і в кожній робимо по 10 глибоких надрізів гострим ножем. В тарілці змішуємо оливкова олія, сіль, перець, базилік і видавлений часник. Добре змащуємо гомілки приготованим соусом і прибираємо маринуватися на годину в холодильник. Цим часом, чистимо картоплю й нарізаємо невеликими шматочками. Яблука теж очищаємо від шкірки і ріжемо часточками. Беремо рукав для запікання і складаємо в нього індичку, нарізані овочі і фрукти. Не забудьте зробити у пакеті кілька проколів. Кладемо все на деко і відправляємо в духовку на 1 5 години. Приготовлена таким способом, гомілку індички виходить дивовижно смачною, соковитою і ароматною. Переконайтеся в цьому самі!
Замість гомілки ви також можете запекти в духовці грудку індички. Поріжте її невеликими шматочками і приготуйте по цьому ж рецепту! Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з індички в духовці
Якщо ви хочете приготувати що-небудь легке, але смачне, то придивіться до даних рецептами котлет з індички. Готуються вони в духовці, а тому мають
Холодець з індички - рецепт
Для тих, хто віддає перевагу м'ясним холодцам страви з птиці, ми підготували кілька рецептів холодців з індички, які можна приготувати класичним
Запечена індичка
Індичка - смачне дієтичне м'ясо, в якому міститься велика кількість заліза. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти різними способами в
Гомілка індички в мультиварці
М'ясо індички вважається дієтичним, а значить збереже фігуру, корисним, отже їсти його потрібно, і смачним, тому їсти треба всім! Приготувати його
Ескалоп з індички - рецепт
Стежите за своєю фігурою? Тоді ви точно знаєте багато страв з індички. Ми пропонуємо вам вивчити ще одне - ескалоп. Це ніжне м'ясо готується дуже
Як приготувати лангет з індички?
Лангет - це шматки м'яса або овочів, нарізані тонкими скибочками і обсмажені на сковороді. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами